Gaziantep’in Gastronomi Alanında Unesco Yaratıcı Şehirler Ağına Katılmasına İlişkin Yerel Halkın Bakış Açısı Üzerine Bir Araştırma


İPAR M. S., Akyılmaz B., Yaldız E., GİRİTLİOĞLU İ.

Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar, Aydın Şule, Çoban Ömer, Karakuş Yusuf, Çalışkan Nurgül, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.279-296, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.279-296
  • Editörler: Aydın Şule, Çoban Ömer, Karakuş Yusuf, Çalışkan Nurgül, Editör
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adresli: Hayır