Atıf İçin Kopyala
AŞKUN T., BAŞER K. H. C., TÜMEN G., KÜRKÇÜOĞLU M.
TURKISH JOURNAL OF BIOLOGY, cilt.34, sa.1, ss.89-95, 2010 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
34
Sayı:
1
-
Basım Tarihi:
2010
-
Doi Numarası:
10.3906/biy-0809-2
-
Dergi Adı:
TURKISH JOURNAL OF BIOLOGY
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.89-95
-
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adresli:
Hayır
Özet
The compositions of the essential oils of 5 Turkish Salvia species, namely Salvia aucheri Bentham var. aucheri (endemic for Turkey), Salvia aramiensis Rech. fil., Salvia fruticosa Mill., Salvia tomentosa Mill., and Salvia verticillata L. subsp. amasiaca (Freyn & Bornm.) Bornm., were studied.