Desteklenen Projeler
-
2022 - 2023 “Fermente Yem Ve Yem Katkı Maddeleri Ar–Ge Projesi Kanatlı ve Ruminant Denemeleri
-
2021 - 2022 Serbest Gezintili Sistemde (Free-range) Yumurta Tavukları Rasyonlarında Karayemiş Meyvesi (Laurocerasus officinalis Roemer) Çekirdeğinin Kullanımı
-
2018 - 2021 Yem Bitkilerinde Farklı Kalite Kriterleri ile Gerçek Yem Değeri Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi: Pratik Bir Uygulama
TÜBİTAK Projesi
-
2016 - 2021 Gezinme Alanındaki Bitki Çeşidinin Serbest Otlaklı Sistemde Yetiştirilen Etlik PiliçlerdePerformans ve Et Kalitesi Üzerine Etkileri
-
2018 - 2020 Hindiba, Ak Üçgül veya Karışımları Ekili Olan Meralarda Otlayan Yumurta Tavuklarının Yumurta Üretimi ve Kalitesinin Belirlenmesi
-
2017 - 2018 Etlik Piliçlerin Erken Dönem Beslenmesinde Valin Oranı Değiştirilmiş Dallanmış Zincirli Amino Asitlerin Kullanımı
-
2017 - 2017 Etlik Piliçlerin Erken Dönem Beslenmesinde Valin Oranı Değiştirilmiş Dallanmış Zincirli Amino Asitlerin Kullanımı. Proje Desteği
-
2017 - 2017 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Laboratuvarı Altyapı Projesi
-
2016 - 2016 Etlik piliç yemlerine katılan fesleğen yağının büyüme performansı ve karkas özellikleri ile antioksidan aktivite üzerine etkileri