-
2025 - Devam Ediyor Kimyasal ve biyoteknolojik koruyucular kullanılarak yüksek nem içeriğinde balyalanmış yonca bitkisinin kaba yem kalitesi ve kuzularda performans et kalitesi ve kan parametreleri ile et yağ asidi kompozisyonu üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKDAĞ A. (Yürütücü), OCAK N., KOYUNCU O., İLERİ O., KOP BOZBAY C., KETENOĞLU O., et al.
-
2022 - 2023 “Fermente Yem Ve Yem Katkı Maddeleri Ar–Ge Projesi Kanatlı ve Ruminant Denemeleri
-
2021 - 2023 Serbest Gezintili Sistemde (Free-range) Yumurta Tavukları Rasyonlarında Karayemiş Meyvesi (Laurocerasus officinalis Roemer) Çekirdeğinin Kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KOP BOZBAY C. (Yürütücü), BARASOĞLU E., AKDAĞ A.
-
2018 - 2021 Yem Bitkilerinde Farklı Kalite Kriterleri ile Gerçek Yem Değeri Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi: Pratik Bir Uygulama
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
-
2016 - 2021 Gezinme Alanındaki Bitki Çeşidinin Serbest Otlaklı Sistemde Yetiştirilen Etlik PiliçlerdePerformans ve Et Kalitesi Üzerine Etkileri
-
2018 - 2020 Hindiba, Ak Üçgül veya Karışımları Ekili Olan Meralarda Otlayan Yumurta Tavuklarının Yumurta Üretimi ve Kalitesinin Belirlenmesi
-
2017 - 2018 Etlik Piliçlerin Erken Dönem Beslenmesinde Valin Oranı Değiştirilmiş Dallanmış Zincirli Amino Asitlerin Kullanımı
-
2017 - 2017 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Laboratuvarı Altyapı Projesi
-
2017 - 2017 Etlik Piliçlerin Erken Dönem Beslenmesinde Valin Oranı Değiştirilmiş Dallanmış Zincirli Amino Asitlerin Kullanımı. Proje Desteği
-
2016 - 2016 Etlik piliç yemlerine katılan fesleğen yağının büyüme performansı ve karkas özellikleri ile antioksidan aktivite üzerine etkileri