Araştırma Alanları

YEŞİL VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BİLİM VE TEKNOLOJİ

BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİĞİN KORUNMASI

Biyoçeşitlilik Koruma, türlerin ve ekosistemlerin koruma yönetimine ilişkin kaynakları kapsamaktadır. Konular arasında koruma ekolojisi, biyolojik koruma, paleobiyoloji, doğal tarih ve doğa bilimleri bulunmaktadır.

ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ

Tarım Mühendisliği, makine, ekipman ve binaların tasarımı dahil olmak üzere tarımda birçok mühendislik uygulamasına ilişkin kaynakları kapsamaktadır; toprak ve su mühendisliği; sulama ve drenaj mühendisliği; mahsul hasat, işleme ve depolama; hayvansal üretim teknolojisi, konut ve ekipman; hassas tarım; hasat sonrası işleme ve teknoloji; kırsal gelişim; tarımsal mekanizasyon; bahçecilik mühendisliği; sera yapıları ve mühendislik, biyoenerji ve su kültürü mühendisliği.

TARIM BİLİMİ

Agronomi, bitki koruma ve bilim, tohum bilimi, bitki beslenmesi, bitki ve toprak bilimi, toprak yönetimi ve toprak işleme, yabani ot, tarım, tarım ve tarımsal sular dahil olmak üzere bitkilerin seçimi, yetiştirilmesi, yönetimi ve hasat sonrası muamelesi ile ilgili kaynakları kapsar.

ENTOMOLOJİ

Entomoloji, genel entomoloji, uygulanan entomoloji, bölgesel entomoloji, apidoloji, sucul böcekler, böcek biyokimyası ve fizyolojisi, ekonomik entomoloji, entegre haşere yönetimi, çevresel entomoloji ve pestisit bilimi dahil olmak üzere böceklerin çalışmasının birçok yönüyle ilgili kaynakları kapsamaktadır.

Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE)