Etlik piliç yumurtalarında in ovo bal beslemesi
KOP BOZBAY C. (Yürütücü), GEÇİLİ Z.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2024 - Devam Ediyor
Etlik piliç yumurtalarında in ovo kolostrum beslemesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2024 - Devam Ediyor
Yumurta Tavuklarının Beslenmesinde Maya Sanayi Ürünlerinin Kullanımı
KOP BOZBAY C. (Yürütücü), YILDIRIM M. M.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2024 - Devam Ediyor
Bazı Aromatik Bitki Posalarının Silaj Olarak Değerlendirilme Olanağının Belirlenmesi
KOP BOZBAY C. (Yürütücü), İPEK G. B.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2023 - 2024
Japon Bıldırcınları beslenmesinde altın otu esansiyel yağı kullanımı
KOP BOZBAY C. (Yürütücü), YILDIRIM M. M.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2023 - 2024
Farklı Yem Bitkileri Ekili Meralara Serbest Erişimin Yavaş Gelişen Etlik Piliçlerde Performans ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi
KOP BOZBAY C. (Yürütücü), YİGİT G.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - 2023
“Fermente Yem Ve Yem Katkı Maddeleri Ar–Ge Projesi Kanatlı ve Ruminant Denemeleri
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje, 2022 - 2023
Kaba Yem Hasadında Diskli Sıkmalı Çayır Biçme Makinasının Yem Kuruma Süresi Yem Verim ve Kalitesi ile Biçim Sayısına Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2021 - 2023
Etlik Piliç Rasyonlarında Kurutulmuş Karayemiş Meyvesinin Laurocerasus officinalis Roemer Kullanımı
KOP BOZBAY C. (Yürütücü), BARASOĞLU E.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2021 - 2022
Serbest Gezintili Sistemde (Free-range) Yumurta Tavukları Rasyonlarında Karayemiş Meyvesi (Laurocerasus officinalis Roemer) Çekirdeğinin Kullanımı
Kop Bozbay C. (Yürütücü), Akdağ A.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2021 - 2022
Havuç Posası Silajının Gn-Vitro Gaz Üretim Metodu ile Sindirilebilirliğinin ve Metabolize Edilebilir Enerji Değerinin Belirlenmesi
KOP BOZBAY C. (Yürütücü), KANDEMİR A. F.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2021 - 2022
Yem Bitkilerinde Farklı Kalite Kriterleri ile Gerçek Yem Değeri Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi: Pratik Bir Uygulama
TÜBİTAK Projesi, 2018 - 2021
Etlik Piliçlerin Erken Dönem Beslenmesinde Lösin ve HMB Kullanımı
KOP BOZBAY C. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2019 - 2020
Hindiba, Ak Üçgül veya Karışımları Ekili Olan Meralarda Otlayan Yumurta Tavuklarının Yumurta Üretimi ve Kalitesinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2018 - 2020
HİNDİBA, AK ÜÇGÜL VEYA KARIŞIMLARI EKİLİ OLAN MERALARDA OTLAYAN YUMURTA TAVUKLARININ YUMURTA ÜRETİMİ VE KALİTESİNİN BELİRLENMESİ
KOP BOZBAY C. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2018 - 2020
Etlik Piliç Beslemede L- Glutamin Kullanımı
KOP BOZBAY C. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2019
Etlik Piliçlerde Beta Alanin’in İn Ovo veya Yem ile Verilmesinin Sindirim Sistemi, Kas gelişimi, EtKalitesi ve Performans Üzerine Etkileri
KOP BOZBAY C. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2019
Etlik Piliçlerde Beta Alanin' in in Ovo veya Yem ile Verilmesinin Sindirim Sistemi, Kas gelişimi, Et Kalitesi ve Performans Üzerine Etkileri
KOP BOZBAY C. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2018
Etlik Piliçlerin Erken Dönem Beslenmesinde Valin Oranı Değiştirilmiş Dallanmış Zincirli Amino Asitlerin Kullanımı
KOP BOZBAY C. (Yürütücü), AKDAĞ A.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2018
Etlik Piliçlerin Erken Dönem Beslenmesinde Valin Oranı Değiştirilmiş Dallanmış Zincirli Amino Asitlerin Kullanımı. Proje Desteği
KOP BOZBAY C. (Yürütücü), AKDAĞ A.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2017
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Laboratuvarı Altyapı Projesi
KOP BOZBAY C. (Yürütücü), AKDAĞ A.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2017
Etlik piliç yemlerine katılan fesleğen yağının büyüme performansı ve karkas özellikleri ile antioksidan aktivite üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2016 - 2016
Dallanmış Zincirli Amino Asitlerin İn Ovo veya Kuluçka Sonrası Yem İle Verilmesinin Hindilerde Kas Gelişimi, Et Kalitesi ve Performans Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2013 - 2015
Kesim Öncesi Aç Bırakma Süresince İçme Suyu ile Nişasta, Sakkaroz veya Glikoz Verilen Etlik Piliçlerin Bazı Et ve Karaciğer Kalite Özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2005 - 2006