Projeler

Etlik piliç yumurtalarında in ovo bal beslemesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2024 - Devam Ediyor

Etlik piliç yumurtalarında in ovo kolostrum beslemesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2024 - Devam Ediyor

Yumurta Tavuklarının Beslenmesinde Maya Sanayi Ürünlerinin Kullanımı

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2024 - Devam Ediyor

Bazı Aromatik Bitki Posalarının Silaj Olarak Değerlendirilme Olanağının Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2023 - 2024

Japon Bıldırcınları beslenmesinde altın otu esansiyel yağı kullanımı

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2023 - 2024

Farklı Yem Bitkileri Ekili Meralara Serbest Erişimin Yavaş Gelişen Etlik Piliçlerde Performans ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - 2023

“Fermente Yem Ve Yem Katkı Maddeleri Ar–Ge Projesi Kanatlı ve Ruminant Denemeleri

Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje, 2022 - 2023

Kaba Yem Hasadında Diskli Sıkmalı Çayır Biçme Makinasının Yem Kuruma Süresi Yem Verim ve Kalitesi ile Biçim Sayısına Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2021 - 2023

Etlik Piliç Rasyonlarında Kurutulmuş Karayemiş Meyvesinin Laurocerasus officinalis Roemer Kullanımı

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2021 - 2022

Serbest Gezintili Sistemde (Free-range) Yumurta Tavukları Rasyonlarında Karayemiş Meyvesi (Laurocerasus officinalis Roemer) Çekirdeğinin Kullanımı

Kop Bozbay C. (Yürütücü), Akdağ A.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2021 - 2022

Havuç Posası Silajının Gn-Vitro Gaz Üretim Metodu ile Sindirilebilirliğinin ve Metabolize Edilebilir Enerji Değerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2021 - 2022

Yem Bitkilerinde Farklı Kalite Kriterleri ile Gerçek Yem Değeri Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi: Pratik Bir Uygulama

TÜBİTAK Projesi, 2018 - 2021

Gezinme Alanındaki Bitki Çeşidinin Serbest Otlaklı Sistemde Yetiştirilen Etlik PiliçlerdePerformans ve Et Kalitesi Üzerine Etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2016 - 2021

Etlik Piliçlerin Erken Dönem Beslenmesinde Lösin ve HMB Kullanımı

KOP BOZBAY C. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2019 - 2020

Hindiba, Ak Üçgül veya Karışımları Ekili Olan Meralarda Otlayan Yumurta Tavuklarının Yumurta Üretimi ve Kalitesinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2018 - 2020

HİNDİBA, AK ÜÇGÜL VEYA KARIŞIMLARI EKİLİ OLAN MERALARDA OTLAYAN YUMURTA TAVUKLARININ YUMURTA ÜRETİMİ VE KALİTESİNİN BELİRLENMESİ

KOP BOZBAY C. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2018 - 2020

Etlik Piliç Beslemede L- Glutamin Kullanımı

KOP BOZBAY C. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2019

Etlik Piliçlerde Beta Alanin’in İn Ovo veya Yem ile Verilmesinin Sindirim Sistemi, Kas gelişimi, EtKalitesi ve Performans Üzerine Etkileri

KOP BOZBAY C. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2019

Etlik Piliçlerde Beta Alanin' in in Ovo veya Yem ile Verilmesinin Sindirim Sistemi, Kas gelişimi, Et Kalitesi ve Performans Üzerine Etkileri

KOP BOZBAY C. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2018

Etlik Piliçlerin Erken Dönem Beslenmesinde Valin Oranı Değiştirilmiş Dallanmış Zincirli Amino Asitlerin Kullanımı

KOP BOZBAY C. (Yürütücü), AKDAĞ A.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2018

Etlik Piliçlerin Erken Dönem Beslenmesinde Valin Oranı Değiştirilmiş Dallanmış Zincirli Amino Asitlerin Kullanımı. Proje Desteği

AKDAĞ A., KOP BOZBAY C. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2017

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Laboratuvarı Altyapı Projesi

AKDAĞ A., KOP BOZBAY C. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2017

Etlik piliç yemlerine katılan fesleğen yağının büyüme performansı ve karkas özellikleri ile antioksidan aktivite üzerine etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2016 - 2016

Dallanmış Zincirli Amino Asitlerin İn Ovo veya Kuluçka Sonrası Yem İle Verilmesinin Hindilerde Kas Gelişimi, Et Kalitesi ve Performans Üzerine Etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2013 - 2015

Kesim Öncesi Aç Bırakma Süresince İçme Suyu ile Nişasta, Sakkaroz veya Glikoz Verilen Etlik Piliçlerin Bazı Et ve Karaciğer Kalite Özellikleri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2005 - 2006