Desteklenen Projeler
-
2023 - 2024 Bazı Aromatik Bitki Posalarının Silaj Olarak Değerlendirilme Olanağının Belirlenmesi
-
2023 - 2024 Japon Bıldırcınları beslenmesinde altın otu esansiyel yağı kullanımı
-
2022 - 2023 Farklı Yem Bitkileri Ekili Meralara Serbest Erişimin Yavaş Gelişen Etlik Piliçlerde Performans ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi
-
2021 - 2023 Kaba Yem Hasadında Diskli Sıkmalı Çayır Biçme Makinasının Yem Kuruma Süresi Yem Verim ve Kalitesi ile Biçim Sayısına Etkisi
-
2021 - 2022 Havuç Posası Silajının Gn-Vitro Gaz Üretim Metodu ile Sindirilebilirliğinin ve Metabolize Edilebilir Enerji Değerinin Belirlenmesi
-
2021 - 2022 Etlik Piliç Rasyonlarında Kurutulmuş Karayemiş Meyvesinin Laurocerasus officinalis Roemer Kullanımı
-
2021 - 2022 Serbest Gezintili Sistemde (Free-range) Yumurta Tavukları Rasyonlarında Karayemiş Meyvesi (Laurocerasus officinalis Roemer) Çekirdeğinin Kullanımı
-
2019 - 2020 Etlik Piliçlerin Erken Dönem Beslenmesinde Lösin ve HMB Kullanımı
-
2018 - 2020 HİNDİBA, AK ÜÇGÜL VEYA KARIŞIMLARI EKİLİ OLAN MERALARDA OTLAYAN YUMURTA TAVUKLARININ YUMURTA ÜRETİMİ VE KALİTESİNİN BELİRLENMESİ
-
2017 - 2019 Etlik Piliç Beslemede L- Glutamin Kullanımı
-
2017 - 2019 Etlik Piliçlerde Beta Alanin’in İn Ovo veya Yem ile Verilmesinin Sindirim Sistemi, Kas gelişimi, EtKalitesi ve Performans Üzerine Etkileri
-
2017 - 2018 Etlik Piliçlerde Beta Alanin' in in Ovo veya Yem ile Verilmesinin Sindirim Sistemi, Kas gelişimi, Et Kalitesi ve Performans Üzerine Etkileri
-
2017 - 2018 Etlik Piliçlerin Erken Dönem Beslenmesinde Valin Oranı Değiştirilmiş Dallanmış Zincirli Amino Asitlerin Kullanımı
-
2017 - 2017 Etlik Piliçlerin Erken Dönem Beslenmesinde Valin Oranı Değiştirilmiş Dallanmış Zincirli Amino Asitlerin Kullanımı. Proje Desteği
-
2017 - 2017 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Laboratuvarı Altyapı Projesi
-
2013 - 2015 Dallanmış Zincirli Amino Asitlerin İn Ovo veya Kuluçka Sonrası Yem İle Verilmesinin Hindilerde Kas Gelişimi, Et Kalitesi ve Performans Üzerine Etkileri
-
2005 - 2006 Kesim Öncesi Aç Bırakma Süresince İçme Suyu ile Nişasta, Sakkaroz veya Glikoz Verilen Etlik Piliçlerin Bazı Et ve Karaciğer Kalite Özellikleri