Türkiye’de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminin Değerlendirilmesi(Evaluation of Gastronomy and Culinary Arts Education in Turkey)


Creative Commons License

Sarıkaya G. S., Demirci B., Erol E.

TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ, cilt.4, sa.4, ss.3311-3324, 2020 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 4 Sayı: 4
  • Basım Tarihi: 2020
  • Doi Numarası: 10.26677/tr1010.2020.564
  • Dergi Adı: TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.3311-3324
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adresli: Evet