Atıf İçin Kopyala
Erdoğan T.
A’dan Z’ye Gastronomi Sözlüğü, Mehmet Sarıışık,Gülçin Özbay,Veli Ceylan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.10-16, 2020
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
-
Basım Tarihi:
2020
-
Yayınevi:
Detay Yayıncılık
-
Basıldığı Şehir:
Ankara
-
Sayfa Sayıları:
ss.10-16
-
Editörler:
Mehmet Sarıışık,Gülçin Özbay,Veli Ceylan, Editör
-
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adresli:
Evet
Özet
Bölüm Adı:Çekilmiş ekmek içi, Doldurmak, Sarmak, Marinad, Öğütmek, Övelemek / ufalamak