Influence of Process Conditions of Alkalization on Quality of Cocoa Powder


Demirci S., Elmacı C., Atalar İ., Toker Ö. S., Palabıyık İ., Konar N.

FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, cilt.1, sa.1, ss.1, 2024 (SCI-Expanded)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 1 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2024
  • Doi Numarası: 10.1016/j.foodres.2024.114147
  • Dergi Adı: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, PASCAL, BIOSIS, Biotechnology Research Abstracts, CAB Abstracts, Compendex, EMBASE, Food Science & Technology Abstracts, MEDLINE, Veterinary Science Database, DIALNET
  • Sayfa Sayıları: ss.1
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adresli: Evet