Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Tezler
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
AGLOMERASYON İŞLEMİNİN YOĞURT TOZUNUN NE...
AGLOMERASYON İŞLEMİNİN YOĞURT TOZUNUN NEM SORPSİYON İZOTERMİ VE TERMODİNAMİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Atıf İçin Kopyala
ATALAR İ.
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.44, ss.837-848, 2019 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
44
Basım Tarihi:
2019
Doi Numarası:
10.15237/gida.gd19100
Dergi Adı:
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.837-848
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adresli:
Hayır