Çekilmiş ekmek içi, Doldurmak, Sarmak, Marinad, Öğütmek, Övelemek / ufalamak


Creative Commons License

Erdoğan T.

A’dan Z’ye Gastronomi Sözlüğü, Mehmet Sarıışık,Gülçin Özbay,Veli Ceylan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.10-16, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.10-16
  • Editörler: Mehmet Sarıışık,Gülçin Özbay,Veli Ceylan, Editör
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adresli: Evet

Özet

Bölüm Adı:Çekilmiş ekmek içi, Doldurmak, Sarmak, Marinad, Öğütmek, Övelemek / ufalamak