The quality characteristics of marmalades produced at different sugar/pulp rations by using rose hips (Rosa ssp) pulp obtained by application of preheating during process (Ön isıtma uygulanarak elde edilen kuşburnu pulplarından farklı pulp/şeker oranlarında üretilen marmelatların kalite özellikleri)
Aksu M. İ., Özdemir F., Nas S.
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, cilt.3, sa.1, ss.243-248, 1997 (ESCI, TRDizin)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
3
Sayı:
1
-
Basım Tarihi:
1997
-
Dergi Adı:
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Emerging Sources Citation Index (ESCI), TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.243-248
-
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adresli:
Hayır