The quality characteristics of marmalades produced at different sugar/pulp rations by using rose hips (Rosa ssp) pulp obtained by application of preheating during process (Ön isıtma uygulanarak elde edilen kuşburnu pulplarından farklı pulp/şeker oranlarında üretilen marmelatların kalite özellikleri)


Aksu M. İ., Özdemir F., Nas S.

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, cilt.3, sa.1, ss.243-248, 1997 (ESCI)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 3 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 1997
  • Dergi Adı: Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Emerging Sources Citation Index (ESCI), TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.243-248
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adresli: Hayır