-
2018 - Devam Ediyor Bazı Buğday Çeşitlerinde Verim, Verim Unsurları ve Kalite Parametrelerinin İncelenmesi ÜzerineBir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER ARPACIOĞLU N. G., KATAR D., OLGUN M. (Yürütücü)
-
2020 - 2022 Eskişehir'de Geniş Alanlarda Üretilmekte Olan Bazı Mısır Çeşitlerinin Körpe Tüketime Uygunluğunun Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z. (Yürütücü), AYTER ARPACIOĞLU N. G.
-
2016 - 2018 Ekmeklik Buğday ve Karabuğday Çeşitlerinde Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
AYTER ARPACIOĞLU N. G., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., OLGUN M. (Yürütücü), KATAR D.
-
2009 - 2012 Kuru ve Sulu Koşullar İçin Geliştirilen Tahıl Çeşit Adaylarının Agronomik ve Kalite Özellikleri İle Bunlar Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kutlu İ., Ayter Arpacıoğlu N. G., Budak Başçiftçi Z., Olgun M. (Yürütücü)
-
2008 - 2011 Eskişehir Ekolojik Koşullarında Bazı Şeker Mısırı Zea mays L var saccharata Çeşitlerinin Verim Verim Komponentleri ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kutlu İ., Sönmez K., Evrenosoğlu Y. (Yürütücü), Budak Başçiftçi Z.