Desteklenen Projeler
-
2018 - Devam Ediyor Bazı Buğday Çeşitlerinde Verim, Verim Unsurları ve Kalite Parametrelerinin İncelenmesi ÜzerineBir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER ARPACIOĞLU N. G., KATAR D., OLGUN M. (Yürütücü)
-
2020 - 2022 Eskişehir'de Geniş Alanlarda Üretilmekte Olan Bazı Mısır Çeşitlerinin Körpe Tüketime Uygunluğunun Belirlenmesi
-
2016 - 2018 Ekmeklik Buğday ve Karabuğday Çeşitlerinde Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
AYTER ARPACIOĞLU N. G., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., OLGUN M. (Yürütücü), KATAR D.
-
2009 - 2012 Kuru ve Sulu Koşullar İçin Geliştirilen Tahıl Çeşit Adaylarının Agronomik ve Kalite Özellikleri İle Bunlar Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Kutlu İ., Ayter Arpacıoğlu N. G., Budak Başçiftçi Z., Olgun M. (Yürütücü)
-
2008 - 2011 Eskişehir Ekolojik Koşullarında Bazı Şeker Mısırı Zea mays L var saccharata Çeşitlerinin Verim Verim Komponentleri ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Kutlu İ., Sönmez K., Evrenosoğlu Y. (Yürütücü), Budak Başçiftçi Z.