Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Süs Bitkisi Potansiyeline Sahip Kabak Genotiplerinin Morfolojik ve Moleküler Özelliklerinin Karakterizasyonu
-
2023 - Devam Ediyor Organik Fungisitler Biyostimulanlar ve Süper Emici Polimerler Kullanarak MSZP Teknolojisi ile Süt Otu Türlerinin Asclepias spp Hastalık Yönetimi ile Çimlenme ve Büyüme Yeteneklerinin Artırılması
-
2022 - 2022 Kovid-19 sonrasında artan risklere yönelik Tohumculuk Sektöründe Dayanıklılık
-
2019 - 2020 Zeolitte Kurutma Metodunun Biber Tohumlarının Kalitesine Etkisi
-
2018 - 2020 CRISPR/Cas 9 Yöntemi ile Tütün Mozaik Virüsüne Dayanıklı Transgenik Olmayan Biber Çeşidinin Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Ergül A.(Yürütücü), Fidan H., Yılmaz E., Ermiş S., Kazan K., Bhattı K. M. K.
-
2007 - 2010 Kabuklu ve Kabuksuz Çerezlik kabak (Cucurbita pepo L.) hatlarında Ekolojinin Tohum Verimi ve Çerezlik Kalitesine Etkisi