SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN REÇETELERİN SAĞLIKLILIK ANALİZİ
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.7, sa.3, ss.768-778, 2024 (Hakemli Dergi)
ŞARAP KALİTESİNİN BELİRLENMESİNDE YAPAY ZEKÂNIN ROLÜ: MAKİNE ÖĞRENMESİ ALGORİTMALARI ÜZERİNE BİR UYGULAMA (THE ROLE OF ARTIFICIAL INTELLIGENCE IN DETERMINING THE WINE QUALITY: AN APPLICATION ON MACHINE LEARNING ALGORITHMS)
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.6, sa.2, ss.495-507, 2023 (Hakemli Dergi)
Temalı Parklarda Müşteri Deneyimi, Memnuniyet Ve Tekrar Ziyaret Niyeti: Sazova Bilim, Sanat Ve Kültür Parkı Üzerine Bir Çalışma
International Social Mentality and Researcher Thinkers Journal,
, cilt.6, sa.30, ss.419-430, 2020 (Hakemli Dergi)
Termal Turizm İşletmelerinde Hizmet Kalitesi, Destinasyon İmajı ve Tekrar Ziyaret Niyeti İlişkileri
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.1, sa.1, ss.38-48, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Akademisyenlerin Sağlıklı Beslenme Bilinci Algılarının ve Organik Gıdalara Yönelik Tutumlarının Değerlendirilmesi
International Gastronomy Tourism Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.1-16
Kitap & Kitap Bölümleri
Önbüronun Sorumlulukları
Önbüro Yönetimi, Yolal Medet, Bayraktaroğlu Engin, Editör, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayınları, Eskişehir, ss.58-81, 2020
Turizm Kavramına Genel Bir Bakış
Sağlık Turizmi, Saadet Pınar TEMİZKAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-10, 2015