SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Physiological Effects of High Temperature Treatments on Tomato Leaves at Two Developmental Phases
Current Trends in Natural Sciences
, cilt.10, sa.19, ss.260-269, 2021 (Hakemli Dergi)
Evaluation of Nineteen Potato Cultivars for Salt Tolerance and Determination of Reliable Parameters in Tolerance
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.34, sa.2, ss.365-383, 2020 (Hakemli Dergi)
Changes in Stress-Related Enzyme Activities of Green Bean (Phaseolus vulgaris L.) Genotypes in Response to Heat Stress
Agriculture Food
, cilt.5, ss.461-470, 2017 (Hakemli Dergi)
Flow Sitometri ve Şeker Pancarı Tohum Kalitesi
Tarım ve Yaşam
, cilt.1, sa.3, ss.38-42, 2014 (Hakemsiz Dergi)
Su Basması Stresi ve Geri kazanım Uygulamasının Bazı Taze Fasulye Genotipleri Üzerine Etkileri
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.29, sa.1, ss.41-51, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Role of Ascorbic Acid in Alleviating Cadmium Stress in Broad Bean
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1568, (Özet Bildiri)
Bor Stresi Altındaki Taze Fasulye Bitkilerinde Peroksidaz İzoenzimve Protein Değişimleri
ULUSLARARASI TARIMDA BOR SEMPOZYUMU/INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON BORON IN AGRICULTURE, 16 - 18 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
Changes in Some Physiological Properties and Proteins of Broad Bean in Response to Cadmium Stress
VIIth International Scientific Symposium for Young Scientisits, Phd Students and Students of Agriculture Colleges, Polonya, 15 - 17 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
Tolerance and Productivity of Some Potato Cultivars to Long Term Salt Stress
VIIth International Scientific Symposium for Young Scientisits, Phd Students and Students of Agriculture Colleges, Polonya, 15 - 17 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
Yüksek Sıcaklık Stresi Koşullarında Kabak (Cucurbita pepo L.) Bitkisinde Peroksidaz İzoenzimi ve Protein Profillerinde Değişimler
II.ULUSAL BİTKİ FİZYOLOJİSİ SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 31 Ağustos - 03 Eylül 2016, ss.136, (Özet Bildiri)
Yüksek Sıcaklık Stresi Koşullarında Karpuz Bitkisinde Protein Metabolizmasında Meydana Gelen Değişimler
I. ULUSAL TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ, Samsun, Türkiye, 1 - 03 Haziran 2016, ss.8, (Özet Bildiri)
Su Basması ve Geri Kazanım Koşullarının Taze Fasulye Genotiplerinde Dehidrin Proteinlerine Etkisi
I. ULUSAL TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ, Samsun, Türkiye, 1 - 03 Haziran 2016, ss.7, (Özet Bildiri)
Antioxidative Enzyme Activity Alterations of Small Reddish Bean Induced by Heat Stress
VIth International Scientific Symposium for PhD students, students and young scientists of Agriculture Colleges „Innovative researches for the future of agriculture and rural areas development”, Bydgoszcz – Ciechocinek, Polonya, 17 - 19 Eylül 2015, ss.29, (Özet Bildiri)
Yüksek sıcaklık stresinin hıyar Cucumis sativus L çeşitlerinde fizyolojik etkisi
I. Ulusal Bitki Fizyolojisi Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.33, (Özet Bildiri)
Yüksek Sıcaklığın Asma Kabak Cucurbita pepo L Çeşidinde Antioksidan Enzimlere Etkisi
VII. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2015, ss.236
Farklı Hıyar Çeşitlerinde Yüksek Sıcaklığın Hücre Membran Zararlanması ve Peroksidaz Aktivitesi Üzerine Etkisi
VII. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2015, ss.236
Yüksek sıcaklığın Asma kabak Cucurbita pepo L çeşidinde antioksidan enzimlere etkisi
VII. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2015, ss.236
Effects of Ascorbic Acid Application in Strawberry Plants During Heat Stress
Agribalkan Balkan Agricultural Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 11 Eylül 2014, cilt.2, ss.1486-1491
Yüksek Sıcaklık Uygulamasının Keklik Barbunya Çeşidinin Bazı Fizyolojik Özelliklerine Etkisi
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013, cilt.1, ss.278-283
Bazı Taze Fasulye Genotiplerinin Su Basması ve geri kazanım Koşullarındaki Tolerans Oranlarının Belirlenmesi
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013, cilt.1, ss.272-277
Changes in Some Physiological Properties and Antioxidant Enzyme Activities in Melon Cucumis melo L Plants Subjected to Heat Stress
Annual Plant Biology Meeting, Providence, Rhode Island, Amerika Birleşik Devletleri, 20 - 24 Temmuz 2013, (Özet Bildiri)
Aromas ve Diamente Çilek Çeşitlerinin Düşük Sıcaklıklara Toleranslarının Antioksidatif Enzimler Yönünden Araştırılması
IV. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2012, (Tam Metin Bildiri)
Bazı Taze Fasulye Genotiplerinin Su Basması Stresine Toleransları ve Geri Kazanım Kapasiteleri
9. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu, Konya, Türkiye, 12 - 14 Eylül 2012, ss.670-671, (Özet Bildiri)
Sakız Bakla Çeşidinin Tuz Stresine Toleransının Belirlenmesi
9. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu, Konya, Türkiye, 12 - 14 Eylül 2012, ss.349-352
Bazı çilek çeşitlerinde düşük sıcaklığa toleransın belirlenmesi
Uluslararası Katılımlı I. Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, cilt.1, ss.893-897, (Tam Metin Bildiri)
Bitkilerde Kadmiyum Toksisitesi
Uluslararası Katılımlı I. Ulusal Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, cilt.1, ss.295-304
Kadmiyumun Sakız Bakla Çeşidi Üzerinde Bazı Morfolojik ve Fizyolojik Etkileri
Uluslararası Katılımlı I. Ulusal Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, cilt.1, ss.237, (Özet Bildiri)
Sarımsakta Farklı Gelişme Dönemlerinde Transkript Profilinin cDNA AFLP Yöntemiyle Belirlenmesi
I. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Karaman, Türkiye, 26 - 29 Ekim 2010, ss.33, (Özet Bildiri)
Düşük Sıcaklık Uygulamasının Çilek Bitkisindeki Bazı Fenotipik Özelliklere Etkisi
III. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Kahramanmaraş, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2009, ss.233-239
Kitaplar
SU BASMASI VE OKSİJEN NOKSANLIĞI STRESİ
SEBZELERDE STRES TOLERANSI VE ISLAH STRATEJİLERİ, Ş.ŞEBNEM ELLİALTIOĞLU,YILDIZ DAŞGAN,ŞEBNEM KUŞVURAN, Editör, GECE KİTAPLIĞI, Ankara, ss.231-276, 2021