Education
1996 - 2002
1996 - 2002Doctorate
Ataturk University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri (Dr), Turkey
1993 - 1995
1993 - 1995Postgraduate
The University Of Reading, United Kingdom
1989 - 1992
1989 - 1992Postgraduate
Ataturk University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri (Yl) (Tezli), Turkey
1980 - 1985
1980 - 1985Undergraduate
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Bölümü, Turkey
Dissertations
2002
2002Doctorate
Kıraç şartlarda toprak işleme yöntemleri ve münavebe sistemlerinin buğday ve fiğde verim ve bazı verim unsurları ile toprak özelliklerine etkileri
Ataturk University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri (Dr)
1995
1995Postgraduate
The effect of mustard (sinapsis alba L.) emergence on its competion with maize (Zea mays L.)
The University Of Reading
1991
1991Postgraduate
Uzun süre normal koşullarda depolanmış bazı buğday çeşit ve hatlarına ait tohumların canlılık oranlarının üç değişik yöntemle test edilmesi üzerine bir araştırma
Ataturk University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri (Yl) (Tezli)
Foreign Languages
B2 Upper Intermediate
B2 Upper IntermediateEnglish
Academic Positions
2015 - Continues
2015 - ContinuesProfessor
Eskisehir Osmangazi University, ZİRAAT FAKÜLTESİ
2010 - 2015
2010 - 2015Associate Professor
Eskisehir Osmangazi University, ZİRAAT FAKÜLTESİ, TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
2009 - 2010
2009 - 2010Assistant Professor
Eskisehir Osmangazi University, ZİRAAT FAKÜLTESİ, TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
2005 - 2009
2005 - 2009Assistant Professor
Afyon Kocatepe University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Managerial Experience
2010 - 2013
2010 - 2013Vice Dean
Eskisehir Osmangazi University, ZİRAAT FAKÜLTESİ, TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
2005 - 2009
2005 - 2009Deputy Head of Department
Afyon Kocatepe University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Non Academic Experience
2010 - Continues
2010 - ContinuesDoç. Dr.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü, Doç. Dr.
2009 - 2010
2009 - 2010Yrd. Doç. Dr.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü, Yrd. Doç. Dr.
2005 - 2009
2005 - 2009Yrd. Doç. Dr.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yrd. Doç. Dr.
1989 - 2005
1989 - 2005Tahıl Islahı ve Agronomisi
Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Tahıl Islahı ve Agronomisi
1988 - 1989
1988 - 1989Ziraat Mühendisi
Erzurum Tarım İl Müdürlüğü, Ziraat Mühendisi
1986 - 1988
1986 - 1988Ziraat Mühendisi
Kars Tarım İl Müdürlüğü, Ziraat Mühendisi
1985 - 1986
1985 - 1986Ziraat Mühendisi
Çaykur, Ziraat Mühendisi
Supervised Theses
2020
2020Postgraduate
Eskişehir Sulu Koşullarında Denenen Bazı Buğday Çeşit/Hatlarının Verim ve Verim Unsurlarının Tespiti
OLGUN M. (Advisor)
A.ATALAY(Student)
2020
2020Postgraduate
Bazı buğday çeşitlerinin morfolojik ve fizyolojik özelliklerinin belirlenmesi
OLGUN M. (Advisor)
A.GÜNEŞ(Student)
2020
2020Postgraduate
Bazı buğday çeşitlerinin kalite özelliklerinin belirlenmesi
OLGUN M. (Advisor)
S.ALKIŞ(Student)
2020
2020Postgraduate
Bazı arpa (Hordeum vulgare L.) çeşitlerinde verim, verim unsurlarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
OLGUN M. (Advisor)
H.MEHMET(Student)
2019
2019Doctorate
Sülfür uygulamasının farklı kalite gruplarındaki ekmeklik (Triticum Aestivum) ve makarnalık (Triticum durum) buğdaylarda verim, verim komponentleri ve un/irmik kalitesine etkisi
OLGUN M. (Advisor)
T.ŞANAL(Student)
2019
2019Postgraduate
Bazı kuru fasulye (Phaseolus vulgaris L.) genotiplerinin Eskişehir ekolojik koşullarına adaptasyonu ile tarımsal ve kalite özelliklerinin belirlenmesi
OLGUN M. (Advisor)
G.ÇAKIR(Student)
2019
2019Postgraduate
Yakın dönemde Türkiye, İran ve Afganistan'da toplanan yerel buğdayların ve modern buğday germplazmalarının agronomik performansları
OLGUN M. (Advisor)
E.KOÇ(Student)
2018
2018Postgraduate
Eskişehir yöresinde süne emgisinin ekmeklik buğdayda kalite üzerine etkisinin belirlenmesi
OLGUN M. (Advisor)
G.ÇOMA(Student)
2018
2018Postgraduate
BAZI MISIR ÇEŞİTLERİNDE VERİM VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
OLGUN M. (Advisor)
B.SARI(Student)
2018
2018Postgraduate
Eskişehir koşullarında bazı arpa çeşitlerinde fizyolojik ve morfolojik parametrelerin belirlenmesi
OLGUN M. (Advisor)
B.TOĞAN(Student)
2018
2018Doctorate
Sulu ve Kuru Koşullarında Yetiştirilen Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinde Morfolojik Ve Fizyolojik Özelliklerin Belirlenmesi
OLGUN M. (Advisor)
A.ÖZ(Student)
2018
2018Doctorate
Eskişehir koşullarında farklı azot dozlarında buğdayın verim ve kalite özellikleri ile azot alım ve kullanım etkinliğinin belirlenmesi
OLGUN M. (Advisor)
N.GÖZDE(Student)
2018
2018Postgraduate
Farklı soya fasulyesi (Glycine max L.) çeşitlerinin eskişehir ekolojik koşullarında bazı verim ve kalite özelliklerinin belirlenmesi
OLGUN M. (Advisor)
A.KARABULUT(Student)
2018
2018Postgraduate
BAZI SİLAJLIK MISIR ÇEŞİTLERİNDE VERİM VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
OLGUN M. (Advisor)
B.ÇELİK(Student)
2017
2017Doctorate
Sulu ve kuru koşullarda yetiştirilen ekmeklik buğday çeşitlerinde farklı ekim sıklıklarının bazı fizyolojik, verim ve kalite özelliklerine etkisinin belirlenmesi
OLGUN M. (Advisor)
A.CEVAT(Student)
2016
2016Postgraduate
Bazı arpa çeşitlerinin (Hordeum vulgare L.) Eskişehir ekolojik koşullarında verim ve verim öğelerinin belirlenmesi
OLGUN M. (Advisor)
İ.UFUK(Student)
2015
2015Postgraduate
Eskişehir koşullarında farklı azot dozlarının, bazı tritikale (x Triticosecale wittm.) çeşitlerinde verim, verim unsurları ve kalitesi üzerine etkilerinin belirlenmesi
OLGUN M. (Advisor)
E.TAKIL(Student)
2014
2014Postgraduate
Afyonkarahisar'da yetiştirilen makarnalık ve ekmeklik buğday çeşitlerinin kalite özelliklerinin belirlenmesi
OLGUN M. (Advisor)
A.AKIN(Student)
2014
2014Postgraduate
Orta anadolu koşullarına uyumlu bazı arpa çeşitlerinde (Hordeum vulgare L.) farklı azot dozlarının verim ve bazı verim öğeleri üzerine etkisi
OLGUN M. (Advisor)
T.ERTÜRK(Student)
2012
2012Doctorate
Buğdayda diallel melez analizi ile tarımsal ve kalite özelliklerinin kalıtımının belirlenmesi
OLGUN M. (Advisor)
İ.KUTLU(Student)
2012
2012Postgraduate
Bazı buğday çeşitlerinin adaptasyon kabiliyeti, agronomik ve fizyolojik özelliklerinin belirlenmesi
OLGUN M. (Advisor)
Z.ŞABAN(Student)
2011
2011Postgraduate
Farklı lokasyonlarda ekilen buğday çeşitlerinin optimum ekim sıklığının belirlenmesi
OLGUN M. (Advisor)
S.ÖZDEMİR(Student)
Articles
2025
20251. Identification of wheat seeds from bran layer using optical microscopy and deep learning
ANAGÜN Y., IŞIK Ş., OLGUN M., SEZER O.
BIOLOGICAL DIVERSITY AND CONSERVATION , vol.18, no.3, pp.349-352, 2025 (Peer-Reviewed Journal)
2024
20242. Characterization of whole seeds lipids, extracted lipids composition in bread wheat (T.aestivum L.) genotypes grown in Eskisehir province in Türkiye
OLGUN M., KÖSE A., BELEN S., KARADUMAN Y., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER ARPACIOĞLU N. G., et al.
BIOLOGICAL DIVERSITY AND CONSERVATION
, vol.17, no.2, pp.175-189, 2024 (TRDizin)
2024
20243. Predicting Soil Quality Index with a Deep Regression Approach
Işık Ş., Turgut B., Anagün Y., Olgun M.
COMMUNICATIONS IN SOIL SCIENCE AND PLANT ANALYSIS
, vol.55, pp.1313-1323, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20234. FORECASTING OF TURKEY'S GRAIN YIELD AN ANNUAL BASIS BY USING MULTI-LAYER PERCEPTRON NEURAL NETWORK: WHEAT, BARLEY, RYE AND OAT
Budak Başçiftçi Z., Ayter Arpacıoğlu N. G., Gülbandılar E., Olgun M.
International Journal of Applied Biology and Environmental Sciences
, vol.5, no.1, pp.30-41, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
2023
20235. The classification of wheat species based on deep convolutional neural networks using scanning electron microscope (SEM) imaging
Anagün Y., Işık Ş., Olgun M., Sezer O., Basciftci Z., Arpacioglu N. G. A.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
, vol.249, no.4, pp.1023-1034, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20236. Characterization of Seed Lipid Composition in Some Crops Grown in Eskisehir Province in Turkiye
OLGUN M., KÖSE A., belen s., KARADUMAN Y., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER ARPACIOĞLU N. G., et al.
International Journal of Applied Biology and Environmental Sciences , vol.5, no.2, pp.42-52, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
2023
20237. Statistical Examination of Yield and Quality Components in Wheat (T.aestivum L.)
BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., OLGUN M., AYTER ARPACIOĞLU N. G., ATALAR A., TURAN M.
International Journal of Applied Biology and Environmental Sciences , vol.5, no.1, pp.1-17, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
2023
20238. Statistical Analysis of Wheat Production in Türkiye by Years
BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., OLGUN M., AYTER ARPACIOĞLU N. G.
Research Journal of Biology Sciences , vol.16, no.1, pp.38-46, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
2022
20229. ESKİŞEHİR SULU KOŞULLARINDA BAZI EKMEKLİK BUĞDAY HAT VE ÇEŞİTLERİNİN VERİM VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Olgun M., Bozkurt M., Bolat N.
Biyolojik Bilimler Araştırma Dergisi (BİBAD)
, vol.15, no.2, pp.74-79, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
2022
202210. BAZI BUĞDAY ÇEŞİTLERİNDE VERİM, VERİM UNSURLARI VE KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
OLGUN M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., belen s., KATAR D., KATAR N., et al.
Research Journal of Biology Sciences
, vol.15, no.2, pp.124-142, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
2021
202111. Examining Bread/Biscuit Quality Features in Wheat (Triticum aestivum L.) Genotypes by Raman Spectroscopy
OLGUN M., KARADUMAN Y., BELEN S., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., SEZER O., et al.
International Journal of Nature and Life Sciences , vol.5, no.2, pp.70-81, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
2021
202112. 6 FARKLI BUĞDAY ÇEŞİDİNİN BAZI EKOFİZYOLOJİK VE MORFOLOJİK PARAMETRELERİN İNCELENMESİ
Zeybek Ş., ARDIÇ M., SEZER O., OLGUN M.
Research Journal of BiologySciences , vol.14, no.2, pp.222-226, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
2021
202113. Determination of precipitation-quality relationship by different statistical methods in bread wheat (Triticum aestivum L.)
OLGUN M., BELEN S., KARADUMAN Y., TURAN M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G.
International Journal of Agriculture, Forestry and Life Sciences , vol.5, no.2, pp.171-183, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
2021
202114. Heavy metal content screening in leaves and flowers of Hypericum origanifolium by atomic absorption spectrometry
KOYUNCU O., SEZER O., POTOĞLU ERKARA İ., OLGUN M., BERBER A., ARDIÇ M.
Biological Diversity and Conservation , vol.14, no.1, pp.93-97, 2021 (TRDizin)
2021
202115. LONG-TERMANALYSISONCLIMATE-DROUGHT-YIELDRELATIONSHIP;ESKISEHIRCASESTUDY
KOYUNCU O., SEZER O., OLGUN M., POTOĞLU ERKARA İ., ARDIÇ M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., et al.
JournalofAppliedBiologicalSciences
, vol.15, no.1, pp.20-36, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
2021
202116. BIOCHEMICAL AND BIOACTIVE CONTENT IN FRUITS OF WALNUT (JUGLANS REGIA L.) GENOTYPES FROM TURKEY
ERDOĞAN Ü., Argin S., TURAN M., ÇAKMAKÇI R., OLGUN M.
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, vol.30, no.6A, pp.6713-6727, 2021 (SCI-Expanded)
2021
202117. The Effect of Trust Benefit and Risk Perception of GM Foods on Behavior Intention: A Study on University Students
Arı E., Yılmaz V., Olgun M.
Journal of Economy Culture and Society
, vol.64, pp.292-312, 2021 (ESCI, TRDizin)
2021
202118. Determination of genetic divergence in some bread wheat varieties by IRAP and ISSR analyses
BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., OLGUN M., SUNAR S., YILDIRIM DOĞAN N., AYTER N. G., AĞAR G.
Biological Diversity and Conservation
, vol.14, 2021 (TRDizin)
2020
202019. Ülkesel Ekmeklı̇k Buğday Alım Baremı̇nde Ekmeklı̇k Buğday Çeşı̇tlerı̇nı̇n Ayrımı: Yapay Zeka Desteklı̇ Örüntü Tanıma Uygulamalarının Kullanılabı̇lı̇rlı̇ğı̇
Karaduman Y., Belen S., Olgun M., Ceyhan M., Kartal Y., Özkan K.
Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.13, no.2, pp.45-59, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
2020
202020. The effect of different nitrogen doses on the nitrogen uptake and use efficiency in bread wheat in Eskişehir conditions
AYTER N. G., OLGUN M.
International Journal ofAgriculture, Forestry and Life Sciences , vol.4, no.2, pp.281-288, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
2020
202021. ÜLKESEL EKMEKLİK BUĞDAY ALIM BAREMİNDE EKMEKLİK BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN AYRIMI: YAPAY ZEKA DESTEKLİ ÖRÜNTÜ TANIMA UYGULAMALARININ KULLANILABİLİRLİĞİ
Karaduman Y., Belen S., Olgun M., Ceyhan M., Kartal Y., Özkan K.
Research Journal of Biology Sciences , vol.13, no.2, pp.45-59, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
2020
202022. NMR SPEKTROSKOPİSİ İLE EKMEKLİK BUĞDAYDA KİMYASAL İÇERİK ANALİZİ
KOYUNCU O., DİKMEN G., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., OLGUN M., AYTER N. G., ARDIÇ M., et al.
ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİC- YAŞAM BİLİMLERİ VE BİYOTEKNOLOJİ
, vol.9, no.2, pp.190-197, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
2020
202023. Evaluation of tomato genotypes for high temperature tolerance using certain reproductive and fruit traits by factor analysis
ÇÖMLEKÇİOĞLU N., soylu m. k., OLGUN M.
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences , vol.4, no.2, pp.190-196, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
2020
202024. Arpa (Hordeum Vulgare L.) Islah Materyalı̇nı̇n Bazı Maltlık Kalı̇te Özellı̇klerı̇ İle Bu Özellı̇kler Arası İlı̇şkı̇lerı̇n Belı̇rlenmesı̇
Sönmez A. C., Olgun M., Yüksel S., Belen S., Yıldırım Y., Çakmak M., et al.
Black Sea Journal of Agriculture
, vol.3, no.2, pp.155-161, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
2020
202025. DETERMINATION OF MINERAL CHANGES ON CROPGROWTH TYPES AND GENOTYPES IN ONOBRYCHIS Mill.SPECIES BY TWO STATISTICAL METHODS
aygün c., OLGUN M., TURAN M., ARDIÇ M., POTOĞLU ERKARA İ., SEZER O.
Journal of Applied Biological Sciences , vol.14, no.3, pp.309-321, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
2020
202026. COMPERATIVE SEED ANATOMY OF SELECTED ELEVENCOMMERCIAL Triticum aestivum L. VARIETIES (Poaceae) FROMCENTRAL ANATOLIA-TURKEY USING SEM AND LIGHTMICROSCOPY
KOYUNCU O., SEZER O., OLGUN M.
Research Journal of Biology Sciences
, vol.13, no.2, pp.60-71, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
2020
202027. Usability of Krascheninnikovia ceratoides, Atriplex canescens, Quercus infectoria and Quercus robur as Feed
KOYUNCU O., ARDIÇ M., OLGUN M., SEZER O., POTOĞLU ERKARA İ., aygün c.
Biological Diversity and Conservation , vol.13, no.3, pp.209-219, 2020 (TRDizin)
2020
202028. BUĞDAYDA İKLİM-VERİM İLİŞKİSİ
OLGUN M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., aydın d., ARDIÇ M., SEZER O.
Research Journal of Biology Sciences , vol.13, no.1, pp.33-37, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
2020
202029. SOME ELEMENT CONTENTS SCREENING OF ECONOMICALLY IMPORTANT ENDEMIC Stachys iberica Bieb. subsp. iberica var. densipilosa Bhattacharjee (Lamiaceae)
BERBER A., POTOĞLU ERKARA İ., OLGUN M., SEZER O.
International Journal of Natural and Engineering Sciences , vol.14, no.3, pp.1-7, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
2019
201930. Farklı kurutma sıcaklıklarının anadolu adaçayının (Salvia fruticosa Mill. =Salvia triloba L.) uçucu yağ oranı ve bileşenleri üzerine etkisinin belirlenmesi
AYDIN D., katar n., KATAR D., OLGUN M.
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
, vol.5, no.1, pp.103-109, 2019 (TRDizin)
2019
201931. Ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) çeşitlerinde kalite özelliklerinin belirlenmesi
OLGUN M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., KATAR D., AYDIN D.
International Journal of Applied Biology and Environmental Science , vol.1, no.2, pp.5-11, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
2019
201932. Determination of relationship between yield components in rosemary (Rosmarinus officinalis L.) genotypes
KATAR D., OLGUN M., katar n., Aydın D.
Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpasa University , vol.36, no.3, pp.177-186, 2019 (TRDizin)
2019
201933. Ekmeklik Buğdayda (Triticum aestivum L.) Ekim Sıklığının Tane İriliği ve Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
sönmez a. c., OLGUN M.
TÜRK TARIM ve DOĞA BİLİMLERİ DERGİSİ , 2019 (TRDizin)
2018
201834. Ekmekllik Buğday Çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab Renk Değerleri ile Nitrojen Dozları ve Kalite Parametreleri Arasındaki İlişki
OLGUN M., karaduman Y., AYTER N. G., ARDIÇ M., KOYUNCU O., SEZER O., et al.
Research Journal of Biology Sciences , vol.11, no.2, pp.46-51, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
2018
201835. Ekmeklik Buğday Çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab Renk Değerleri ile Nitrojen Dozları ve KaliteParametreleri Arasındaki İlişki
OLGUN M., KARADUMAN Y., AYTER N. G., ARDIÇ M., KOYUNCU O., SEZER O., et al.
Research Journal of Biology Sciences , vol.11, no.2, pp.46-51, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
2018
201836. Tıbbi adaçayı (Salvia officinalis L.)’nda uçucu yağ oranı ve kompozisyonu üzerine ontogenetik varyabilitenin etkisi
katar n., KATAR D., AYDIN D., OLGUN M.
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, pp.231-236, 2018 (TRDizin)
2018
201837. Ekmeklik Buğday Çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab Renk Değerleri ile Nitrojen Dozları ve Kalite Parametreleri Arasındaki İlişki
OLGUN M., KARADUMAN Y., AYTER N. G., ARDIÇ M., KOYUNCU O., SEZER O., et al.
Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.11, no.2, pp.46-51, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
2018
201838. Identifcation of Sainfoin Species (Onobrychis spp.) from Morphologic Characters andFlower Colour by Lab, RGB and HSV Colours by Principle Component Analysis
AYGÜN C., OLGUN M., TURAN M., ARDIÇ M., SEZER O.
Journal of Applied Biological Sciences , vol.12, no.3, pp.45-52, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
2018
201839. Türkiye’de Hububat Üretiminin Uzun Yıllara Bağlı Değişiminin Analizi
OLGUN M., ARDIÇ M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., KATAR D., AYTER N. G., AYDIN D., et al.
Research Journal of Biology Sciences , vol.11, no.1, pp.23-28, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
2018
201840. Determination of the Effects of Mineral on Seed Yield by Different Statistic Methodsin Bread Wheat (Triticum aestivum L.) under Drought Conditions
OLGUN M., SEZER O., TURAN M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., ARDIÇ M., et al.
Sakarya University Journal of Science
, vol.22, no.6, pp.1711-1719, 2018 (TRDizin)
2018
201841. Ekmeklik buğday çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab renk değerleri ile nitrojen dozları ve kalite parametreleri arasındaki ilişki
OLGUN M., karaduman Y., AYTER N. G., KOYUNCU O., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., tunca z. ş., et al.
Research Journal of Biology Sciences , vol.11, no.2, pp.46-51, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
2018
201842. Türkiye’deki Hububat Üretimin Uzun Yıllara BAğlı Değişiminin Analizi
OLGUN M., ARDIÇ M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., KATAR D., AYTER N. G., aydın d., et al.
Research Journal of Biology Sciences , vol.11, no.1, pp.23-28, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
2018
201843. ESKİŞEHİR SULU KOŞULLARINDA FARKLI AZOT DOZLARININ BUĞDAYIN BAZI FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
AYTER N. G., OLGUN M.
Research Journal of Biological Sciences , 2018 (Peer-Reviewed Journal)
2018
201844. Identification of Sainfoin Species (Onobrychis spp.) from Morphologic Characters andFlower Colour by Lab, RGB and HSV Colours by Principle Component Analysis
Aygün C., OLGUN M., TURAN M., ARDIÇ M., SEZER O.
Journal of Applied Biological Sciences , vol.12, no.3, pp.45-52, 2018 (Scopus)
2017
201745. Some anatomical studies on rare endemic fritillaria serpanticola from turkey and reassessmanet the conservation status of it
KOYUNCU O., OLGUN M., ÖZGİŞİ K., ÖZTÜRK D., YAYLACI Ö. K., gökçen ü., et al.
The Herb Journal of Plant Systematic , 2017 (Peer-Reviewed Journal)
2017
201746. Determination of organic acids on the development periods in bread wheat genotypes
OLGUN M., TURAN M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., ARDIÇ M., KOYUNCU O.
Biological Diversity and Conservation , vol.10, no.3, pp.136-143, 2017 (TRDizin)
2017
201747. Determination of Relationship Between Minerals and Yield Components by Different Statistic Methods in Bread Wheat (Triticum aestivum L.) under Irrigated Conditions
OLGUN M., SEZER O., TURAN M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., aydın d., et al.
Journal of AppliedBiological Sciences , vol.11, no.1, pp.21-28, 2017 (Peer-Reviewed Journal)
2017
201748. Some anatomical studies on rare endemic Fritillaria serpenticola from Turkey and reassessment theconservation status of it
KOYUNCU O., OLGUN M., ÖZGİŞİ K., ÖZTÜRK D., YAYLACI Ö. K., gökçen ü., et al.
Ot Sistematik Botanik Dergisi , vol.24, no.2, pp.113-116, 2017 (Peer-Reviewed Journal)
2017
201749. farklı özellikteki ekmeklik çeşitlerin duyusal analizler yönünden değerlendirilmesi
OLGUN M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., aydın d.
süleyman demirel üniversitesi ziraat fakültesi dergisi , vol.12, no.2, pp.47-54, 2017 (TRDizin)
2017
201750. The Effects of Some Heavy Metal Pollutants on Faculty of Agriculture of ESOGUPlanting Wheat Fields in Eskişehir-Turkey
ARDIÇ M., OLGUN M., SEZER O., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., ÇİÇEK A., et al.
BIBAD - Research Journal of Biological Sciences
, vol.10, no.1, pp.21-25, 2017 (Peer-Reviewed Journal)
2016
201651. changes in the mineral contents of bread wheat genotypes during the development periods of wheath
OLGUN M., ARDIÇ M., TURAN M., SEZER O., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., et al.
selçuk journal of agriculture and food sciences , 2016 (TRDizin)
2016
201652. Potasyum Iyodür Uygulamasının Ekmeklik Buğday Çeşiterinin Biyokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
OLGUN M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., TURAN M., aydın d., şaban z., et al.
Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.2, pp.46-60, 2016 (TRDizin)
2016
201653. Changes in the Mineral Contents of Bread Wheat Genotypes during the Development Periods of Wheat
OLGUN M., ARDIÇ M., TURAN M., SEZER O., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., et al.
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences , vol.30, no.2, pp.79-87, 2016 (TRDizin)
2016
201654. Determination of changes on minerals, amino and organic acids on different growing periods of buckwheat and cereal genotypes
OLGUN M., TURAN M., KATAR D., AYDIN D.
Biological Diversity and Conservation , vol.9, no.2, pp.147-156, 2016 (TRDizin)
2016
201655. Analysis of morphological and biochemical characteristics of buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) in comparison with cereals
KATAR D., OLGUN M., TURAN M.
CYTA-JOURNAL OF FOOD
, vol.14, no.2, pp.176-185, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
2016
201656. Wheat grain classification by using dense SIFT features with SVM classifier
OLGUN M., Onarcan A. O., Ozkan K., Isik Ş., SEZER O., ÖZGİŞİ K., et al.
COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE
, pp.185-190, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
2016
201657. determination of changes on mineralsi amino and organic asids on different glowing periods of buckwheat and cereal getypes
OLGUN M., TURAN M., KATAR D., aydın d.
biological diversity and conservation , vol.9, no.2, pp.147-156, 2016 (TRDizin)
2016
201658. Ekmeklik Buğday Çeşit hatlarında Tartılı DerecelendirmeYönteminin Kullanılabilirliği
OLGUN M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., Aydın D.
Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.2, pp.91-98, 2016 (TRDizin)
2015
201559. IDENTIFICATION of GENETIC DIVERGENCE in SOME BREAD WHEAT VARIETIESBY RAPD and ISSR ANALYSES
OLGUN M., AYTER N. G., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., TURAN M., KOYUNCU O., ARDIÇ M., et al.
SULEYMAN DEMİREL UNIVERSTY Journal of The aGRİCULTURE , vol.10, no.2, pp.94-101, 2015 (TRDizin)
2015
201560. Comparison of some quality characteristics in Kinoa Chenopodium quinoa), Buckwheat (Fagopyrum esculentum), Siyez Wheat (Triticum monococcum) and Bread Wheat (Triticum aestivum) by Principle Component Analysis.
OLGUN M., KARADUMAN Y., TUNCA Z. Ş., AKIN A., YORGANCILAR Ö., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., et al.
Biological Diversity and Conservation , vol.8, no.3, pp.153-158, 2015 (TRDizin)
2015
201561. Genetic Divergence in Some Barley Hordeum vulgare L Genotypesby RAPD and ISSR Analyses
OLGUN M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., TURAN M., KOYUNCU O., ARDIÇ M., et al.
SULEYMAN DEMİREL UNIVERSITY Journal Of The Faculty of Agriculture , vol.10, no.2, pp.102-109, 2015 (TRDizin)
2015
201562. COMPARISON OF FOLIAR ANATOMY OF TEN BREAD WHEAT (TRITICUM, POACEAE) AND TEN BARLEY (HORDEUM, POACEAE) CULTIVARS
ARDIÇ M., OLGUN M., SEZER O., ÖZGİŞİ K., Yaylaci O. K., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., et al.
PAKISTAN JOURNAL OF BOTANY
, vol.47, no.5, pp.1989-1997, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
2015
201563. Determining differences between physiologic and, quality characters, gliadin and glutenin electrophoretic bands in bread wheat
OLGUN M., Yorgancilar O., Uzun P., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER ARPACIOĞLU N. G., KOYUNCU O., et al.
CUSTOS E AGRONEGOCIO ON LINE
, vol.11, no.2, pp.155-170, 2015 (SCI-Expanded, SSCI, Scopus)
2015
201564. Impact of waterlogging stress on yield components and chemical characteristics of Barley Hordeum vulgare
OLGUN M., TAŞCI S., TURAN M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., TAŞCI S., et al.
Biological Diversity and Conservation , vol.8, no.1, pp.104-113, 2015 (TRDizin)
2015
201565. Determination of genetic parameters for yield components inbread wheat
Kutlu İ., OLGUN M.
International Journal of Biosciences , vol.6, no.12, pp.61-70, 2015 (Peer-Reviewed Journal)
2015
201566. Determination of relationships between Cicadellidae population and plant diversity environmental structure inthe Erzurum Turkey province grasslands
Aygün C., OLGUN M.
Biological Diversity and Conservation , 2015 (TRDizin)
2015
201567. Comparison of some quality characteristics in Kinoa Chenopodium quinoa Buckwheat Fagopyrumesculentum Siyez Wheat Triticum monococcum and Bread Wheat Triticum aestivum by principle componentanalysis
OLGUN M., Karaduman Y., Tunca Z. Ş., Akın A., Yorgancılar Ö., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., et al.
Biological Diversity and Conservation , vol.8, no.3, pp.153-158, 2015 (TRDizin)
2015
201568. dentification of Genetic Divergence in Some Bread Wheat VarietiesBy Rapd and Issr Analyses
OLGUN M., AYTER N. G., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., TURAN M., KOYUNCU O., ARDIÇ M., et al.
Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.10, no.2, pp.94-101, 2015 (TRDizin)
2014
201469. Assessing stabiliy performance of wheat genotypes for yield and some yield components under irigated and non-irragated conditions
OLGUN M., KUTLU İ., AYTER ARPACIOĞLU N. G., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z.
CUSTOS E AGRONEGOCIO ON LINE
, vol.10, no.3, pp.2-23, 2014 (SCI-Expanded, SSCI, Scopus)
2014
201470. Determination Growth Progress of Chickpea (Cicer arietinum L.) Under Irrigation and Noirrigation Conditions
KAYAN N., OLGUN M., KUTLU İ., AYTER ARPACIOĞLU N. G., GÜLMEZOĞLU N.
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, vol.20, no.4, pp.387-398, 2014 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
2013
201371. Ekmeklik Bugday Triticum aestivum L Çesitlerinde ProteinOranının Üç Farklı Analiz Yöntemine Göre KarsılastırılmasıÜzerine Bir Arastırma
Olgun M., Budak Başçiftçi Z., Ayter N. G., Kutlu İ., Akın A., Karaduman Y.
Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.8, no.2, pp.80-87, 2013 (TRDizin)
2013
201372. EVALUATION ACREAGE PRODUCTION AND YIELD ON BARLEY BY KRIGGING METHOD IN TURKEY
OLGUN M., ERDOĞAN S., Kutlu İ., AYTER N. G., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z.
ANADOLU JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES , vol.28, no.3, pp.141-149, 2013 (TRDizin)
2013
201373. Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinde Protein Oranının Üç Farklı Analiz Yöntemine Göre Karşılaştırılması Üzerine Bir Araştırma
Olgun M., Budak Başçiftçi Z., Ayter N. G., Kutlu İ., Akın A., Karaduman Y.
Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.8, no.2, pp.80-87, 2013 (TRDizin)
2013
201374. Evaluation Acreage Production and Yield of Wheat T aestivum L by Krigging Method in Turkey
OLGUN M., ERDOĞAN S., KUTLU İ., AYTER N. G., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z.
Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi , 2013 (TRDizin)
2013
201375. Evaluaiton Acreage Production and Yield on Barley by Krigging Method in Turkey
OLGUN M., ERDOĞAN S., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., KUTLU İ., AYTER N. G.
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , 2013 (TRDizin)
2013
201376. Determination of Genetic Diversity in Bread Wheat T aestivum L by Agronomic and Quality Traits and SDS PAGE Method
OLGUN M., YORGANCILAR Ö., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., KUTLU İ., AYTER N. G.
Global Journal of Science Frontier Research Agriculture and Veterinary , vol.13, no.8, pp.1-10, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
2012
201277. Buğday Triticum aestivum L ve Arpanın Hordeum vulgare L Orta Anadolu Bölgesi ndeki Üretim Potansiyeli
OLGUN M., ERDOĞAN S., KUTLU İ., AYTER N. G., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z.
Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.7, no.2, pp.81-92, 2012 (TRDizin)
2012
201278. Farklı Gamma Işını Dozlarının Ekmeklik Buğdayda Fide Gelişimi Üzerine Etkisi
OLGUN M., AYTER N. G., KUTLU İ., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z.
Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.7, no.2, pp.73-80, 2012 (TRDizin)
2012
201279. Türkiye de Ekmeklik Buğdayda İklim Kuraklık Verim İlişkisinin Krigging Metoduna Göre Değerlendirilmesi
BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., OLGUN M., ERDOĞAN S.
Selçuk Gıda ve Tarım Bilimleri Dergisi
, vol.26, no.3, pp.57-65, 2012 (TRDizin)
2012
201280. Enterpolasyon Analiz Yöntemi ile Ekmeklik Buğdayda Türkiye nin Kalite Analizi II Beyaz Sert Ekmeklik Buğdaylar
SANAL T., OLGUN M., ERDOĞAN S., PEHLİVAN A., YAZAR S., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., et al.
Biological Diversity and Conservation , vol.5, no.3, pp.134-139, 2012 (TRDizin)
2012
201281. Interpolasyon Analiz Yöntemi ile Ekmeklik Buğdayda Türkiye nin Kalite Analizi I Kırmızı Ekmeklik Buğdaylar
SANAL T., OLGUN M., ERDOĞAN S., PEHLİVAN A., YAZAR S., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., et al.
Biological Diversity and Conservation , vol.5, no.3, pp.69-75, 2012 (TRDizin)
2012
201282. Farklı Silajlık Mısır Genotiplerinin Eskişehir Koşullarında Adaptasyon Yeteneklerinin Belirlenmesi
OLGUN M., KUTLU İ., AYTER N. G., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., KAYAN N.
Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi , 2012 (Peer-Reviewed Journal)
2012
201283. Quality Analysis of Turkey in Bread Wheat by Interpolation Technique I Red Bread Wheat
OLGUN M., ŞANAL T., ERDOĞAN S., PEHLİVAN A., YAZAR S., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., et al.
Biological Diversity and Conservation , vol.5, no.3, pp.69-75, 2012 (TRDizin)
2012
201284. Quality Analysis Of Turkey in Bread Wheat By Interpolation TechniqueII White Hard Bread Wheat
Şanal T., OLGUN M., ERDOĞAN S., Pehlivan A., Yazar S., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., et al.
Biological Diversity and Conservation , vol.5, no.3, pp.134-139, 2012 (TRDizin)
2011
201185. Evaluation of yield and yield components by different statistical methods in wheat (T. aestivum L.)
OLGUN M., Aygun C.
CUSTOS E AGRONEGOCIO
, vol.7, no.2, pp.65-78, 2011 (SCI-Expanded, Scopus)
2007
200786. Muş ta Optimum Verimi Sağlamak Amacıyla En Uygun Münavebe Sisteminin ve Ekim Yönteminin Belirlenmesi
PARTİGÖÇ F., OLGUN M., YILDIRIM T., KUMLAY A. M.
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , 2007 (TRDizin)
2007
200787. The Effect of The First Tillage Times and Rotation Systems on Productivity of Wheat T aestivum L
OLGUN M., KUMLAY A. M., ŞANAL T., TURGUT B.
Scientific Papers. Agronomy Series , 2007 (Peer-Reviewed Journal)
2006
200688. Bazı Buğday Genotiplerinde Verim ve Stabilite Performanslarının Rank Analizi ile Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
OLGUN M., KUMLAY A. M., ÇAĞLAR A., TOMAR O.
Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , 2006 (Peer-Reviewed Journal)
2006
200689. Erzurum da Mera Kalitesinin Cicadellidae Homoptera Tür Zenginliğe Etkisi
OLGUN M., AYGÜN C., HAYAT R., GÜÇLÜ Ş.
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 2006 (Peer-Reviewed Journal)
2005
200590. Erzurum Yöresinde Patateste Yabancı Ot Mücadelesi İçin Kritik Periyodun Belirlenmesi
TOZLU E., RUŞEN M., ZENGİN H., OLGUN M.
Türkiye Herboloji Dergisi , 2005 (Peer-Reviewed Journal)
2002
200291. Beş Farklı Lokasyonda Yürütülen Denemelerle Doğu Anadolu Bölgesi İçin En Uygun Arpa Çeşit ve Hatlarının Hordeum vulgare L Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
AYÇİÇEK M., OLGUN M.
Fırat Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , 2002 (TRDizin)
1999
199992. Kırmızı Mercimek Malazgirt 89 Çeşidinde En Uygun Ekim Sıklığı Tespiti
AĞSAKALLI A., OLGUN M.
Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , 1999 (Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
2025
20251. Sunn-Pest-Damaged and Healthy Wheat Grains Dataset Across Different Cultivars
Akman N. P., Colak M., Ozkan O., Sivri T. T., OLGUN M., Berkol A., et al.
3rd Cognitive Models and Artificial Intelligence Conference, AICCONF 2025, Prague, Czech Republic, 13 - 14 June 2025, (Full Text)
2022
20222. ESKİŞEHİR KOŞULLARINDA YETİŞTİRİLEN ALTI SIRALI ARPA (HORDEUM VULGARE L.) ÇEŞİTLERİNİN VERİM VE VERİME ETKİ EDEN BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
AYTER N. G., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., OLGUN M.
2. INTERNATIONAL SIIRT CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH, 21 March 2022, (Full Text)
2022
20223. ESKİŞEHİR KOŞULLARINDA YETİŞTİRİLEN İKİ SIRALI ARPA (HORDEUM VULGARE L.) ÇEŞİTLERİNİN VERİM VE VERİME ETKİ EDEN BAZI ÖZELLİKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
AYTER N. G., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., OLGUN M.
ISPEC 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE and RURAL DEVELOPMENT, 19 March 2022, (Full Text)
2019
20194. Eskişehir Koşullarında Yetiştirilen Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Verim,Verim Unsurları ve Stabilite Kabiliyetleri Yönünden Değerlendirilmesi
BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., OLGUN M.
Türkiye 13. Ulusal 1. Ulusal Tarla Bitkileri Kongresi, Antalya, Turkey, 1 - 04 November 2019, pp.39-47, (Full Text)
2019
20195. Determination of Ecophysiological Parameters of Different Wheat Varieties According to Commercial Fertilizer Application
ARDIÇ M., SEZER O., IŞIK G., OLGUN M., Gökçen Ü., Zeybek Ş.
1. Uluslararası Biyoçeşitlilik Araştırmaları Sempozyumu (ISBR 2019), Çanakkale, Turkey, 2 - 04 May 2019, (Summary Text)
2017
20176. Determination of Performance of Yield and Quality in Different Lemon Balm (Melissa officinalis L.) Populations at Ecological Conditions of Eskişehir
KATAR D., OLGUN M., katar n., AYDIN D.
12.Tarla Bitkileri Kongresi, Kahramanmaraş, Turkey, 12 - 15 September 2017, (Summary Text)
2017
20177. Eskişehir (Türkiye) de Farklı Ekolojik Bölgelerde Yetişen Campanula Taksonlarının Morfo-Ekolojikİlişkisine İstatistiksel Yaklaşım
POTOĞLU ERKARA İ., KOYUNCU O., SEZER O., OLGUN M., ARDIÇ M.
4. ULUSAL ÇEVRE KONGRESİ, AFYON, Turkey, 19 - 22 October 2017, (Summary Text)
2017
20178. Eskişehir (Türkiye) de Farklı Ekolojik Bölgelerde Yetişen Hypericum Taksonlarının Morfo-Ekolojikİlişkisine İstatistiksel Yaklaşım
ARDIÇ M., KOYUNCU O., POTOĞLU ERKARA İ., SEZER O., OLGUN M.
4. ULUSAL ÇEVRE KONGRESİ, AFYON, Turkey, 19 - 22 October 2017, (Summary Text)
2017
20179. Determination of performance of yield and quality in different lemon balm (melissa officinalis L.) populations at ecological conditionals of Eskişehir
KATAR D., OLGUN M., nimet k., aydın d.
12. Tarla Bitkileri Kongresi, Kahramanmaraş, Turkey, 12 - 15 September 2017, (Summary Text)
2017
201710. The Effects of Some Heavy Metal Pollutants on Faculty of Agriculture of ESOGU Planting Wheat Fields in Eskişehir-Turkey
ARDIÇ M., OLGUN M., SEZER O., ÇİÇEK A., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., et al.
3 rd International Congress on Applied BiologicalSciences, Afyonkarahisar, Turkey, 9 - 12 July 2017, (Summary Text)
2017
201711. The Effects of Some Heavy Metal Pollutants on Faculty of Agriculture of ESOGU PlantingWheat Fields in Eskişehir-TurkeyMurat ARDIÇ, Murat OLGUN, Arzu CICEK, Okan SEZER,
ARDIÇ M., OLGUN M., ÇİÇEK A., SEZER O., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., et al.
applied biological science, 8 - 12 June 2017, (Summary Text)
2017
201712. Unclassified Wheat Identification with Bag of Contour Fragments
Onarcan A. O., ÖZKAN K., OLGUN M.
25th Signal Processing and Communications Applications Conference (SIU), Antalya, Turkey, 15 - 18 May 2017, (Full Text)
2016
201613. Comperative Seed Anatomy of Selected Eleven Commercial Triticum aestivum L Varieties Poaceae From Central Anatolia Turkey Using SEM and Microscopy
KOYUNCU O., OLGUN M., SEZER O., ÖZGİŞİ K., ARDIÇ M., YAYLACI Ö. K., et al.
2nd International Congress on Applied Biology science, 27 - 31 May 2016, (Summary Text)
2016
201614. Comperative Seed Anatomy of Selected Eleven Commercial Triticumaestivum L Varieties Poaceae frım Central Anatolia Turkey Using SEM and Light Microscopy
KOYUNCU O., OLGUN M., SEZER O., ÖZGİŞİ K., ARDIÇ M., YAYLACI Ö. K., et al.
2. Internatioal Congress on Applied Biological Sciences, 27 - 31 May 2016, (Summary Text)
2016
201615. Comperative Seed Anatomy of Selected Eleven Commercial Triticum aestivum L Varieties Poaceae from Central Anatolia Turkey Using SEM and Light Microscopy
KOYUNCU O., OLGUN M., SEZER O., ÖZGİŞİ K., ARDIÇ M., YAYLACI Ö. K., et al.
2nd ICABS, 27 - 31 May 2016
2014
201416. Bitki Islahında Prolinin Kuraklığa Tolerans Bakımından Önemi
OLGUN M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G., ARDIÇ M.
22. Ulusal Biyoloji Kongresi, Eskişehir, Turkey, 23 - 27 June 2014, pp.563
2014
201417. Bazı Buğday Triticum aestivum L Çeşitlerinde PEG Polyethylene Glycol Stresine Karşı Büyüme ve Klorofil Flüoresans Parametrelerinde Meydana Gelen Değişimler
ARDIÇ M., OLGUN M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ Z., AYTER N. G.
22. Ulusal Biyoloji Kongresi, Eskişehir, Turkey, 23 - 27 June 2014, pp.808
2013
201318. Farklı Hasat Zamanlarının Fasulye Phaseolus vulgaris L Çeşitlerinde Tohum Özelliklerine Etkisi
KAYAN N., OLGUN M., AYTER N. G., KUTLU İ.
X. Tarla Bitkileri Kongresi, Turkey, 10 - 13 September 2013, (Full Text)
2011
201119. Süne Zararının Ekmeklik Buğdayın Verim ve Kalitesine Etkisi
AYTER N. G., KUTLU İ., OLGUN M.
I. Ulusal Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı, Turkey, 27 - 30 April 2011, (Summary Text)
2011
201120. Buğday Islahında Diallel Analizlerin Önemi
KUTLU İ., AYTER N. G., OLGUN M.
I. Ulusal Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı, Turkey, 27 - 30 April 2011, (Summary Text)
2002
200221. COMPARISON OF SEASONAL CHANGE OFSPECIFIC GRAVITY, DRY MATTERACCUMULATION AND STARCH CONTENT OFFOUR POTATO (SOLANUM TUBEROSUM L.)VARIETIES
KUMLAY A. M., kaya c., OLGUN M., DURSUN A., PEHLUVAN M., DİZİKISA T.
II Balkan Symposium on Vegetables and Potatoes, 1 - 05 May 2002, vol.1, pp.255-258, (Full Text)
Books
2018
2018