Çeşitli Bitkisel Karışım Yağların Fizikokimyasal Özellikleri ve Model Emülsiyonlar Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
KETENOĞLU O. (Yürütücü), ALTAÇ I.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2025 - Devam Ediyor
Oleik ve linoleik tip ayçiçeği çeşitlerinde tohum uygulamalarının farklı sıcaklık ve sürelerde depolama sonrası tohumluk kalitesine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2025 - Devam Ediyor
Kızılötesi Kurutma İşlem Koşullarının Hindistan Cevizi (Cocos nucifera L). Meyvesinin Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi ve İşlem Optimizasyonu
KETENOĞLU O. (Yürütücü), BEKTAŞ C.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2024 - 2025
Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Kavun Çekirdeği Yağının Yağ Asidi Dağılımı, Kalitesi ve Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2023 - 2025
Türkiye’de satışa sunulan aromalı zeytinyağlarında fitalatların belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2020 - 2021
Çörekotu yağının ağartılmasında, peroksit ve yağ kaybının yanıt yüzey yöntemi ile optimizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2019 - 2020
Moleküler Damıtma Yöntemiyle Yüksek Asitli Bitkisel Yağların Deasidifikasyonu İle Oleik Asit ve Squalenin Saflaştırma Koşullarının Optimizasyonu
TÜBİTAK Projesi, 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, 2014 - 2016
Pirina Yağının Kızartma Stabilitesinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi, 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, 2010 - 2012
Bitkisel kökenli atıklardan mikro-akışkan yöntemiyle nano boyutlarda reoloji düzenleyicilerinin üretilmesi: Emülsiyonlarda, kolloitlerde ve hamur ürünlerinde kullanılması
TÜBİTAK Projesi, 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, 2008 - 2011