Projeler

Çeşitli Bitkisel Karışım Yağların Fizikokimyasal Özellikleri ve Model Emülsiyonlar Üzerine Etkilerinin İncelenmesi

KETENOĞLU O. (Yürütücü), ALTAÇ I.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2025 - Devam Ediyor

Oleik ve linoleik tip ayçiçeği çeşitlerinde tohum uygulamalarının farklı sıcaklık ve sürelerde depolama sonrası tohumluk kalitesine etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2025 - Devam Ediyor

Kızılötesi Kurutma İşlem Koşullarının Hindistan Cevizi (Cocos nucifera L). Meyvesinin Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi ve İşlem Optimizasyonu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2024 - 2025

Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Kavun Çekirdeği Yağının Yağ Asidi Dağılımı, Kalitesi ve Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2023 - 2025

Türkiye’de satışa sunulan aromalı zeytinyağlarında fitalatların belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2020 - 2021

Çörekotu yağının ağartılmasında, peroksit ve yağ kaybının yanıt yüzey yöntemi ile optimizasyonu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2019 - 2020

Moleküler Damıtma Yöntemiyle Yüksek Asitli Bitkisel Yağların Deasidifikasyonu İle Oleik Asit ve Squalenin Saflaştırma Koşullarının Optimizasyonu

TÜBİTAK Projesi, 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, 2014 - 2016

Pirina Yağının Kızartma Stabilitesinin Belirlenmesi

TÜBİTAK Projesi, 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, 2010 - 2012

Bitkisel kökenli atıklardan mikro-akışkan yöntemiyle nano boyutlarda reoloji düzenleyicilerinin üretilmesi: Emülsiyonlarda, kolloitlerde ve hamur ürünlerinde kullanılması

TÜBİTAK Projesi, 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, 2008 - 2011