Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Yönetim, İşletme, Endüstriyel İlişkiler Ve Çalışma, Operasyon Araştırma Ve Yönetim Bilimi
Avesis Araştırma Alanları: Turizm ve Otel İşletmeciliği
Metrikler

Yayın

55

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

2

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

5

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

18

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

84

Proje

5

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları