Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Yönetim, İşletme, Endüstriyel İlişkiler Ve Çalışma, Operasyon Araştırma Ve Yönetim Bilimi
Avesis Araştırma Alanları: Turizm ve Otel İşletmeciliği
Metrikler

Yayın

58

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

2

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

2

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

5

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

19

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

86

Proje

5

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları