Projeler

Tuz Gölü halofilik bitkilerinde kolonize olan endofitik fungus ve bakteri türlerinin tespiti ve marul bitkisinin tuz stresi toleransına etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - Devam Ediyor

Biber Bitkisinde Kuraklık Stresi Koşullarında Prolin Uygulamalarının Isı Şoku ve DehidrinProteinleri Üzerine Etkisi

ERGİN S. (Yürütücü), KARA T.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Domates Bitkisinde Peroksidaz Enziminin Oksidatif Strese Bağlı Değişiminin Moleküler Düzeyde İncelenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2019 - 2022

Dışsal Sukroz Uygulamalarının Üşüme Zararı Koşullarında Domates Bitkisinde Sukroz ve Nişasta Metabolizmasına Etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2020 - 2022

Yüksek Sıcaklık Stresinin Taze Fasulye Genotiplerinde Isı Şoku Proteinlerine Etkileri

TURHAN E. (Yürütücü), Biçer T.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2019 - 2021

Zeytinde Don Toleransı Yüksek Çeşit Geliştirilmesi Ve Don Stresinde Protein Ve Karbonhidrat Metabolizmasından Sorumlu Aday Genlerin Belirlenmesi

Turhan E. (Yürütücü), Ergin S.
TÜBİTAK Projesi, 2017 - 2020

Patates (Solanum tuberosum L) Çeşitlerinde Tuz Stresi ve Rhizoctonia solani Kühn İnteraksiyonunun Moleküler Düzeyde İncelenmesi

Turhan E. (Yürütücü), Aydoğan Ç.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2014 - 2018

Cevizde Düşük sıcaklık Stresinin Protein Metabolizmasına Etkileri

Ergin S. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2016 - 2017

Çilek (Fragaria x ananassa) Bitkisinde Yüksek Sıcaklık Stresi Sırasında Se ntezlenen Proteinlerin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2013 - 2015

Yüksek Sıcaklık Stresinin Domates Bitkisinde Antioksidan ve Protein Metabolizmasına Etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2013 - 2014

Bazı Taze Fasulye (Pheseolus Vulgaris L.) Genotiplerinin Bor Uygulamalarına Tepkileri

TURHAN E. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2012 - 2013

Yüksek Sıcaklık Stresinin Çilek Bitkisinde Antioksidant, Karbonhidrat ve Protein Metabolizmasına Etkileri