Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 6
  • 2023 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - 2023 Dr. Öğr. Üyesi

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

  • 2019 - 2021 Dr. Öğr. Üyesi

    Sinop Üniversitesi, Gerze Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2017 - 2019 Öğretim Görevlisi

    Sinop Üniversitesi, Gerze Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2012 - 2017 Öğretim Görevlisi

    Sinop Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2011 - 2012 Ücr.Öğretim Görevlisi

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Yönetimsel Görevler 7
  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

  • 2019 - 2021 Bölüm Başkanı

    Sinop Üniversitesi, Gerze Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2017 - 2021 MYO Müdürü

    Sinop Üniversitesi, Gerze Meslek Yüksekokulu

  • 2015 - 2019 Sürekli Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı

    Sinop Üniversitesi, Sürekli Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi

  • 2017 - 2017 Şube Müdürü

    Sinop Üniversitesi, Rektörlük, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

  • 2012 - 2017 Program Koordinatörü

    Sinop Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2012 - 2017 Farabi Programı Kurum Koordinatörü

    Sinop Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Verdiği Dersler 15
  • Doktora

    GASTRONOMİNİN SOSYOLOJİK TEMELLERİ

  • Yüksek Lisans

    YİYECEK İÇECEK SOSYOLOJİSİ

  • Lisans

    ZİYAFET ORGANİZASYONU VE YÖNETİMİ

    Gıda Teknolojileri

    Yiyecek İçecek Yönetimi

    Türk Mutfak Kültürü

    Mesleki Etik

    BESLENME İLKELERİ

    Yiyecek İçecek Endüstrisi Üzerine Tartışmalar

    Gıda Mevzuatı

    GENEL İŞLETME

    PROTOKOL VE GÖRGÜ KURALLARI

    YİYECEK VE İÇECEK MALİYET KONTROLÜ

    İLETİŞİM BİLGİSİ

    YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE PAZARLAMA(A)