-
2023 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2021 - 2023 Dr. Öğr. Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2021 Dr. Öğr. Üyesi
Sinop Üniversitesi, Gerze Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2017 - 2019 Öğretim Görevlisi
Sinop Üniversitesi, Gerze Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2012 - 2017 Öğretim Görevlisi
Sinop Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2011 - 2012 Ücr.Öğretim Görevlisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2019 - 2021 Bölüm Başkanı
Sinop Üniversitesi, Gerze Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2017 - 2021 MYO Müdürü
Sinop Üniversitesi, Gerze Meslek Yüksekokulu
-
2015 - 2019 Sürekli Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı
Sinop Üniversitesi, Sürekli Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi
-
2017 - 2017 Şube Müdürü
Sinop Üniversitesi, Rektörlük, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü
-
2012 - 2017 Program Koordinatörü
Sinop Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2012 - 2017 Farabi Programı Kurum Koordinatörü
Sinop Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
Doktora
GASTRONOMİNİN SOSYOLOJİK TEMELLERİ
-
Yüksek Lisans
YİYECEK İÇECEK SOSYOLOJİSİ
-
Lisans
ZİYAFET ORGANİZASYONU VE YÖNETİMİ
Gıda Teknolojileri
Yiyecek İçecek Yönetimi
Türk Mutfak Kültürü
Mesleki Etik
BESLENME İLKELERİ
Yiyecek İçecek Endüstrisi Üzerine Tartışmalar
Gıda Mevzuatı
GENEL İŞLETME
PROTOKOL VE GÖRGÜ KURALLARI
YİYECEK VE İÇECEK MALİYET KONTROLÜ
İLETİŞİM BİLGİSİ
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE PAZARLAMA(A)