Yağ Teknolojisi Araştırma Grubu
Yağ Teknolojisi Araştırma Grubu (YTAG) web sayfasına hoşgeldiniz
Son Eklenen Yayınlar
Ultrason Teknolojisiyle Elde Edilen Zeytin Ekstraktlarının Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Sekoiridoid Miktarlarının Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma
5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, 25 - 26 Şubat 2023, ss.563, (Özet Bildiri)
Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kurutulan Zeytin Hamurlarının Duyusal ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi Üzerine Bir Çalışma
5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, 25 - 26 Şubat 2023, ss.583, (Özet Bildiri)
KIZILÖTESİ KURUTMANIN HİNDİSTAN CEVİZİNİN (COCOS NUCIFERA L.) FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ VE İŞLEM OPTİMİZASYONU
3. ULUSLARARASI GIDA ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, 16 - 18 Ekim 2024, ss.171-172, (Özet Bildiri)
Composition and Functional Properties of Cardamom Fixed Oil
Cardamom (Elettaria cardamomum): Production, Processing and Properties, Ramadan Mohamed Fawzy, Editör, Springer, ss.119-125, 2023
Composition and Functional Properties of Cardamom Essential Oil
Cardamom (Elettaria cardamomum): Production, Processing and Properties, Ramadan Mohamed Fawzy, Editör, Springer, ss.105-118, 2023
Physalis peruviana oil
Handbook of Goldenberry (Physalis Peruviana): Cultivation, Processing, Chemistry, and Functionality, RAMADAN Mohamed Fawzy, Editör, Academic Press , ss.157-163, 2024
Physalis peruviana aroma and volatile compounds
Handbook of Goldenberry (Physalis peruviana): Cultivation, Processing, Chemistry, and Functionality
, RAMADAN Mohamed Fawzy, Editör, Academic Press , ss.153-156, 2024
Monitoring of photoinitiators in food products from Turkey
Food Control, cilt.161, 2024 (SCI-Expanded)
Fig Volatiles
Fig (Ficus carica): Production, Processing, and Properties, Ramadan Mohamed Fawzy, Editör, Springer, ss.513-522, 2023
Composition and Functional Properties of Fig (Ficus carica) Phenolics
Fig (Ficus carica): Production, Processing, and Properties, Ramadan Mohamed Fawzy, Editör, Springer, ss.369-394, 2023