Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: İşletme, Operasyon Araştırma Ve Yönetim Bilimi, Geliştirme Çalışmaları, Eğitim Ve Eğitim Araştırması, Sosyal Bilimler İnterdisipliner
Avesis Araştırma Alanları: Üretim Yönetimi, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Kalite ve Üretim Yönetimi, İş Yaşamı Temelli Öğrenme, Mesleki Eğitim
Metrikler

Yayın

12

Atıf (TrDizin)

5

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

14

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim