-
2018 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2012 - 2018 Öğretim Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2012 - 2012 SATIŞ PAZARLAMA MÜDÜRÜ
Şirket, SİLVER SİDE HOTEL, SATIŞ PAZARLAMA, SATIŞ PAZARLAMA MÜDÜRÜ
-
2012 - 2012 Müdür
Şirket, DURUSU METRA CLUB HOTEL & SPA, GN. MÜDÜR YARD. ve ODALAR MÜDÜRÜ, Müdür
-
2012 - 2012 GN. MÜDÜR YARD. ve ODALAR MÜDÜRÜ
DURUSU METRA CLUB HOTEL & SPA, GN. MÜDÜR YARD. ve ODALAR MÜDÜRÜ
-
2010 - 2011 GN. MÜDÜR
Şirket, PRESTIGE HOTEL, GN. MÜDÜR, GN. MÜDÜR
-
2008 - 2010 BANKET VE TOPLANTI ORGANİZASYONLARI KOORDİNASYONLARI
Şirket, KLASSIS RESORT HOTEL, OPERASYON VE ÖN BÜRO, BANKET VE TOPLANTI ORGANİZASYONLARI KOORDİNASYONLARI
-
2008 - 2010 OPERASYON VE ÖN BÜRO
KLASSIS RESORT HOTEL, OPERASYON VE ÖN BÜRO
-
2007 - 2008 ÖĞRETMEN
Milli Eğitim Müdürlüğü, ÇAVDAR FERİT ÇAVUŞ İÖO, İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ, ÖĞRETMEN
-
2007 - 2008 ÜCRETLİ ÖĞRETMEN
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI, ÜCRETLİ ÖĞRETMEN
-
2006 - 2007 DEMI CHEF
KLASSİS RESORT HOTEL 5, DEMI CHEF
-
2007 - 2006 DEMI CHEF
Şirket, KLASSİS RESORT HOTEL, YİYECEK İÇECEK , DEMI CHEF
-
2004 - 2005 İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ
Milli Eğitim Müdürlüğü, BAĞARASI KEMALPAŞA İÖO, İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ, İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ
-
1998 - 1999 COMMIS
CAPRICE PALACE 5, COMMIS
-
Lisans
MUTFAK UYGULAMALARI II
BANKET UYGULAMALARI
YEŞİL MUTFAK
GASTRONOMİ GÖSTERİ VE SEMİNERLERİ
BİTİRME PROJESİ (D)
GASTRONOMİ YAZARLIĞI
MUTFAK UYGULAMALARI III
PASTA VE TATLI UYGULAMALARI
MUTFAK TASARIMI VE YÖNETİMİ
SOĞUK MUTFAK UYGULAMALARI
MUTFAK AKIMLARI
AKDENİZ MUTFAĞI
GASTRONOMI
MUTFAK UYGULAMALARI I
MUTFAK TERMİNOLOJİSİ
-
Ön Lisans
MENÜ PLANLAMA
YÖRESEL MUTFAKLAR
MUTFAK TERMİNOLOJİSİ
PİŞİRME YÖNTEMLERİ I
MUTFAK ORGANİZASYONU
MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ
MUTFAK TASARIMI VE YÖNETİMİ
OTEL İŞLETMECİLİĞİ
MUTFAK ÜRÜNLERİ
KAT HİZMETLERİ
PASTANE ÜRÜNLERİ
ÖN BÜRODA RAPORLAMA İŞLEMLERİ
ÖN BÜRODA ODA İŞLEMLERİ
OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ
YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ
ODALAR BÖLÜMÜ YÖNETİMİ
ÖN BÜRO HİZMETLERİ VE YÖNETİMİ
MUTFAK PLANLAMA
TÜRK MUTFAĞI
TURİZM İŞLETMELERİNDE MALİYET ANALİZİ
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II