Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2018 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

  • 2012 - 2018 Öğretim Görevlisi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

  • 2012 - 2012 SATIŞ PAZARLAMA MÜDÜRÜ

    Şirket, SİLVER SİDE HOTEL, SATIŞ PAZARLAMA

  • 2012 - 2012 Müdür

    Şirket, DURUSU METRA CLUB HOTEL & SPA, GN. MÜDÜR YARD. ve ODALAR MÜDÜRÜ

  • 2012 - 2012 GN. MÜDÜR YARD. ve ODALAR MÜDÜRÜ

    DURUSU METRA CLUB HOTEL & SPA

  • 2010 - 2011 GN. MÜDÜR

    Şirket, PRESTIGE HOTEL, GN. MÜDÜR

  • 2008 - 2010 BANKET VE TOPLANTI ORGANİZASYONLARI KOORDİNASYONLARI

    Şirket, KLASSIS RESORT HOTEL, OPERASYON VE ÖN BÜRO

  • 2008 - 2010 OPERASYON VE ÖN BÜRO

    KLASSIS RESORT HOTEL

  • 2007 - 2008 ÖĞRETMEN

    Milli Eğitim Müdürlüğü, ÇAVDAR FERİT ÇAVUŞ İÖO, İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ

  • 2007 - 2008 ÜCRETLİ ÖĞRETMEN

    MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

  • 2006 - 2007 DEMI CHEF

    KLASSİS RESORT HOTEL 5

  • 2007 - 2006 DEMI CHEF

    Şirket, KLASSİS RESORT HOTEL, YİYECEK İÇECEK

  • 2004 - 2005 İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ

    Milli Eğitim Müdürlüğü, BAĞARASI KEMALPAŞA İÖO, İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ

  • 1998 - 1999 COMMIS

    CAPRICE PALACE 5

Verdiği Dersler

  • Lisans MUTFAK UYGULAMALARI II

  • Lisans BANKET UYGULAMALARI

  • Lisans YEŞİL MUTFAK

  • Lisans GASTRONOMİ GÖSTERİ VE SEMİNERLERİ

  • Lisans BİTİRME PROJESİ (D)

  • Lisans GASTRONOMİ YAZARLIĞI

  • Lisans MUTFAK UYGULAMALARI III

  • Lisans PASTA VE TATLI UYGULAMALARI

  • Lisans MUTFAK TASARIMI VE YÖNETİMİ

  • Lisans SOĞUK MUTFAK UYGULAMALARI

  • Lisans MUTFAK AKIMLARI

  • Lisans AKDENİZ MUTFAĞI

  • Lisans GASTRONOMI

  • Lisans MUTFAK UYGULAMALARI I

  • Lisans MUTFAK TERMİNOLOJİSİ

  • Ön Lisans MENÜ PLANLAMA

  • Ön Lisans YÖRESEL MUTFAKLAR

  • Ön Lisans MUTFAK TERMİNOLOJİSİ

  • Ön Lisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

  • Ön Lisans MUTFAK ORGANİZASYONU

  • Ön Lisans MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

  • Ön Lisans MUTFAK TASARIMI VE YÖNETİMİ

  • Ön Lisans OTEL İŞLETMECİLİĞİ

  • Ön Lisans MUTFAK ÜRÜNLERİ

  • Ön Lisans KAT HİZMETLERİ

  • Ön Lisans PASTANE ÜRÜNLERİ

  • Ön Lisans ÖN BÜRODA RAPORLAMA İŞLEMLERİ

  • Ön Lisans ÖN BÜRODA ODA İŞLEMLERİ

  • Ön Lisans OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ

  • Ön Lisans YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ

  • Ön Lisans YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

  • Ön Lisans ODALAR BÖLÜMÜ YÖNETİMİ

  • Ön Lisans ÖN BÜRO HİZMETLERİ VE YÖNETİMİ

  • Ön Lisans MUTFAK PLANLAMA

  • Ön Lisans TÜRK MUTFAĞI

  • Ön Lisans TURİZM İŞLETMELERİNDE MALİYET ANALİZİ

  • Ön Lisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ II