Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 2
  • 2018 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

  • 2012 - 2018 Öğretim Görevlisi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Akademi Dışı Deneyim 12
  • 2012 - 2012 SATIŞ PAZARLAMA MÜDÜRÜ

    Şirket, SİLVER SİDE HOTEL, SATIŞ PAZARLAMA, SATIŞ PAZARLAMA MÜDÜRÜ

  • 2012 - 2012 Müdür

    Şirket, DURUSU METRA CLUB HOTEL & SPA, GN. MÜDÜR YARD. ve ODALAR MÜDÜRÜ, Müdür

  • 2012 - 2012 GN. MÜDÜR YARD. ve ODALAR MÜDÜRÜ

    DURUSU METRA CLUB HOTEL & SPA, GN. MÜDÜR YARD. ve ODALAR MÜDÜRÜ

  • 2010 - 2011 GN. MÜDÜR

    Şirket, PRESTIGE HOTEL, GN. MÜDÜR, GN. MÜDÜR

  • 2008 - 2010 BANKET VE TOPLANTI ORGANİZASYONLARI KOORDİNASYONLARI

    Şirket, KLASSIS RESORT HOTEL, OPERASYON VE ÖN BÜRO, BANKET VE TOPLANTI ORGANİZASYONLARI KOORDİNASYONLARI

  • 2008 - 2010 OPERASYON VE ÖN BÜRO

    KLASSIS RESORT HOTEL, OPERASYON VE ÖN BÜRO

  • 2007 - 2008 ÖĞRETMEN

    Milli Eğitim Müdürlüğü, ÇAVDAR FERİT ÇAVUŞ İÖO, İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ, ÖĞRETMEN

  • 2007 - 2008 ÜCRETLİ ÖĞRETMEN

    MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI, ÜCRETLİ ÖĞRETMEN

  • 2006 - 2007 DEMI CHEF

    KLASSİS RESORT HOTEL 5, DEMI CHEF

  • 2007 - 2006 DEMI CHEF

    Şirket, KLASSİS RESORT HOTEL, YİYECEK İÇECEK , DEMI CHEF

  • 2004 - 2005 İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ

    Milli Eğitim Müdürlüğü, BAĞARASI KEMALPAŞA İÖO, İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ, İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ

  • 1998 - 1999 COMMIS

    CAPRICE PALACE 5, COMMIS

Verdiği Dersler 37
  • Lisans

    MUTFAK UYGULAMALARI II

    BANKET UYGULAMALARI

    YEŞİL MUTFAK

    GASTRONOMİ GÖSTERİ VE SEMİNERLERİ

    BİTİRME PROJESİ (D)

    GASTRONOMİ YAZARLIĞI

    MUTFAK UYGULAMALARI III

    PASTA VE TATLI UYGULAMALARI

    MUTFAK TASARIMI VE YÖNETİMİ

    SOĞUK MUTFAK UYGULAMALARI

    MUTFAK AKIMLARI

    AKDENİZ MUTFAĞI

    GASTRONOMI

    MUTFAK UYGULAMALARI I

    MUTFAK TERMİNOLOJİSİ

  • Ön Lisans

    MENÜ PLANLAMA

    YÖRESEL MUTFAKLAR

    MUTFAK TERMİNOLOJİSİ

    PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

    MUTFAK ORGANİZASYONU

    MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

    MUTFAK TASARIMI VE YÖNETİMİ

    OTEL İŞLETMECİLİĞİ

    MUTFAK ÜRÜNLERİ

    KAT HİZMETLERİ

    PASTANE ÜRÜNLERİ

    ÖN BÜRODA RAPORLAMA İŞLEMLERİ

    ÖN BÜRODA ODA İŞLEMLERİ

    OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ

    YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ

    YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

    ODALAR BÖLÜMÜ YÖNETİMİ

    ÖN BÜRO HİZMETLERİ VE YÖNETİMİ

    MUTFAK PLANLAMA

    TÜRK MUTFAĞI

    TURİZM İŞLETMELERİNDE MALİYET ANALİZİ

    PİŞİRME YÖNTEMLERİ II