Makaleler
7
Tümü (7)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (3)
4. Gastronomi Eğitim Mutfaklarının Temel Mutfak Uygulamaları Kapsamında Planlanması: Gerekçelendirme
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.5, sa.2, ss.388-419, 2021 (Hakemli Dergi)
5. MUTFAK DONATIMINDA GEREKÇELİ EKİPMAN ANALİZİ: HAZIRLIK EKİPMANLARI ÖRNEĞİ
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.3, sa.1, ss.122-133, 2020 (Hakemli Dergi)
Kitaplar
4
3. Strategic Analysis of PLB Methodology using SWOT Matrix
Higher Education in a Digital Era through Project-based E-learning: Contributes of the RESTART4EDU Project, Dias,Paulo C.; Azevedo,Ângela Sá; Oliveira,Íris; Kara,Elif; Ergünay,Onur; Dönmez,Haci Mustafa; Girtu,Mihai; Caprioara,Daniela, Editör, Aletheia – Associação Científica e Cultural, Braga, ss.253-264, 2023