Akademik Unvanlar
-
2018 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2012 - 2018 Öğretim Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
-
2012 - 2012 SATIŞ PAZARLAMA MÜDÜRÜ
Şirket, SİLVER SİDE HOTEL, SATIŞ PAZARLAMA
-
2012 - 2012 Müdür
Şirket, DURUSU METRA CLUB HOTEL & SPA, GN. MÜDÜR YARD. ve ODALAR MÜDÜRÜ
-
2012 - 2012 GN. MÜDÜR YARD. ve ODALAR MÜDÜRÜ
DURUSU METRA CLUB HOTEL & SPA
-
2010 - 2011 GN. MÜDÜR
Şirket, PRESTIGE HOTEL, GN. MÜDÜR
-
2008 - 2010 BANKET VE TOPLANTI ORGANİZASYONLARI KOORDİNASYONLARI
Şirket, KLASSIS RESORT HOTEL, OPERASYON VE ÖN BÜRO
-
2008 - 2010 OPERASYON VE ÖN BÜRO
KLASSIS RESORT HOTEL
-
2007 - 2008 ÖĞRETMEN
Milli Eğitim Müdürlüğü, ÇAVDAR FERİT ÇAVUŞ İÖO, İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ
-
2007 - 2008 ÜCRETLİ ÖĞRETMEN
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
-
2006 - 2007 DEMI CHEF
KLASSİS RESORT HOTEL 5
-
2007 - 2006 DEMI CHEF
Şirket, KLASSİS RESORT HOTEL, YİYECEK İÇECEK
-
2004 - 2005 İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ
Milli Eğitim Müdürlüğü, BAĞARASI KEMALPAŞA İÖO, İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ
-
1998 - 1999 COMMIS
CAPRICE PALACE 5
Verdiği Dersler
-
Lisans MUTFAK UYGULAMALARI II
-
Lisans BANKET UYGULAMALARI
-
Lisans YEŞİL MUTFAK
-
Lisans GASTRONOMİ GÖSTERİ VE SEMİNERLERİ
-
Lisans BİTİRME PROJESİ (D)
-
Lisans GASTRONOMİ YAZARLIĞI
-
Lisans MUTFAK UYGULAMALARI III
-
Lisans PASTA VE TATLI UYGULAMALARI
-
Lisans MUTFAK TASARIMI VE YÖNETİMİ
-
Lisans SOĞUK MUTFAK UYGULAMALARI
-
Lisans MUTFAK AKIMLARI
-
Lisans AKDENİZ MUTFAĞI
-
Lisans GASTRONOMI
-
Lisans MUTFAK UYGULAMALARI I
-
Lisans MUTFAK TERMİNOLOJİSİ
-
Ön Lisans MENÜ PLANLAMA
-
Ön Lisans YÖRESEL MUTFAKLAR
-
Ön Lisans MUTFAK TERMİNOLOJİSİ
-
Ön Lisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ I
-
Ön Lisans MUTFAK ORGANİZASYONU
-
Ön Lisans MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ
-
Ön Lisans MUTFAK TASARIMI VE YÖNETİMİ
-
Ön Lisans OTEL İŞLETMECİLİĞİ
-
Ön Lisans MUTFAK ÜRÜNLERİ
-
Ön Lisans KAT HİZMETLERİ
-
Ön Lisans PASTANE ÜRÜNLERİ
-
Ön Lisans ÖN BÜRODA RAPORLAMA İŞLEMLERİ
-
Ön Lisans ÖN BÜRODA ODA İŞLEMLERİ
-
Ön Lisans OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ
-
Ön Lisans YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ
-
Ön Lisans YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ
-
Ön Lisans ODALAR BÖLÜMÜ YÖNETİMİ
-
Ön Lisans ÖN BÜRO HİZMETLERİ VE YÖNETİMİ
-
Ön Lisans MUTFAK PLANLAMA
-
Ön Lisans TÜRK MUTFAĞI
-
Ön Lisans TURİZM İŞLETMELERİNDE MALİYET ANALİZİ
-
Ön Lisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ II