Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Spirulina platensis'in Antimikrobiyal Etkisinin Model Sistemlerinde Belirlenmesi

3. Uluslararası Lisansüstü Çalışmalar Kongresi (IGSCONG`23), Manisa, Türkiye, 14 Ekim 2023

SİNBİYOTİK KEFİR GELİŞTİRİLMESİ VE BAZI MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ

5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımları Kongresi, İstanbul, Türkiye, 24 - 25 Şubat 2023, ss.624

2-Metoksi-5-sulfamoyilbenzoik asitin metal komplekslerinin antimikrobiyal ve antifungal aktivitelerinin incelenmesi

III. Baskent International Conference On Multidisciplinary Studies, Ankara, Türkiye, 5 - 07 Eylül 2022

SYNTHESIS, CHARACTERIZATION AND BIOLOGICAL PROPERTIES OF A NOVEL PROTON SALT OF 2-AMINO-3-METHYLPYRIDINE WITH 2,6- PYRIDINEDICARBOXYLIC ACID AND ITS METAL COMPLEXES.

6 . ULUS LARARAS I GAP MATEMATİ K -MÜ H E N D İ S L İ K - FE N V E SAĞL I K B İ L İMLERİ K O NGRES İ, Şanlıurfa, Türkiye, 26 Haziran 2021

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN GÜNLÜK BESLENME ALIŞKANLIKLARI VE FİZİKSEL AKTİVİTELERİNİN OBEZİTE GÖRÜLME SIKLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ

2nd. INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2019)24-27 April 2019 / BURDUR-TURKEY, Burdur, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

İsot biberinin antimikrobiyal ve antifungal özelliklerinin incelenmesi.

2st International Health Science and Life Congress (IHSLC 2019), 24 - 27 Nisan 2019

Portakal ekstrelerinin antimikrobiyal ve antifungal özelliklerinin incelenmesi

2st International Health Science and Life Congress (IHSLC 2019), 24 - 27 Nisan 2019

Effect of three different rotary instrumentation systems on the amount of apically extruded bacteria an in vitro study

International Association of Paediatric Dentistry Regional Meeting 25th Congress of Turkish Society of Paediatric Dentistry, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2018, ss.39-190

A PROTON TRANSFER COMPOUND AND ITS METAL COMPLEXES AND THEIR ANTIFUNGAL ACTIVITY STUDIES

1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018), Burdur, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018

Antimicrobial Activities of Isot (Fresh, Industrial and Traditional Methods) Extracts onSome Bacteria and Some Yeasts

International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem), Ankara, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2018

Gda Güvenliği Açısından Patojen Bakterilerin Değerlendirilmesi

II. International Symposium on Tourism and Microbial Food Safety, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017

Kütahya’da Gda Sektörü Çalışanlarının Burun Kültüründe Staphylococcus aureus Taşıyıcılığının Araştırılmas

II. International Symposium on Tourism and Microbial Food Safety 13-14 December 2077, Antalya, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017

Fonksiyonel Gıda Olarak Kullanılan Probiyotikler ve Özellikleri

International Congress On Applied Biological Sciences, Afyonkarahisar, Türkiye, 9 - 12 Temmuz 2017

Evaluating of traumatic brain injuries using adaptive network-based fuzzy inference systems

International Congress on Applied Science and Technology (ASTECH 2017), Malaga, İspanya, 17 - 20 Nisan 2017, ss.21

Modelling of The Growth Parameters of Saccharomyces cerevisia Yeast Cells with Artificial Neural Network

International Congress on Applied Science and Technology (ASTECH 2017), Malaga, İspanya, 17 - 20 Nisan 2017, ss.24

Determınatıon Of Chemıcal And Mıcrobıologıcal Propertıes In Kanlıca Mushroom Pıckled

TABKON 2017,1. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, 10 - 12 Mayıs 2017

Antimicrobial properties of some medical and aromatic plants

1st International Congress on Medical and Aromatic Plants, 10 - 12 Mayıs 2017

Saccharomyces cerevisia Maya Hücresinin Büyüme Eğrisinin ANFIS ile Modellenmesi

4th International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science, 3 - 04 Kasım 2016

Maya Hücrelerinin Büyüme Eğrisinin Yapay Sinir Ağları ile Modellenmesi

Uluslararası Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Konferansı (UBMK 2016), 20 - 23 Ekim 2016

Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Fast Food Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi

UMYOS 2016, 5th Internatıonal Vocatıonal Schools Symposıum Importance of Vocatıonal Educatıon ın World, 18 - 20 Mayıs 2016

Kütahya Altıntaş İlçesi Halk Pazarında Satışa Sunulan Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi

UMYOS 2016, 5th Internatıonal Vocatıonal Schools Symposıum Importance of Vocatıonal Educatıon ın World, 18 - 20 Mayıs 2016

Kanlıca Mushrooms Lactarius deliciosus Pickled

The 3nd İnternational Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.506

The Roasted Chickpeas Leblebi from Tavşanlı Kutahya

The 3nd İnternational Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.503

Kesme Makarna

4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 Nisan 2014

Sarı Kiraz ve Taflan Kavurması-Tuzlaması

4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 Nisan 2014

A TRADİTİONAL FOOD OF KUTAHYA BY PROVİENCE SIKICIK sOUP

THE 2 nd INTERNATİONALSYMPOSİUM ON ''TRADİTİONAL FOODS FROM ADRİATİC TO CAUCASUS'', Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.469

Kitap & Kitap Bölümleri

Hastane Ve Toplumsal Kökenli Enfeksiyonlarda Staphylococcus aureus Taşıyıcılığının Önemi,

Doğal Kaynaklarımızın Geleceği: Sürdürülebilirlik ve İnovasyon, DOÇ. DR. MUSTAFA OKANT, Editör, Iksad Publications – 2021©, Ankara, ss.281-306, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

76

Atıf (WoS)

69

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

76

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

10

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları