Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor Hericium erinaceus (Aslan Yelesi) Mantar Ekstrelerinin Yeni Nesil Teknikler Kullanılarak Antimikrobiyal ve Antioksidan Kapasitelerinin Karşılaştırılması
-
2024 - Devam Ediyor Bazı Postbiyotiklerin Antioksidan ve Antimikrobiyal Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2023 - 2024 Piyasada Satışa Sunulan Ticari Propolis Örneklerinin Bazı Patojen Mikroorganizmalara Karşı Antimikrobiyal Özelliklerinin Araştırılması
-
2023 - 2024 Spirulina platensis'in Antimikrobiyal Etkisinin Model Sistemlerinde Belirlenmesi
-
2022 - 2024 Sinbiyotik kefir geliştirilmesi ve karakterizasyonu
-
2022 - 2023 2,6-Piridindikarboksilik asit ile 2-amino-(4/6)-sübstitüebenzotiyazol türevlerinin proton transfer tuzları, bunların metal komplekslerinin sentezi, karakterizasyonu ve biyolojik özelliklerinin incelenmesi.
-
2021 - 2023 Eskişehir İlinde Yaygın Olarak Tüketilen Çukurhisar ve Söğütönü Ekmeklerinin Biyofortifikasyonla Elde Edilmiş Tam Buğday Unu İle Çinko Zn ve Selenyum Se Bakımından Zenginleştirmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Karaduman Y. (Yürütücü), Gülbandılar A., Akın A., Doğan S., Savaşlı E.
-
2021 - 2022 Benzensülfonik Asit Türevleri ile Dipiridin Türevlerinin Proton Transfer Tuzları ve Metal Komplekslerinin Sentezi, Karakterizasyonu ve Biyolojik Özelliklerinin İncelenmesi
-
2020 - 2022 Sığır Kıymasının Çeşitli Kalite Özellikleri ve Raf Ömrü Üzerine Ahududu Ekstraktının Etkisi
-
2021 - 2021 2-Amino-3-Substitüepiridin Türevleri ile Sülfamoyilbenzoik Asit Türevlerinin Proton Transfer Tuzları ile Bunların Cu (II) Komplekslerinin Sentezi, Karakterizasyonu ve Biyolojik Özelliklerinin İncelenmesi