Akademik Unvanlar
-
2023 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - 2023 Öğretim Görevlisi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2013 - 2020 Öğretim Görevlisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Ürgüp Sebahat Ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2014 - 2017 MYO Müdür Yardımcısı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU
Akademi Dışı Deneyim
-
2012 - 2013 Aşçı [Dünya Mutfağı]
Midpoint Restoranları (Trump Towers)
-
2012 - 2013 Aşçı
Point Hotel (Barbaros)
-
2010 - 2011 Aşçı
BTA Catering
-
2009 - 2010 Aşçı [Pizza Ustası]
Shah restoran (Avustralya)
-
2008 - 2009 (Borusan) İşletme Yöneticiliği
Sardunya Catering
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans Turizm Ve Çevre
-
Ön Lisans Mutfak Uygulamalarına Giriş
-
Ön Lisans Alternatif Turizm
-
Ön Lisans Müşteri ilişkileri Yönetimi
-
Ön Lisans Ziyafet Organizasyonu Ve Yönetimi
-
Lisans Dünya Mutfakları – II
-
Ön Lisans Uygulamalı İngilizce - I
-
Ön Lisans Pişirme Yöntemleri - II
-
Ön Lisans Dünya Mutfakları
-
Ön Lisans Pişirme Yöntemleri I
-
Ön Lisans Yabancı Dil-II
-
Ön Lisans Yöresel Mutfaklar