Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 3
  • 2023 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2020 - 2023 Öğretim Görevlisi

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2013 - 2020 Öğretim Görevlisi

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Ürgüp Sebahat Ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Yönetimsel Görevler 1
  • 2014 - 2017 MYO Müdür Yardımcısı

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU

Akademi Dışı Deneyim 5
  • 2012 - 2013 Aşçı [Dünya Mutfağı]

    Midpoint Restoranları (Trump Towers), Aşçı [Dünya Mutfağı]

  • 2012 - 2013 Aşçı

    Point Hotel (Barbaros), Aşçı

  • 2010 - 2011 Aşçı

    BTA Catering, Aşçı

  • 2009 - 2010 Aşçı [Pizza Ustası]

    Shah restoran (Avustralya), Aşçı [Pizza Ustası]

  • 2008 - 2009 (Borusan) İşletme Yöneticiliği

    Sardunya Catering, (Borusan) İşletme Yöneticiliği

Verdiği Dersler 12
  • Lisans

    Dünya Mutfakları – II

  • Ön Lisans

    Turizm Ve Çevre

    Mutfak Uygulamalarına Giriş

    Alternatif Turizm

    Müşteri ilişkileri Yönetimi

    Ziyafet Organizasyonu Ve Yönetimi

    Uygulamalı İngilizce - I

    Pişirme Yöntemleri - II

    Dünya Mutfakları

    Pişirme Yöntemleri I

    Yabancı Dil-II

    Yöresel Mutfaklar