Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2023 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2020 - 2023 Öğretim Görevlisi

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2013 - 2020 Öğretim Görevlisi

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Ürgüp Sebahat Ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Yönetimsel Görevler
  • 2014 - 2017 MYO Müdür Yardımcısı

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU

Akademi Dışı Deneyim
  • 2012 - 2013 Aşçı [Dünya Mutfağı]

    Midpoint Restoranları (Trump Towers)

  • 2012 - 2013 Aşçı

    Point Hotel (Barbaros)

  • 2010 - 2011 Aşçı

    BTA Catering

  • 2009 - 2010 Aşçı [Pizza Ustası]

    Shah restoran (Avustralya)

  • 2008 - 2009 (Borusan) İşletme Yöneticiliği

    Sardunya Catering

Verdiği Dersler
  • Ön Lisans Turizm Ve Çevre

  • Ön Lisans Mutfak Uygulamalarına Giriş

  • Ön Lisans Alternatif Turizm

  • Ön Lisans Müşteri ilişkileri Yönetimi

  • Ön Lisans Ziyafet Organizasyonu Ve Yönetimi

  • Lisans Dünya Mutfakları – II

  • Ön Lisans Uygulamalı İngilizce - I

  • Ön Lisans Pişirme Yöntemleri - II

  • Ön Lisans Dünya Mutfakları

  • Ön Lisans Pişirme Yöntemleri I

  • Ön Lisans Yabancı Dil-II

  • Ön Lisans Yöresel Mutfaklar