-
2018 - 2023 Doktora
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Dr), Türkiye
-
2015 - 2017 Yüksek Lisans
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), Türkiye
-
1998 - 2004 Lisans
Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, Türkiye
-
2023 Doktora
Gastronomi 4.0 uygulamalarının tüketicilerin yiyecek - içecek satın alma eğilimlerine etkisi: Teknoloji kabul modeli ile incelenmesi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
-
2017 Yüksek Lisans
Otel işletmelerinde yeşil mutfak kalitesinin değerlendirilmesi: Nevşehir örneği
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)
-
B1 Orta İngilizce