Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri
  • 2018 - 2023 Doktora

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Dr), Türkiye

  • 2015 - 2017 Yüksek Lisans

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), Türkiye

  • 1998 - 2004 Lisans

    Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler
  • 2023 Doktora

    Gastronomi 4.0 uygulamalarının tüketicilerin yiyecek - içecek satın alma eğilimlerine etkisi: Teknoloji kabul modeli ile incelenmesi

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

  • 2017 Yüksek Lisans

    Otel işletmelerinde yeşil mutfak kalitesinin değerlendirilmesi: Nevşehir örneği

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)

Yabancı Diller
  • B1 Orta İngilizce