Yayınlar & Eserler

Makaleler 6
Tümü (6)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (1)
Kitaplar 8

4. Turizm ve Gastronomide Sosyolojik Yansımalar

Turizm ve Gastronomide Sosyolojik Yansımalar, ERDOĞAN TANER, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-184, 2024

5. TURİZM VE KÜRESELLEŞME

Turizm ve Gastronomide Sosyolojik Yansımalar, ERDOĞAN TANER, Editör, Detay yayıncılık, Ankara, ss.1-14, 2024

6. Türk mutfağında yer alan köfteler

Uygulamalı Türk Mutfağı, ŞAHİN PERÇİN Nilüfer,UÇUK Ceyhun, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.158-171, 2020

7. Çekilmiş ekmek içi, Doldurmak, Sarmak, Marinad, Öğütmek, Övelemek / ufalamak

A’dan Z’ye Gastronomi Sözlüğü, Mehmet Sarıışık,Gülçin Özbay,Veli Ceylan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.10-16, 2020 Creative Commons License

8. İngiliz Mutfağı

Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Editör, BETA BASIM YAYIM, Ankara, ss.165-178, 2020
Metrikler

Yayın

14

Proje

2

Açık Erişim

3