Yayınlar & Eserler

Kitap & Kitap Bölümleri

Turizm ve Gastronomide Sosyolojik Yansımalar

Turizm ve Gastronomide Sosyolojik Yansımalar, ERDOĞAN TANER, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-184, 2024

TURİZM VE KÜRESELLEŞME

Turizm ve Gastronomide Sosyolojik Yansımalar, ERDOĞAN TANER, Editör, Detay yayıncılık, Ankara, ss.1-14, 2024

Türk mutfağında yer alan köfteler

Uygulamalı Türk Mutfağı, ŞAHİN PERÇİN Nilüfer,UÇUK Ceyhun, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.158-171, 2020

Çekilmiş ekmek içi, Doldurmak, Sarmak, Marinad, Öğütmek, Övelemek / ufalamak

A’dan Z’ye Gastronomi Sözlüğü, Mehmet Sarıışık,Gülçin Özbay,Veli Ceylan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.10-16, 2020 Creative Commons License

İngiliz Mutfağı

Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Editör, BETA BASIM YAYIM, Ankara, ss.165-178, 2020
Metrikler

Yayın

13

Proje

1

Açık Erişim

3