Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Füzyon Mutfak Üzerine Yapılan Çalışmaların Bibliyometrik Analizi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.25, sa.3, ss.540-560, 2024 (Hakemli Dergi)
PLATE DESIGN AND PRESENTATION IN MICHELIN-STARRED RESTAURANTS: THE CASE OF ISTANBUL
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.7, sa.1, ss.336-346, 2024 (Hakemli Dergi)
YÖRESEL RESTORAN VE YİYECEKLER AÇISINDAN TÜKETİCİLERİN MEMNUNİYET DÜZEYLERİNİ BELİRLEMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.6, sa.4, ss.1491-1503, 2023 (Hakemli Dergi)
ŞANLIURFA MUTFAK KÜLTÜRÜNDE YER ALAN YÖRESEL YEMEKLERİN YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİ MENÜLERİNDE YER ALMA DÜZEYİ
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.6, sa.2, ss.866-878, 2023 (Hakemli Dergi)
Kitap & Kitap Bölümleri
Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar)
Paradigma Yayınları, Çanakkale, 2024
Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar) Stoklar ve Soslar
Paradigma Yayınları, Çanakkale, 2024