Projeler

Kurutulmuş Saccharomyces cerevisiae Hücrelerinin Probiyotik Enkapsülasyonunda Kullanımı ve Fonksiyonel Jelly Tipi Ürün Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2023 - Devam Ediyor

Çikolata Teknolojisi İçin Alternatif Temperleme Tekniği Olarak Sonokristalizasyon Prosesi Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2023 - Devam Ediyor

Soğuk Plazma Tekniği Ile Modifiye Edilen Bitkisel Proteinler Ile Hibrit Ve Analog Fermente Süt Ürünleri Geliştirilmesi

TÜBİTAK Projesi, 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı, 2025 - 2027

Modification Of Microalgae Proteins As A Sustainable Source: Using Smart Pbr Cultivation Methods And Simulated Doha Sea Water Conditions

TÜBİTAK Projesi, 1071-Uluslararası Araştırma Fonlarından Yararlanma Kapasitesinin ve Uluslararası Ar-Ge İşbirliklerine Katılımın Arttırılmasına Yönelik Destek Programı, 2024 - 2026

Fındık Proteininin Gam Arabik Ve Maltodekstrin Ile Konjugasyon Koşullarının Optimizasyonu, Enkapsülasyon Kaplama Materyali Ve Yüzey Aktif Madde Olarak Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi

TÜBİTAK Projesi, 3501 - Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı, 2023 - 2025

Farklı stabilizatörler katılarak üretilen fermente inek sütü- fındık içeceği hibrit ürünlerin yapısal fizikokimyasal ve duyusal özelliklerinin incelenmesi

TÜBİTAK Projesi, 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, 2025 - 2025

Spirulina Platensis İlaveli Süt Bazlı Fonksiyonel İçecek Üretimi

TÜBİTAK Projesi, 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, 2025 - 2025

Kırmızı Pancar Ekstraksiyonundan Elde Edilen Renklendiricilerin Kefir Üretiminde Kullanılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2024 - 2025

Siyah Havuç Ekstraksiyonundan Elde Edilen Renklendiricilerin Kefir Üretiminde Kullanılması ve Depolama Boyunca Stabilizasyonlarının İncelenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2024 - 2025

Yenilikçi Tekniklerle Yüksek Basınç ve Ultrason Soğuk Pres Atıklarından İzole Edilen Fındık Proteinlerinin Modifiye Edilerek Probiyotik Bakterilerin Enkapsülasyonunda Kullanılması ve Fonksiyonel Ürün Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2022 - 2025

Fındık Sütünün Transglutaminaz Enzimi Kullanarak Farklı Oranlarda İnek Sütüyle Karışım Özelliklerinin İncelenmesi

Atalar İ. (Yürütücü), Sağlam P.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2023 - 2025

Farklı Oranlarda İnek Sütü ve Fındık İçeceğinden Hazırlanmış Kefir Benzeri Fermente İçecek Karakterizasyonu

ATALAR İ. (Yürütücü), SAĞLAM P.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2023 - 2025

Doğal Renklendirici Prosesi Sıvı Atıklarından Glukoz Şurubu Alternatifi Deiyonize Şeker Elde Edilmesi Ve Model Gıdalarda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi

TÜBİTAK Projesi, 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı, 2023 - 2024

Sakaroz İkamesi Olarak Otolize ve Kurutulmuş Saccharomyces cerevisiae Kullanımı ile Fonksiyonel Şekerlemeler Geliştirilmesi In vitro Biyoerişilebilirlik ve Biyoyararlılık Yaklaşımı

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2022 - 2024