Projeler

Çikolata Teknolojisi İçin Alternatif Temperleme Tekniği Olarak Sonokristalizasyon Prosesi Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2023 - Devam Ediyor

Fındık Proteininin Gam Arabik Ve Maltodekstrin Ile Konjugasyon Koşullarının Optimizasyonu, Enkapsülasyon Kaplama Materyali Ve Yüzey Aktif Madde Olarak Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi

TÜBİTAK Projesi, 2023 - 2025

Fındık Sütünün Transglutaminaz Enzimi Kullanarak Farklı Oranlarda İnek Sütüyle Karışım Özelliklerinin İncelenmesi

Atalar İ. (Yürütücü), Sağlam P.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2023 - 2025

Doğal Renklendirici Prosesi Sıvı Atıklarından Glukoz Şurubu Alternatifi Deiyonize Şeker Elde Edilmesi Ve Model Gıdalarda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi

TÜBİTAK Projesi, 2023 - 2024

Kurutulmuş Saccharomyces cerevisiae Hücrelerinin Probiyotik Enkapsülasyonunda Kullanımı ve Fonksiyonel Jelly Tipi Ürün Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2023 - 2024

Sakaroz İkamesi Olarak Otolize ve Kurutulmuş Saccharomyces cerevisiae Kullanımı ile Fonksiyonel Şekerlemeler Geliştirilmesi In vitro Biyoerişilebilirlik ve Biyoyararlılık Yaklaşımı

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - 2024

Yenilikçi Tekniklerle Yüksek Basınç ve Ultrason Soğuk Pres Atıklarından İzole Edilen Fındık Proteinlerinin Modifiye Edilerek Probiyotik Bakterilerin Enkapsülasyonunda Kullanılması ve Fonksiyonel Ürün Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - 2023