Kurutulmuş Saccharomyces cerevisiae Hücrelerinin Probiyotik Enkapsülasyonunda Kullanımı ve Fonksiyonel Jelly Tipi Ürün Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2023 - Devam Ediyor
Çikolata Teknolojisi İçin Alternatif Temperleme Tekniği Olarak Sonokristalizasyon Prosesi Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2023 - Devam Ediyor
Soğuk Plazma Tekniği Ile Modifiye Edilen Bitkisel Proteinler Ile Hibrit Ve Analog Fermente Süt Ürünleri Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi, 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı, 2025 - 2027
Modification Of Microalgae Proteins As A Sustainable Source: Using Smart Pbr Cultivation Methods And Simulated Doha Sea Water Conditions
TÜBİTAK Projesi, 1071-Uluslararası Araştırma Fonlarından Yararlanma Kapasitesinin ve Uluslararası Ar-Ge İşbirliklerine Katılımın Arttırılmasına Yönelik Destek Programı, 2024 - 2026
Fındık Proteininin Gam Arabik Ve Maltodekstrin Ile Konjugasyon Koşullarının Optimizasyonu, Enkapsülasyon Kaplama Materyali Ve Yüzey Aktif Madde Olarak Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi, 3501 - Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı, 2023 - 2025
Farklı stabilizatörler katılarak üretilen fermente inek sütü- fındık içeceği hibrit ürünlerin yapısal fizikokimyasal ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
TÜBİTAK Projesi, 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, 2025 - 2025
Spirulina Platensis İlaveli Süt Bazlı Fonksiyonel İçecek Üretimi
TÜBİTAK Projesi, 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, 2025 - 2025
Kırmızı Pancar Ekstraksiyonundan Elde Edilen Renklendiricilerin Kefir Üretiminde Kullanılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2024 - 2025
Siyah Havuç Ekstraksiyonundan Elde Edilen Renklendiricilerin Kefir Üretiminde Kullanılması ve Depolama Boyunca Stabilizasyonlarının İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2024 - 2025
Yenilikçi Tekniklerle Yüksek Basınç ve Ultrason Soğuk Pres Atıklarından İzole Edilen Fındık Proteinlerinin Modifiye Edilerek Probiyotik Bakterilerin Enkapsülasyonunda Kullanılması ve Fonksiyonel Ürün Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2022 - 2025
Doğal Renklendirici Prosesi Sıvı Atıklarından Glukoz Şurubu Alternatifi Deiyonize Şeker Elde Edilmesi Ve Model Gıdalarda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi, 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı, 2023 - 2024
Sakaroz İkamesi Olarak Otolize ve Kurutulmuş Saccharomyces cerevisiae Kullanımı ile Fonksiyonel Şekerlemeler Geliştirilmesi In vitro Biyoerişilebilirlik ve Biyoyararlılık Yaklaşımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2022 - 2024