Çikolata Teknolojisi İçin Alternatif Temperleme Tekniği Olarak Sonokristalizasyon Prosesi Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2023 - Devam Ediyor
Fındık Proteininin Gam Arabik Ve Maltodekstrin Ile Konjugasyon Koşullarının Optimizasyonu, Enkapsülasyon Kaplama Materyali Ve Yüzey Aktif Madde Olarak Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi, 2023 - 2025
Doğal Renklendirici Prosesi Sıvı Atıklarından Glukoz Şurubu Alternatifi Deiyonize Şeker Elde Edilmesi Ve Model Gıdalarda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi, 2023 - 2024
Kurutulmuş Saccharomyces cerevisiae Hücrelerinin Probiyotik Enkapsülasyonunda Kullanımı ve Fonksiyonel Jelly Tipi Ürün Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2023 - 2024
Sakaroz İkamesi Olarak Otolize ve Kurutulmuş Saccharomyces cerevisiae Kullanımı ile Fonksiyonel Şekerlemeler Geliştirilmesi In vitro Biyoerişilebilirlik ve Biyoyararlılık Yaklaşımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - 2024
Yenilikçi Tekniklerle Yüksek Basınç ve Ultrason Soğuk Pres Atıklarından İzole Edilen Fındık Proteinlerinin Modifiye Edilerek Probiyotik Bakterilerin Enkapsülasyonunda Kullanılması ve Fonksiyonel Ürün Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - 2023