Yönetilen Tezler

Çiğ ve kavrulmuş nohut unu ilaveli tortilla üretimi

Atalar İ. (Danışman)
Yüksek Lisans - Devam Ediyor

Doğal Renklendirici Proses Sıvı Atıklarından Glukoz Şurubu Alternatifi Deiyonize Şeker Elde Edilmesi ve Model Gıdalarda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi

Atalar İ. (Danışman)
Yüksek Lisans - Devam Ediyor

Fındık Protein İzolatları/Gam Arabik Konjugatlarının Emülsifiye Edici ve Enkapsülasyon Materyali Olarak Kullanım Olanaklarının Araştırılması

Atalar İ. (Danışman)
Yüksek Lisans - Devam Ediyor

Çilek Aromalı Sütlerde Farklı Üretim Koşullarının Aroma Bileşenleri ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi

Atalar İ. (Danışman)
Yüksek Lisans - 2024

“Farklı Oranlarda İnek Sütü ve Fındık İçeceğinden Hazırlanmış Kefir Benzeri Fermente İçecek Karakterizasyonu

Atalar İ. (Danışman)
Yüksek Lisans - 2024

Farklı Kakao Alkalizasyon Koşullarının Süt Bazlı Ürünlerde İncelenmesi

Atalar İ. (Danışman)
Yüksek Lisans - Devam Ediyor

Kürlenmiş Et Kalitesi Üzerine Farklı Kürleme Bileşenlerinin ve Ultrasound Uygulamalarının Etkileri

Atalar İ. (Danışman)
Yüksek Lisans - Devam Ediyor