Doğal Renklendirici Proses Sıvı Atıklarından Glukoz Şurubu Alternatifi Deiyonize Şeker Elde Edilmesi ve Model Gıdalarda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
Atalar İ. (Danışman)
Yüksek Lisans - Devam Ediyor
Fındık Protein İzolatları/Gam Arabik Konjugatlarının Emülsifiye Edici ve Enkapsülasyon Materyali Olarak Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Atalar İ. (Danışman)
Yüksek Lisans - Devam Ediyor
Farklı Kakao Alkalizasyon Koşullarının Süt Bazlı Ürünlerde İncelenmesi
Atalar İ. (Danışman)
Yüksek Lisans - Devam Ediyor
Kürlenmiş Et Kalitesi Üzerine Farklı Kürleme Bileşenlerinin ve Ultrasound Uygulamalarının Etkileri
Atalar İ. (Danışman)
Yüksek Lisans - Devam Ediyor
Çilek Aromalı Sütlerde Farklı Üretim Koşullarının Aroma Bileşenleri ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Atalar İ. (Danışman)
Yüksek Lisans - 2024
“Farklı Oranlarda İnek Sütü ve Fındık İçeceğinden Hazırlanmış Kefir Benzeri Fermente İçecek Karakterizasyonu
Atalar İ. (Danışman)
Yüksek Lisans - 2024
Piyasada satılan endüstriyel kefirlerin ev yapımı kefir üretiminde kullanılabilirliğinin araştırılması
Yüksek Lisans - 2023