Gıda İşleme Araştırma Grubu
Anasayfa
Hakkımızda
Araştırma Alanları
Üyeler
Çalışmalar
Yayınlar
Projeler
Tezler
Fotoğraflar
İletişim
English
Yayınlar
Anasayfa
Yayınlar
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Influence of Process Conditions of Alkalization on Quality of Cocoa Powder
Demirci S.
,
Elmacı C.
,
Atalar İ.
,
Toker Ö. S.
,
Palabıyık İ.
,
Konar N.
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, cilt.1, sa.1, ss.1, 2024 (SCI-Expanded)
Drying and characterization of red beet color liquid process waste to develop a novel bulking agent
Atalar İ.
,
Konar N.
,
Dalabasmaz S.
,
Saygın Kantemur P.
,
Han E.
JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION, cilt.442, sa.141030, ss.1-10, 2024 (SCI-Expanded)
Effect of cold-pressed hazelnut cake incorporation on the quality characteristic of meat emulsion system and its potential application for frankfurter-type beef sausages
Atalar İ.
,
Gül O.
,
Kurt A.
,
Sarıcaoğlu F. T.
,
Gençcelep H.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, cilt.0, sa.0, ss.202300, 2024 (SCI-Expanded)
Agglomeration of gum tragacanth as a promising novel approach to structural modification
Atalar İ.
,
Beşir A.
,
Kurt A.
POWDER TECHNOLOGY, sa.426, ss.118672, 2023 (SCI-Expanded)