Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler (Soc)
Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler
Metrikler

Yayın

70

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

4

Atıf (WoS)

13

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

19

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

345

H-İndeks (Scholar)

11

Atıf (TrDizin)

39

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

154

H-İndeks (Sobiad)

8

Atıf (Diğer Toplam)

91

Proje

1

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

24
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
bdemirci@ogu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.ogu.edu.tr/bdemirci
Cep Telefonu
+90 542 795 4950
Posta Adresi
bdemirci@ogu.edu.tr