Publications & Works

Articles 31
All (31)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
ESCI (1)
Scopus (6)
TRDizin (16)
Other Publications (9)

10. MAPPING EDIBLE HERBS IN TURKEY

Akademik Matbuat , vol.8, no.1, pp.1-23, 2024 (Peer-Reviewed Journal) Creative Commons License
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences 17

1. Z Kuşağının Yeme Davranışlarının Dışarıda Yemek Yeme Motivasyonlarına Etkisi

III. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONGRESİ, Ordu, Turkey, 12 November 2021, pp.526-534, (Summary Text)

2. Türkiye'den Turizmci Bir Kaymakam Geçti: Hüseyin Öğütçen

21. Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Turkey, 15 October 2021, (Full Text)

3. Endüstri Mühendisliği Öğrencilerinin Maliyet Muhasebesi Dersine ve Dersi Veren Öğretim Üyesine Yönelik Algıları

VI. International Symposium on Accounting and Finance ISAF 2021, Bursa, Turkey, 23 April 2021, pp.170, (Summary Text)

4. OTEL İŞLETMELERİNDE NOMOFOBİ: ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ

INTERNATIONAL EUROASIA CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCHES AND RECENT TRENDS-VII, Baku, Azerbaijan, 6 - 09 December 2020, vol.2, pp.194-203, (Full Text) Creative Commons License

5. Aşırı Turizmin Kent Yaşamından Memnuniyete Etkisi: Eskişehir Odunpazarı Evleri Bölgesi Örneği

International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Turkey, 8 - 10 October 2020, (Summary Text)

7. Presenteeism: Lİteratüre Bakış ve İçerik Analizi

7th International Conference of Strategic Research on Social Science and Education, Antalya, Turkey, 13 - 15 October 2017, pp.266-274, (Full Text) Creative Commons License

9. İMPULSİF (DÜRTÜSEL) TATİL SATIN ALMA: KAPADOKYA BÖLGESİ ÖRNEĞİ

17. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Muğla, Turkey, 20 - 23 October 2016, pp.659-666, (Full Text) Creative Commons License

10. The Effect of Domestic Tourists' Local Food Consumption on Future Intentions: The Case of Eskisehir

1. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Kastamonu, Turkey, 19 - 21 November 2015, pp.816-826, (Full Text) Creative Commons License

11. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN REKREASYONEL EĞİLİMLERİNİN VEREKREASYONEL ETKİNLİKLERE KATILIMINI ETKİLEYEN ENGELLERİNBELİRLENMESİ ÜZERİNE ARAŞTIRMA

I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015), Konya, Turkey, 28 - 30 May 2015, (Full Text) Creative Commons License

12. ESKİŞEHİR DE TERMAL SU KULLANAN HAMAMLARIN TURİZM AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015), Konya, Turkey, 28 - 30 May 2015, vol.2, pp.534-541, (Full Text) Creative Commons License

13. Eskişehirde Termal Su Kullanılan Hamamların Turizm Açısından Değerlendirilmesi

EITOC-2015 1. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators, 28 - 30 May 2015, (Full Text)

14. GASTRONOMİK DENEYİMLERİN TEKRAR ZİYARET NİYETİNE ETKİSİ ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ

15. Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Turkey, 13 - 16 November 2014, pp.479-491, (Full Text)

15. Turizm Öğrencilerinin Üniversite Yemekhanelerinde Servis Hizmeti Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Gazi ÜniversitesiUygulamalarının Karşılaştırılması

VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Kuşadası, Aydın, Turkey, 4 - 05 April 2014, pp.420-430, (Full Text)
Books 15

1. VOLARIZATION OF POTATO PEEL WASTE: AN OVERVIEW

in: TECHNOLOGICAL AND BIOTECHNOLOGICAL PERSPECTIVES ON FOOD WASTE VALORIZATION, , Editor, Yaz Yayınları, Afyonkarahisar, pp.74-93, 2025 Sustainable Development

2. KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA

in: , PROF.DR.YAŞAR SARI, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.79-98, 2023 Sustainable Development

3. Mcdonaldization and Examples in Turkish Food Culture

in: Turizm ve Sürdürülebilirlik, Yazıcıoğlu,İrfan; Aksoy,Mustafa; Kaman,Gizem Sultan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.15-52, 2023 Creative Commons License

4. MİHALIÇÇIK KIRSAL TURİZM POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ

in: Green Inspiration -Yeşil İlham, YAZICIOĞLU İRFAN,KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY,ŞİMŞEK ERDEM, Editor, DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, pp.809-816, 2023

5. kırsal turizm temelli kalkınmada gastronominin rolü

in: KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA, PROF.DR.YAŞAR SARI, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.79-97, 2023

7. Gastronomi ve Dijitalleşme

in: Gastronomi Eğilimleri, Erol, Ersan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.24-38, 2022

8. GASTRONOMİ TEMALI FESTİVALLER: UKRAYNA ÖRNEĞİ

in: MULTİDİSİPLİNER TURİZM ÇALIŞMALARI, Ergün, Gözde Seval, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, pp.84-93, 2021

9. Folk Medicine and Tourism

in: Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems, Yazıcıoğlu, İrfan; Yayla, Özgür; Işın, Alper, Editor, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, pp.201-214, 2021

10. Gastronomi Turizminde Sokak Lezzetlerinin Önemi

in: Gastronomi Araştırmaları, Oğan, Yener, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, pp.43-54, 2021

11. HALK TEDAVİLERİNDE KULLANILAN YİYECEK VE İÇECEKLER

in: HALKBİLİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ, Kılıç, Samet, Editor, Eğitim Yayınevi, Konya, pp.7-25, 2021

12. BURSA İLİ GASTRONOMİK UNSURLARININ COĞRAFİ İŞARETLEME KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

in: TURİZM ALANINDA GÜNCEL KONULAR VE YAKLAŞIMLAR, Karaçar Ercan, Erol Ersan, Editor, Çizgi Kitabevi, Konya, pp.105-126, 2021

13. ORGANİK GIDALAR VE TURİZM

in: EKONOMİ EKSENİNDE TÜRKİYE’DE GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KÜLTÜR VE TURİZM POLİTİKALARI, PAKDEMİRLİ BEKİR,BAYRAKTAR ZÜLFİKAR,ÜNALMIŞ AHMET NAZİF,SARI YAŞAR,TAKMAZ SEFA,EMİR OKTAY, Editor, Akçağ Yayınları, Ankara, pp.110-125, 2020 Creative Commons License

14. Boza as a Gastronomic Value in Anatolia

in: Tourism and Hospitality Studies, İrfan Yazıoğlu, Özgür Yayla, Alper Işın, Turhan Çetin, Editor, Peterlang, Berlin, pp.229-237, 2020
Episodes in the Encyclopedia 5
Metrics

Publication

71

Publication (WoS)

6

Publication (Scopus)

6

Citation (WoS)

13

H-Index (WoS)

2

Citation (Scopus)

20

H-Index (Scopus)

2

Citation (Scholar)

347

H-Index (Scholar)

11

Citation (TrDizin)

39

H-Index (TrDizin)

3

Citation (Sobiad)

154

H-Index (Sobiad)

8

Citation (Sum Other)

91

Project

1

Thesis Advisory

5

Open Access

24
UN Sustainable Development Goals