Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Z Kuşağının Yeme Davranışlarının Dışarıda Yemek Yeme Motivasyonlarına Etkisi

III. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONGRESİ, Ordu, Türkiye, 12 Kasım 2021, ss.526-534, (Özet Bildiri)

Türkiye'den Turizmci Bir Kaymakam Geçti: Hüseyin Öğütçen

21. Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim 2021, (Tam Metin Bildiri)

Endüstri Mühendisliği Öğrencilerinin Maliyet Muhasebesi Dersine ve Dersi Veren Öğretim Üyesine Yönelik Algıları

VI. International Symposium on Accounting and Finance ISAF 2021, Bursa, Türkiye, 23 Nisan 2021, ss.170, (Özet Bildiri)

OTEL İŞLETMELERİNDE NOMOFOBİ: ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ

INTERNATIONAL EUROASIA CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCHES AND RECENT TRENDS-VII, Baku, Azerbaycan, 6 - 09 Aralık 2020, cilt.2, ss.194-203, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Aşırı Turizmin Kent Yaşamından Memnuniyete Etkisi: Eskişehir Odunpazarı Evleri Bölgesi Örneği

International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

Taşıma Kapasitenin Memnuniyet ve Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi: Eskişehir Odunpazarı Evleri Örneği

International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

Presenteeism: Lİteratüre Bakış ve İçerik Analizi

7th International Conference of Strategic Research on Social Science and Education, Antalya, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2017, ss.266-274, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

PROFESYONEL TURİST REHBERLERİNİN HELÂL ÜRÜN ALGISI, SATIN ALMA VE TAVSİYE ETME NİYETLERİNİN BELİRLENMESİ

1. International Halal Tourism Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2017, ss.662-670, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

İMPULSİF (DÜRTÜSEL) TATİL SATIN ALMA: KAPADOKYA BÖLGESİ ÖRNEĞİ

17. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.659-666, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Yerli Turistlerin Yöresel Yemek Tüketimi Motivasyonlarının Gelecek Niyetleri Üzerine Etkisi: Eskişehir Örneği

1. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Kasım 2015, ss.816-826, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN REKREASYONEL EĞİLİMLERİNİN VEREKREASYONEL ETKİNLİKLERE KATILIMINI ETKİLEYEN ENGELLERİNBELİRLENMESİ ÜZERİNE ARAŞTIRMA

I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015), Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

ESKİŞEHİR DE TERMAL SU KULLANAN HAMAMLARIN TURİZM AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015), Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, cilt.2, ss.534-541, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Eskişehirde Termal Su Kullanılan Hamamların Turizm Açısından Değerlendirilmesi

EITOC-2015 1. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators, 28 - 30 Mayıs 2015, (Tam Metin Bildiri)

GASTRONOMİK DENEYİMLERİN TEKRAR ZİYARET NİYETİNE ETKİSİ ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ

15. Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, ss.479-491, (Tam Metin Bildiri)

Turizm Öğrencilerinin Üniversite Yemekhanelerinde Servis Hizmeti Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Gazi ÜniversitesiUygulamalarının Karşılaştırılması

VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Kuşadası, Aydın, Türkiye, 4 - 05 Nisan 2014, ss.420-430, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA

KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA, PROF.DR.YAŞAR SARI, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.79-98, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

MCDONALDlaşma ve Türk Yemek Kültüründe Örnekleri

Turizm ve Sürdürülebilirlik, Yazıcıoğlu,İrfan; Aksoy,Mustafa; Kaman,Gizem Sultan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.15-52, 2023 Creative Commons License

kırsal turizm temelli kalkınmada gastronominin rolü

KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA, PROF.DR.YAŞAR SARI, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.79-97, 2023

MİHALIÇÇIK KIRSAL TURİZM POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ

Green Inspiration -Yeşil İlham, YAZICIOĞLU İRFAN,KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY,ŞİMŞEK ERDEM, Editör, DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.809-816, 2023

Gastronomi ve Dijitalleşme

Gastronomi Eğilimleri, Erol, Ersan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.24-38, 2022

GASTRONOMİ TEMALI FESTİVALLER: UKRAYNA ÖRNEĞİ

MULTİDİSİPLİNER TURİZM ÇALIŞMALARI, Ergün, Gözde Seval, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, ss.84-93, 2021

Folk Medicine and Tourism

Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems, Yazıcıoğlu, İrfan; Yayla, Özgür; Işın, Alper, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.201-214, 2021

Gastronomi Turizminde Sokak Lezzetlerinin Önemi

Gastronomi Araştırmaları, Oğan, Yener, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, ss.43-54, 2021

HALK TEDAVİLERİNDE KULLANILAN YİYECEK VE İÇECEKLER

HALKBİLİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ, Kılıç, Samet, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.7-25, 2021

BURSA İLİ GASTRONOMİK UNSURLARININ COĞRAFİ İŞARETLEME KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

TURİZM ALANINDA GÜNCEL KONULAR VE YAKLAŞIMLAR, Karaçar Ercan, Erol Ersan, Editör, Çizgi Kitabevi, Konya, ss.105-126, 2021

ORGANİK GIDALAR VE TURİZM

EKONOMİ EKSENİNDE TÜRKİYE’DE GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KÜLTÜR VE TURİZM POLİTİKALARI, PAKDEMİRLİ BEKİR,BAYRAKTAR ZÜLFİKAR,ÜNALMIŞ AHMET NAZİF,SARI YAŞAR,TAKMAZ SEFA,EMİR OKTAY, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.110-125, 2020 Creative Commons License

Boza as a Gastronomic Value in Anatolia

Tourism and Hospitality Studies, İrfan Yazıoğlu, Özgür Yayla, Alper Işın, Turhan Çetin, Editör, Peterlang, Berlin, ss.229-237, 2020
Ansiklopedide Bölümler

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss., 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss., 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss., 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss., 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss., 2022
Metrikler

Yayın

65

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

4

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

318

H-İndeks (Scholar)

10

Atıf (TrDizin)

25

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

9

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

63

Proje

1

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

21
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları