Articles
31
All (31)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
ESCI (1)
Scopus (6)
TRDizin (16)
Other Publications (9)
5. Cinnamon in Türkiye’s Geographically Indicated Products
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, vol.10, no.1, pp.32-39, 2025 (Peer-Reviewed Journal)
18. COVİD-19 ve seyahat riski algılarının seyahat davranışına etkisi: Bursa örneği
Business & Management Studies: An International Journal
, vol.9, no.4, pp.1270-1285, 2021 (TRDizin)
19. Taşıma Kapasitenin Memnuniyet ve Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi: Eskişehir Odunpazarı Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, vol.8, no.4, pp.452-462, 2020 (TRDizin)
25. Eskişehir’deki Yiyecek İçecek İşletmelerinin Instagram Kullanımının İçerik Analizi Yöntemi ile İncelenmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, vol.8, no.4, pp.3347-3361, 2020 (TRDizin)
26. Eskişehir’de Coğrafi İşaretli Ürünlerin Değerlendirilmesi
Yönetim Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi
, vol.3, no.6, pp.265-275, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
17
2. Türkiye'den Turizmci Bir Kaymakam Geçti: Hüseyin Öğütçen
21. Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Turkey, 15 October 2021, (Full Text)
13. Eskişehirde Termal Su Kullanılan Hamamların Turizm Açısından Değerlendirilmesi
EITOC-2015 1. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators, 28 - 30 May 2015, (Full Text)
14. GASTRONOMİK DENEYİMLERİN TEKRAR ZİYARET NİYETİNE ETKİSİ ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
15. Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Turkey, 13 - 16 November 2014, pp.479-491, (Full Text)
15. Turizm Öğrencilerinin Üniversite Yemekhanelerinde Servis Hizmeti Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Gazi ÜniversitesiUygulamalarının Karşılaştırılması
VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Kuşadası, Aydın, Turkey, 4 - 05 April 2014, pp.420-430, (Full Text)
16. GENÇLERİN TURİSTİK TERCİHLERİNİN BELİRLENMESİ ESKİŞEHİR DE YAŞAYAN GENÇLER ÖRNEĞİ
14. Ulusal Turizm Kongresi, Kayseri, Turkey, 5 - 08 December 2013, (Full Text)
Books
15
4. MİHALIÇÇIK KIRSAL TURİZM POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ
in: Green Inspiration -Yeşil İlham, YAZICIOĞLU İRFAN,KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY,ŞİMŞEK ERDEM, Editor, DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, pp.809-816, 2023
5. kırsal turizm temelli kalkınmada gastronominin rolü
in: KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA, PROF.DR.YAŞAR SARI, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.79-97, 2023
6. Kitle İletişim, Gastronomi ve Yeme İçme Kültürü
Detay Yayıncılık, Ankara, 2022
7. Gastronomi ve Dijitalleşme
in: Gastronomi Eğilimleri, Erol, Ersan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.24-38, 2022
9. Folk Medicine and Tourism
in: Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems, Yazıcıoğlu, İrfan; Yayla, Özgür; Işın, Alper, Editor, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, pp.201-214, 2021
11. HALK TEDAVİLERİNDE KULLANILAN YİYECEK VE İÇECEKLER
in: HALKBİLİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ, Kılıç, Samet, Editor, Eğitim Yayınevi, Konya, pp.7-25, 2021
14. Boza as a Gastronomic Value in Anatolia
in: Tourism and Hospitality Studies, İrfan Yazıoğlu, Özgür Yayla, Alper Işın, Turhan Çetin, Editor, Peterlang, Berlin, pp.229-237, 2020
15. Bursa, Eskişehir, Bilecik’te Termal Turizm Sektör Raporu
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Basımevi, Eskişehir, 2012
Metrics
Publication (WoS)
6
Publication (Scopus)
6
Citation (WoS)
13
H-Index (WoS)
2
Citation (Scopus)
20
H-Index (Scopus)
2
Citation (Scholar)
347
H-Index (Scholar)
11
Citation (TrDizin)
39
H-Index (TrDizin)
3
Citation (Sobiad)
154
H-Index (Sobiad)
8
Citation (Sum Other)
91
Project
1
Thesis Advisory
5