Makaleler
31
Tümü (31)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
ESCI (1)
Scopus (6)
TRDizin (16)
Diğer Yayınlar (9)
5. Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Ürünlerinde Tarçın
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.32-39, 2025 (Hakemli Dergi)
14. ARAŞTIRMACILAR VE BİLİMSEL YAYINLAR PERSPEKTİFİNDEN TÜRKİYE'DE GASTRONOMİ
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel (JOGHAT)
, cilt.4, sa.2, ss.538-550, 2021 (Hakemli Dergi)
18. COVİD-19 ve seyahat riski algılarının seyahat davranışına etkisi: Bursa örneği
Business & Management Studies: An International Journal
, cilt.9, sa.4, ss.1270-1285, 2021 (Hakemli Dergi)
19. Taşıma Kapasitenin Memnuniyet ve Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi: Eskişehir Odunpazarı Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.8, sa.4, ss.452-462, 2020 (Hakemli Dergi)
23. Festival Algısı, Festival Memnuniyeti, Festival Değeri ve Aidiyet İlişkisi: Eskişehir Sokak Lezzetleri Festivali Örneği
Business Management Studies: An International Journal
, cilt.8, sa.1, ss.1096-1112, 2020 (Hakemli Dergi)
25. Eskişehir’deki Yiyecek İçecek İşletmelerinin Instagram Kullanımının İçerik Analizi Yöntemi ile İncelenmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.8, sa.4, ss.3347-3361, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
17
2. Türkiye'den Turizmci Bir Kaymakam Geçti: Hüseyin Öğütçen
21. Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim 2021, (Tam Metin Bildiri)
13. Eskişehirde Termal Su Kullanılan Hamamların Turizm Açısından Değerlendirilmesi
EITOC-2015 1. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators, 28 - 30 Mayıs 2015, (Tam Metin Bildiri)
14. GASTRONOMİK DENEYİMLERİN TEKRAR ZİYARET NİYETİNE ETKİSİ ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
15. Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, ss.479-491, (Tam Metin Bildiri)
15. Turizm Öğrencilerinin Üniversite Yemekhanelerinde Servis Hizmeti Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Gazi ÜniversitesiUygulamalarının Karşılaştırılması
VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Kuşadası, Aydın, Türkiye, 4 - 05 Nisan 2014, ss.420-430, (Tam Metin Bildiri)
16. GENÇLERİN TURİSTİK TERCİHLERİNİN BELİRLENMESİ ESKİŞEHİR DE YAŞAYAN GENÇLER ÖRNEĞİ
14. Ulusal Turizm Kongresi, Kayseri, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
15
4. MİHALIÇÇIK KIRSAL TURİZM POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ
Green Inspiration -Yeşil İlham, YAZICIOĞLU İRFAN,KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY,ŞİMŞEK ERDEM, Editör, DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.809-816, 2023
5. kırsal turizm temelli kalkınmada gastronominin rolü
KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA, PROF.DR.YAŞAR SARI, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.79-97, 2023
6. Kitle İletişim, Gastronomi ve Yeme İçme Kültürü
Detay Yayıncılık, Ankara, 2022
7. Gastronomi ve Dijitalleşme
Gastronomi Eğilimleri, Erol, Ersan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.24-38, 2022
9. Folk Medicine and Tourism
Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems, Yazıcıoğlu, İrfan; Yayla, Özgür; Işın, Alper, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.201-214, 2021
11. HALK TEDAVİLERİNDE KULLANILAN YİYECEK VE İÇECEKLER
HALKBİLİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ, Kılıç, Samet, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.7-25, 2021
14. Boza as a Gastronomic Value in Anatolia
Tourism and Hospitality Studies, İrfan Yazıoğlu, Özgür Yayla, Alper Işın, Turhan Çetin, Editör, Peterlang, Berlin, ss.229-237, 2020
15. Bursa, Eskişehir, Bilecik’te Termal Turizm Sektör Raporu
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Basımevi, Eskişehir, 2012
Metrikler
Yayın (WoS)
6
Yayın (Scopus)
6
Atıf (WoS)
13
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
20
H-İndeks (Scopus)
2
Atıf (Scholar)
347
H-İndeks (Scholar)
11
Atıf (TrDizin)
39
H-İndeks (TrDizin)
3
Atıf (Sobiad)
154
H-İndeks (Sobiad)
8
Atıf (Diğer Toplam)
91
Proje
1
Tez Danışmanlığı
5