Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Z Kuşağının Yeme Davranışlarının Dışarıda Yemek Yeme Motivasyonlarına Etkisi

III. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONGRESİ, Ordu, Türkiye, 12 Kasım 2021, ss.526-534

Türkiye'den Turizmci Bir Kaymakam Geçti: Hüseyin Öğütçen

21. Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim 2021

OTEL İŞLETMELERİNDE NOMOFOBİ: ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ

INTERNATIONAL EUROASIA CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCHES AND RECENT TRENDS-VII, Baku, Azerbaycan, 6 - 09 Aralık 2020, cilt.2, ss.194-203 Creative Commons License

Presenteeism: Lİteratüre Bakış ve İçerik Analizi

7th International Conference of Strategic Research on Social Science and Education, Antalya, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2017, ss.266-274 Creative Commons License

İMPULSİF (DÜRTÜSEL) TATİL SATIN ALMA: KAPADOKYA BÖLGESİ ÖRNEĞİ

17. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.659-666 Creative Commons License

ESKİŞEHİR DE TERMAL SU KULLANAN HAMAMLARIN TURİZM AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015), Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, cilt.2, ss.534-541 Creative Commons License

Eskişehirde Termal Su Kullanılan Hamamların Turizm Açısından Değerlendirilmesi

EITOC-2015 1. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators, 28 - 30 Mayıs 2015

Kitap & Kitap Bölümleri

KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA

KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA, PROF.DR.YAŞAR SARI, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.79-98, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

MCDONALDlaşma ve Türk Yemek Kültüründe Örnekleri

Turizm ve Sürdürülebilirlik, Yazıcıoğlu,İrfan; Aksoy,Mustafa; Kaman,Gizem Sultan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.15-52, 2023 Creative Commons License

kırsal turizm temelli kalkınmada gastronominin rolü

KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA, PROF.DR.YAŞAR SARI, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.79-97, 2023

MİHALIÇÇIK KIRSAL TURİZM POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ

Green Inspiration -Yeşil İlham, YAZICIOĞLU İRFAN,KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY,ŞİMŞEK ERDEM, Editör, DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.809-816, 2023

Gastronomi ve Dijitalleşme

Gastronomi Eğilimleri, Erol, Ersan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.24-38, 2022

GASTRONOMİ TEMALI FESTİVALLER: UKRAYNA ÖRNEĞİ

MULTİDİSİPLİNER TURİZM ÇALIŞMALARI, Ergün, Gözde Seval, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, ss.84-93, 2021

Folk Medicine and Tourism

Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems, Yazıcıoğlu, İrfan; Yayla, Özgür; Işın, Alper, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.201-214, 2021

Gastronomi Turizminde Sokak Lezzetlerinin Önemi

Gastronomi Araştırmaları, Oğan, Yener, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, ss.43-54, 2021

HALK TEDAVİLERİNDE KULLANILAN YİYECEK VE İÇECEKLER

HALKBİLİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ, Kılıç, Samet, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.7-25, 2021

BURSA İLİ GASTRONOMİK UNSURLARININ COĞRAFİ İŞARETLEME KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

TURİZM ALANINDA GÜNCEL KONULAR VE YAKLAŞIMLAR, Karaçar Ercan, Erol Ersan, Editör, Çizgi Kitabevi, Konya, ss.105-126, 2021

ORGANİK GIDALAR VE TURİZM

EKONOMİ EKSENİNDE TÜRKİYE’DE GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KÜLTÜR VE TURİZM POLİTİKALARI, PAKDEMİRLİ BEKİR,BAYRAKTAR ZÜLFİKAR,ÜNALMIŞ AHMET NAZİF,SARI YAŞAR,TAKMAZ SEFA,EMİR OKTAY, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.110-125, 2020 Creative Commons License

Boza as a Gastronomic Value in Anatolia

Tourism and Hospitality Studies, İrfan Yazıoğlu, Özgür Yayla, Alper Işın, Turhan Çetin, Editör, Peterlang, Berlin, ss.229-237, 2020

Ansiklopedide Bölümler

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss., 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss., 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss., 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss., 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss., 2022

Metrikler

Yayın

62

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

67

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

21

H-İndeks (TrDizin)

3

Proje

1

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

21
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları