-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2018 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2015 - 2018 Araştırma Görevlisi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2010 - 2015 Araştırma Görevlisi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, Sos.Bil.Enst.Md.Lüğü
-
2024 - Devam Ediyor Rektörlüğe Bağlı Birim Başkanı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - 2024 Dekan Yardımcısı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - 2023 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2018 - 2018 Enstitü Müdür Yardımcısı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
-
2010 - 2010 Restoran Müdürü
Aquapark Hotel, Restoran Müdürü
-
2009 - 2009 Restoran Şefi
Alinn Club Hotel, Restoran Şefi
-
2008 - 2009 Kısmi Zamanlı
Gazi Üniversitesi Gölbaşı Sosyal Tesisleri, Kısmi Zamanlı
-
2007 - 2007 Garson
Amfora Hotel, Garson
-
2006 - 2006 Garson
Çakıroğlu Tirhandil Restaurant, Garson
-
2005 - 2005 Garson
Ora Tatil Köyü, Garson
-
2002 - 2005 Komi
Yeni Ay Restaurant, Komi
-
2004 - 2004 Stajyer
Ora Tatil Köyü, Stajyer
-
2003 - 2003 Stajyer
Arşipel Restaurant, Stajyer
-
ENDÜSTRİYEL GIDA ATIĞI PATATES KABUĞUNUN FONKSİYONEL VE BESİNSEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENEREK KURABİYE YAPIMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
Demirci B. (Danışman)
N.ÇAĞLAR(Öğrenci), Doktora, 2025 -
Yiyecek-içecek işletmelerinde gıda israfını önlemek için mobil uygulama önerisi
Demirci B. (Danışman)
B.ÇAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Otantikliğin davranışsal niyete etkisinde müşteri tatmini, yer bağlılığı ve deneyimlerin aracılık rolü
Demirci B. (Danışman)
S.ÜSTÜN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Romanlara yansıyan yeme içme kültürü: Dünya klasikleri incelemesi
Demirci B. (Danışman)
-
Kütahya ilinin yöresel mutfak kültürüne ait özellikler
Demirci B. (Danışman)
-
2015 - 2015 İnönülü Kadınlar Doğal ve Yöresel Gıdaları Üretme Telaşında
Akademik Birimler - Eğitim
-
2014 - 2014 Servis ve Mutfak
Sürekli Eğitim Merkezi - Eğitim
