Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor Çeşitli Preparatlarda Melatonin Tayinine Yönelik Çevre Dostu Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi Yöntemleri Geliştirilmesi ve Yeşillik Metriklerine Uygunluğunun Değerlendirilmesi
-
2022 - 2023 Çeşitli Gıdaların Olgunlaşma Derecesine Göre Şeker İçeriklerinin HPLC-ELSD ile belirlenmesi
-
2022 - 2023 Bazı Tatlandırıcıların Seri Bağlı HPLC-DAD-ELSD Sistemi ile Çeşitli Gıdalarda Tayini
-
2021 - 2022 Bazı Şeker Moleküllerinin Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi-Evaporatif Işık Saçılım Dedektörü (HPLC-ELSD) ile Tayini
-
2021 - 2022 Aripiprazol’un Çeşitli Analitik Yöntemlerle Farmasötik Preparatlardaki Tayini
-
2015 - 2016 Ülkemizde Tüketilen Gıdalarda Kullanılan Bazı Stevia Glikozitlerinin Ultra YüksekPerformanslı Sıvı Kromatografisi İle Analizi Üzerine Çalışmalar
-
2012 - 2015 İşlenmiş Gıdaların Lezzetini Değiştirmek İçin Kullanılan Bazı Katkı Maddelerinin Eşzamanlı Analizi