Dr.Öğr.Üyesi GİZEM SULTAN KAMAN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Sorumlu Üretim ve Tüketim Araştırmalarında Gıdaların Yeri
Kaman G. S.
AYDIN GASTRONOMY
, cilt.8, sa.1, ss.247-263, 2024 (Hakemli Dergi)
CHANGING HABITS: THE EFFECT OF CULTURAL CONSUMPTION ON RESTAURANT PREFERENCES
BOZKURT İ.
,
KILIÇLAR A.
,
KAMAN G. S.
,
ŞAHİN YILMAZ A.
PRIZREN SOCIAL SCIENCE JOURNAL
, cilt.7, sa.2, ss.75-85, 2023 (Hakemli Dergi)
Kişilik Tiplerinin Tat Tercihlerine Etkisi (Effect of Personality Traits on Taste Preferences)
KILIÇLAR A.
,
ŞAHİN A.
,
SARIKAYA G. S.
,
BOZKURT İ.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.3, ss.93-117, 2017 (Hakemli Dergi)
Kitap & Kitap Bölümleri
Turizm ve Sürdürülebilirlik
Kaman G. S. (Editör)
DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, 2023
MİHALIÇÇIK KIRSAL TURİZM POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ
Demirci B.
,
Kaman G. S.
Green Inspiration -Yeşil İlham, YAZICIOĞLU İRFAN,KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY,ŞİMŞEK ERDEM, Editör, DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.809-816, 2023
kırsal turizm temelli kalkınmada gastronominin rolü
DEMİRCİ B.
,
KAMAN G. S.
KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA, PROF.DR.YAŞAR SARI, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.79-97, 2023
Dijital Platformların Gıda İsrafına Etkisi
KAMAN G. S.
,
ÖZDEMİR C.
Gastronomi ve Teknoloji, Yazıcıoğlu İrfan, Alphan Eda, Bölükbaş Rabia, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.89-103, 2022
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
42
Atıf (WoS)
4
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
7
H-İndeks (Scopus)
2
Açık Erişim
4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları