Yayınlar & Eserler

Kitap & Kitap Bölümleri

Turizm ve Sürdürülebilirlik

DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

MİHALIÇÇIK KIRSAL TURİZM POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ

Green Inspiration -Yeşil İlham, YAZICIOĞLU İRFAN,KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY,ŞİMŞEK ERDEM, Editör, DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.809-816, 2023

kırsal turizm temelli kalkınmada gastronominin rolü

KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA, PROF.DR.YAŞAR SARI, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.79-97, 2023

Dijital Platformların Gıda İsrafına Etkisi

Gastronomi ve Teknoloji, Yazıcıoğlu İrfan, Alphan Eda, Bölükbaş Rabia, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.89-103, 2022
Metrikler

Yayın

46

Atıf (WoS)

4

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

19

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

39

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

18

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Diğer Toplam)

39

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları