Eğitim Bilgileri
2016 - 2018
2016 - 2018Yüksek Lisans
Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2018
2018Yüksek Lisans
İşgören kaygı düzeyinin örgütsel adalet algısı ile örgütsel bağlılık ilişkisinde aracılık rolü: Yiyecek içecek işletmeleri örneği
Gazi Üniversitesi
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2025
20251. Kahve ve Çikolata Eşleşmesinde Algılanan Duyusal Değer ve Tüketici Beğenisi Boyutlarının İncelenmesi (Investigation of Perceived Sensory Value and Consumer Liking Dimensions in Coffee and Chocolate Pairing)
BÖLÜKBAŞ R., Kaman G. S.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.13, sa.1, ss.822-836, 2025 (Hakemli Dergi)
2024
20242. Turizm tanıtım faaliyetlerinde Türk mutfak kültürüne ait unsurların incelenmesi
KAMAN G. S.
Business and Management Studies: An International Journal , cilt.12, sa.4, ss.780-793, 2024 (Hakemli Dergi)
2024
20243. Ev Hanımlarının Yeme Pratikleri Üzerine Bir Değerlendirme
KAMAN G. S.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies , cilt.12, sa.4, ss.2777-2792, 2024 (Hakemli Dergi)
2024
20244. Çevrimiçi Yemek Sipariş Uygulamalarında Tüketici Memnuniyetini Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi
KAMAN G. S.
İşletme Araştırmaları Dergisi , cilt.16, sa.4, ss.2822-2833, 2024 (Hakemli Dergi)
2024
20245. TÜKETİM PRATİKLERİ İLE YİYECEKLER İLİŞKİSİNİN İNCELENMESİ: KUŞAKLAR ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA
KAMAN G. S.
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , cilt.7, sa.4, ss.986-1009, 2024 (Hakemli Dergi)
2024
20246. Veblen Etkisinin Yiyecekler Üzerindeki Tezahürünün İncelenmesi
KAMAN G. S.
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , cilt.8, sa.2, ss.307-314, 2024 (Hakemli Dergi)
Kitaplar
2023
20231. Turizm ve Sürdürülebilirlik
Kaman G. S. (Editör)
DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, 2023
2023
20232. KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA
Demirci B., Kaman G. S.
KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA, PROF.DR.YAŞAR SARI, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.79-98, 2023
2023
20233. MİHALIÇÇIK KIRSAL TURİZM POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ
Demirci B., Kaman G. S.
Green Inspiration -Yeşil İlham, YAZICIOĞLU İRFAN,KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY,ŞİMŞEK ERDEM, Editör, DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.809-816, 2023
2023
20234. Good Practices for Food Waste
KAMAN G. S.
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, iRFAN YAZICIOĞLU, ALPER IŞIN, ÖZGÜR YAYLA, FUAT BAYRAM, RABİA BÖLÜKBAŞ, Editör, Peter Lang, Lausanne - Berlin - Bruxelles - Chennai - New York – Oxford, ss.27-37, 2023
2023
20235. The Position of Food Preferences in Stratification Theory
KAMAN G. S., YAZICIOĞLU İ.
Current Approaches and Trends in Tourism Science, Prof. İrfan YAZICIOĞLU, Ph.D & Assoc. Prof. Alper IŞIN, Ph.D & Assoc. Prof. Özgür YAYLA, Ph.D (eds.), Editör, SRA Academic Publishing, ss.120-137, 2023
2022
2022