Assoc. Prof. GİZEM SULTAN KAMAN


TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI


WoS Research Areas: Social Sciences General


Avesis Research Areas: Social Sciences and Humanities


Names in Publications: Gizem Sultan Sarıkaya

Metrics

Publication

42

Publication (WoS)

5

Publication (Scopus)

5

Citation (WoS)

6

H-Index (WoS)

2

Citation (Scopus)

30

H-Index (Scopus)

3

Citation (Scholar)

47

H-Index (Scholar)

4

Citation (TrDizin)

18

H-Index (TrDizin)

3

Citation (Sobiad)

7

H-Index (Sobiad)

1

Citation (Sum Other)

36

Open Access

4
UN Sustainable Development Goals

Education

2016 - 2018

2016 - 2018

Postgraduate

Gazi University, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turkey

Dissertations

2018

2018

Postgraduate

İşgören kaygı düzeyinin örgütsel adalet algısı ile örgütsel bağlılık ilişkisinde aracılık rolü: Yiyecek içecek işletmeleri örneği

Gazi University

Research Areas

Social Sciences and Humanities

Articles

All (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (5)
Other Publications (1)

Books

2023

2023

1. Turizm ve Sürdürülebilirlik

Kaman G. S. (Editor)

DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, 2023 Sustainable Development

2023

2023

2. KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA

Demirci B., Kaman G. S.

in: , PROF.DR.YAŞAR SARI, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.79-98, 2023 Sustainable Development

2023

2023

3. MİHALIÇÇIK KIRSAL TURİZM POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ

Demirci B., Kaman G. S.

in: Green Inspiration -Yeşil İlham, YAZICIOĞLU İRFAN,KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY,ŞİMŞEK ERDEM, Editor, DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, pp.809-816, 2023

2023

2023

4. Good Practices for Food Waste

KAMAN G. S.

in: Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, iRFAN YAZICIOĞLU, ALPER IŞIN, ÖZGÜR YAYLA, FUAT BAYRAM, RABİA BÖLÜKBAŞ, Editor, Peter Lang, Lausanne - Berlin - Bruxelles - Chennai - New York – Oxford, pp.27-37, 2023

2023

2023

5. The Position of Food Preferences in Stratification Theory

KAMAN G. S., YAZICIOĞLU İ.

in: Current Approaches and Trends in Tourism Science, Prof. İrfan YAZICIOĞLU, Ph.D & Assoc. Prof. Alper IŞIN, Ph.D & Assoc. Prof. Özgür YAYLA, Ph.D (eds.), Editor, SRA Academic Publishing, pp.120-137, 2023

2022

2022

6. Dijital Platformların Gıda İsrafına Etkisi

KAMAN G. S., ÖZDEMİR C.

in: GASTRONOMİ VE TEKNOLOJİ, Prof. Dr. İrfan Yazıcıoğlu, Dr. Eda Alphan, Arş. Gör. Rabia Bölükbaş, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.89-103, 2022


Citations

Total Citations (WOS): 6

h-index (WOS): 2