­

Dr. Öğr. Üyesi GİZEM SULTAN KAMAN


TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI


WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler Genel


Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler


Yayınlardaki İsimler: Gizem Sultan Sarıkaya

Metrikler

Yayın

41

Atıf (WoS)

4

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

19

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

36

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

17

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Diğer Toplam)

35

Proje

1

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2016 - 2018

2016 - 2018

Yüksek Lisans

Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2018

2018

Yüksek Lisans

İşgören kaygı düzeyinin örgütsel adalet algısı ile örgütsel bağlılık ilişkisinde aracılık rolü: Yiyecek içecek işletmeleri örneği

Gazi Üniversitesi

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

Kitaplar

2023

2023

Turizm ve Sürdürülebilirlik

Kaman G. S. (Editör)

DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

2023

2023

KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA

Demirci B., Kaman G. S.

KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA, PROF.DR.YAŞAR SARI, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.79-98, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

2023

2023

MİHALIÇÇIK KIRSAL TURİZM POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ

Demirci B., Kaman G. S.

Green Inspiration -Yeşil İlham, YAZICIOĞLU İRFAN,KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY,ŞİMŞEK ERDEM, Editör, DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.809-816, 2023

2023

2023

Good Practices for Food Waste

KAMAN G. S.

Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, iRFAN YAZICIOĞLU, ALPER IŞIN, ÖZGÜR YAYLA, FUAT BAYRAM, RABİA BÖLÜKBAŞ, Editör, Peter Lang, Lausanne - Berlin - Bruxelles - Chennai - New York – Oxford, ss.27-37, 2023

2023

2023

The Position of Food Preferences in Stratification Theory

KAMAN G. S., YAZICIOĞLU İ.

Current Approaches and Trends in Tourism Science, Prof. İrfan YAZICIOĞLU, Ph.D & Assoc. Prof. Alper IŞIN, Ph.D & Assoc. Prof. Özgür YAYLA, Ph.D (eds.), Editör, SRA Academic Publishing, ss.120-137, 2023

2022

2022

Dijital Platformların Gıda İsrafına Etkisi

KAMAN G. S., ÖZDEMİR C.

GASTRONOMİ VE TEKNOLOJİ, Prof. Dr. İrfan Yazıcıoğlu, Dr. Eda Alphan, Arş. Gör. Rabia Bölükbaş, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.89-103, 2022


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 6

h-indeksi (WOS): 2