-
2024 - 2026 Kahve ekstraktının ohmik ısıtma destekli vakum evaporasyon yöntemi ile konsantre edilmesi
-
2024 - 2026 Çimlendirilmiş susamdan tahin üretimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Odabaş H. İ., Koca İ., Temiz H., Sarıcaoğlu F. T., Tekgüler B.(Yürütücü)
-
2024 - 2026 Derin ötektik çözeltiler kullanılarak kuşburnu meyvesinden pektin üretiminin optimizasyonu ve üretilen pektinin teknolojik özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Odabaş H. İ., Tekgüler B., Aykut U., Temiz H., Koca İ.(Yürütücü)
-
2021 - 2022 Buğday rüşeyminden ultrason destekli üçlü faz ayırma yöntemi ile yağ, protein ve polisakkaritlerin eşzamanlı olarak ekstraksiyonu
TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı
Odabaş H. İ. (Yürütücü), Koca İ., Tekgüler B., Sarıcaoğlu F. T.
-
2017 - 2019 Bazı meyve ve atıklarından sulu iki faz tekniği kullanılarak antosiyanin eldesi
-
2015 - 2017 Pekmez Üretiminde Ohmik Evaporatör Kullanımı
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
Odabaş H. İ., Gündoğdu E., Kaya Z., Baltacı C., Akdoğan A., Tunç M. T.(Yürütücü)
-
2013 - 2015 Aşotu ilave edilmiş yoğurtların depolama süresince bazı fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri, antioksidan, antimikrobiyal aktiviteleri ve mineral madde içeriklerinin tespiti
-
2011 - 2014 Farklı Yöntemlerle Fındık Zarından Antioksidan Ekstraksiyonunun Optimizasyonu