Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler (Soc)
Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler
Metrikler

Yayın

135

Atıf (WoS)

5

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

24

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

5

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

77

H-İndeks (TrDizin)

4

Atıf (Sobiad)

5

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

231

Proje

3

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim