Articles
70
All (70)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
ESCI (2)
Scopus (5)
TRDizin (44)
Other Publications (20)
14. An Investigation Of The Key Determinants Of Intention To Use Payment With Cryptocurrency: The Case Of Restaurant Businesses
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, vol.7, no.2, pp.461-479, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
15. SÖĞÜT’ÜN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN İNCELENMESİ
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, vol.7, no.2, pp.346-364, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
18. Hedonik ve Faydacı Değerlerin Tüketici Memnuniyeti ve Davranışsal Niyetlere Etkisi: Üçüncü Nesil Kahve Tüketicileri Örneği
Karabuk University Journal of Institute of Social Sciences
, vol.13, no.2, pp.320-337, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
20. ESKİŞEHİR’DE DÜZENLENEN GASTRONOMİ FESTİVALLERİNİN BİLİNİRLİĞİ VE ŞEHRİN TANITIMINDAKİ ROLÜ
Review of Tourism Administration (ROTA) Journal
, vol.3, no.2, pp.153-162, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
22. THE EFFECT OF GASTRONOMIC EXPERIENTIAL VALUES ON REVISIT INTENTION: THE CASE OF ESKIŞEHIR
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
, vol.12, no.3, pp.1919-1950, 2022 (TRDizin)
25. Turizm Fakültesinde Eğitim Alan Öğrencilerin Çevresel Tutumlarının ''Yeni Çevresel Paradigma'' Bağlamında Değerlendirilmesi: Eskişehir Örneği
Journal of humanities and tourism research (Online)
, vol.12, no.2, pp.347-363, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
26. UZAKDOĞU MUTFAĞI KONSEPTLİ RESTORANLARI TERCİH EDEN TÜKETİCİLERİN NEOFİLİ DÜZEYLERİ İLE TEKRAR ZİYARET NİYETİ İLİŞKİSİ (The Relationship Between Neophilia Levels and Revisit Intention of Consumers Who Prefer Far Eastern Cuisine Concept Restaurants)
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research
, vol.6, no.2, pp.456-467, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
30. Coğrafi İşarete Aday Gastronomik Bir Değer: Eskişehir Simidi
Turizm Akademik Dergisi
, vol.8, no.2, pp.229-241, 2021 (TRDizin)
32. TURİST REHBERLERİNİN DENEYİMLERİ ÇERÇEVESİNDE TURİSTLERİN RESTORAN SEÇİMİNDE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURDUĞU KRİTERLER
Akademik MATBUAT
, vol.5, no.2, pp.45-60, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
34. Hedonik ve Faydacı Değerlerin Tüketici Tatmini ve Davranışsal Niyetlere Etkisi: Etnik Restoranlar Örneği
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, vol.5, no.3, pp.522-539, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
35. Türkiye'de Turizm ve Gastronomi Alanında Menü ile İlgili Araştırmaların Bibliyometrik Analizi
Journal of humanities and tourism research (Online)
, vol.11, no.3, pp.569-576, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
37. Profesyonel Turist Rehberlerinin Yurtdışı Turlarında Yaşadıkları Sorunlar
Journal of humanities and tourism research (Online)
, vol.11, no.4, pp.844-862, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
39. EVALUATION OF GASTRONOMY TOURISM FROM PERSPECTIVES OF PROFESSIONAL TOURIST GUIDES
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, vol.5, no.2, pp.135-154, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
42. Gastronomi mi Yiyecek İçecek İşletmeciliği mi (Gastronomy or Food and Beverage Management )
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, vol.8, no.4, pp.3002-3020, 2020 (TRDizin)
43. YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TEDARİK ZİNCİRİ VE BLOKZİNCİR TEKNOLOJİSİ
JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL
, vol.3, no.2, pp.244-259, 2020 (TRDizin)
46. Thoughts of Academics on the Use of Mobile Augmented Reality in Tourism Education: The Case of Eskisehir
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
, vol.1, no.2, pp.85-93, 2019 (TRDizin)
49. Turizm Eğitimi Lisans Mezunları ve İstihdam Durumları
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, vol.3, no.3, pp.437-461, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
51. Restoranlardaki Menü Tasarım Unsurlarının Müşterilerin Tekrar Ziyaret Etme Niyeti Üzerindeki Etkisi
Turizm Akademik Dergisi
, vol.6, no.1, pp.249-261, 2019 (TRDizin)
52. İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, vol.3, no.2, pp.225-240, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
69. Otel Seçiminde Dini Hayat Tarzlarının Etkisi
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
, vol.11, no.39, pp.193-217, 2012 (TRDizin)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
37
16. Hüzün Turizmi: Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi ile SavaşAlanlarına Bir Zaman Yolculuğu
II. International Congresson Geographical Education, Eskişehir, Turkey, 3 - 05 October 2019, (Full Text)
20. Tourism Higher Education Experiences of A Leading Country: The Case of Turkey
XVI. European Conference on Social and Behavioral Sciences, Prizren, Serbia, 10 - 12 May 2018, (Summary Text)
21. TURİST REHBERİ ADAYLARININ TURİST REHBERLİĞİ EĞİTİMİVE MESLEĞE KABUL ŞARTLARINA KARŞI TUTUMU
I. TURİZM REHBERLİĞİ KONGRESİ, Balıkesir, Turkey, 27 - 28 April 2018, pp.34, (Summary Text)
22. Turizm Yükseköğretiminde Yiyecek İçecekle İlgili Bölümlerde Görevli Akademisyenlerin Profili
VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, İskenderun, Turkey, 20 - 21 April 2018, pp.1441-1446, (Summary Text)
27. İmpulsif (Dürtüsel) Tatil Satın Alma: Kapadokya Bölgesi Örneği
17. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Muğla, Turkey, 20 - 23 October 2016, pp.659-666, (Full Text)
28. National Tourism Planning Based on University Degrees and Tourism Professions TIYADER Model
International Interdisciplinary Business-Economics Advancement Conference, Miami, Florida, United States Of America, 9 - 13 May 2016, pp.38-44, (Full Text)
29. TURİZMDE NİTELİKLİ PERSONELİN SEKTÖRE KAZANDIRILMASI TİYADER MODELİ
I. Eurasia International Tourism Congress:Current Issues, Trends, and Indicators(EITOC-2015), Konya, Turkey, 28 - 30 May 2015, pp.615-622, (Full Text)
30. REKABET GÜCÜ İŞLETME PERFORMANSI İLİŞKİSİ KONAKLAMA İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ
I. Eurasia International Tourism Congress:Current Issues, Trends, and Indicators(EITOC-2015), Konya, Turkey, 28 - 30 May 2015, pp.542-553, (Full Text)
31. Turizmde Nitelikli Personelin Sektöre Kazandırılması Tiyader Modeli
EITOC-2015 1. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators 28-30 Mayıs 2015. Selçuk Üniversitesi, Konya, Konya, Turkey, 28 - 30 May 2015, vol.3, pp.615-622, (Full Text)
33. Does Tourism Industry Demonstrate Weak Labour Markets Characteristics An Evaluation
2nd Global Conference on Business, Economics, Management Tourism, PRAGUE, Czech Republic, 30 - 31 October 2014, (Summary Text)
34. TÜRKİYE DE ÖRGÜN TURİZM EĞİTİMİNİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERLEMÜCADELEDE TİYADER VE TURİZM MESLEKLERİ VE TURİZM KONSEYİMESLEK YASASI TASLAĞI
15. ulusal turizm kongresi, Turkey, 13 - 16 November 2014, pp.1301-1315, (Full Text)
37. Sakaryanın Turistik Destinasyon İmajını Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
XII. GELENEKSEL TURİZM PANELİ, Düzce, Turkey, 17 April 2013, (Full Text)
Books
29
1. Dijital Platformlarda Yer Alan Gastronomi Temalı Belgesellerin Kimliği ve İçeriği Açısından Değerlendirilmesi
in: SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.823-848, 2024
2. Use of Blockchain in the Context of Sustainable Gastronomy
in: Handbook of Research on Sustainable Tourism and Hotel Operations in Global Hypercompetition, Sezerel Hakan, Bryan Christiansen, Editor, IGI Global, pp.220-234, 2023
3. ETNİK KİMLİK VE GASTRONOMİ
in: GASTRO-COĞRAFYA, Oğuz Diker, Nuray Türker, Faruk Alaeddinoğlu, Duran Cankül, Rahman Temizkan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.282-302, 2023
4. ESKİŞEHİR UNESCO YARATICI ŞEHİRLER AĞINDA GASTRONOMİ DESTİNASYONU OLABİLİR Mİ?
in: GREEN INSPIRATION (YEŞİL İLHAM), İRFAN YAZICIOĞLU, FULDEN NURAY KÜÇÜKERGİN, ERDEM ŞİMŞEK, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.577-597, 2023
6. OSMANLIDAN GÜNÜMÜZE KÜLTÜREL MİRAS OLARAK SOKAK LEZZETLERİ
in: Turizmde Mimarlık ve Kültürel Miras II, Nuray Türker, Derman Küçükaltan, Tülay Cengiz Taşlı, Oğuz Diker, Ayşe Kurtlu, Ayşe Nur Uslu, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.1-14, 2022
8. Moleküler Gastronomi ve Füzyon Mutfak
in: Gastronomide Yeni Akımlar, Hakan Yılmaz, Editor, Anadolu Üniversitesi Basımevi, Eskişehir, pp.3-33, 2022
9. Beslenme, Gastronomi ve Turizm
in: Beslenme ve Diyetetikte Biyopsikososyal Konulara Multidisipliner Yaklaşım, Aliye Özenoğlu, Editor, Eğitim, Konya, pp.417-424, 2022
11. KALİTE KONTROL ARAÇLARI VE TEKNİKLERİ
in: Kalite Yönetimi, Muharrem Tuna, Oğuz Diker, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.105-132, 2021
17. Divriği
in: Sivas Turizmi, IŞKIN Mustafa, Editor, Ekin Basım Yayın Dağıtım, pp.39-53, 2021
21. İçecek Turizmi
in: Alternatİf Turizm (Turizmin 41 Türü), Temizkan Rahman, Cankül Duran, Gökçe Fikret, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.169-183, 2020
26. MODERN TURİZM İÇİN YENİ BİR TREND:GASTRONOMİ TURİZMİ
in: GÜNCEL TURİZM EĞİLİMLERİ, Hakan Sezerel, Uğur Akdu, Editor, Nobel Yayıncılık, Ankara, pp.141-163, 2018
28. TURİST REHBERİ ADAYLARININ TURİST REHBERLİĞİ EĞİTİMİ VE MESLEĞEKABUL ŞARTLARINA KARŞI TUTUMU
in: TURİST REHBERLİĞİ ÜZERİNE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR, Necdet HACIOĞLU, Cevdet AVCIKURT, Arzu KILIÇ, Hasret ULUSOY YILDIRIM, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.190-199, 2018
29. ÜÇÜNCÜ YAŞ TURİZMİ
in: SAĞLIK TURİZMİ, SAADET PINAR TEMİZKAN, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.219-245, 2015
Episodes in the Encyclopedia
5
1. TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
Detay Yayıncılık, pp., 2022
2. TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
Detay Yayıncılık, pp., 2022
3. TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
Detay Yayıncılık, pp., 2022
4. Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Detay Yayıncılık, pp., 2020
Metrics
Publication (WoS)
4
Publication (Scopus)
5
Citation (WoS)
6
H-Index (WoS)
2
Citation (Scopus)
24
H-Index (Scopus)
2
Citation (Scholar)
5
H-Index (Scholar)
2
Citation (TrDizin)
78
H-Index (TrDizin)
4
Citation (Sobiad)
4
H-Index (Sobiad)
1
Citation (Sum Other)
232
Project
3
Thesis Advisory
6