Akademik Ünvanlar
1
-
2020 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Akademi Dışı Deneyim
1
-
2011 - 2013 ÖĞRETMEN
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI, ÖĞRETMEN
Verdiği Dersler
16
-
Doktora
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YENİ TRENDLER
GASTRONOMİ VE MEDYA
-
Yüksek Lisans
ULUSLARARASI GASTRONOMİ
TÜRK MUTFAĞI
ULUSLARARASI YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ YÖNETİMİ
ÖZEL İLGİ TURİZMİ
-
Lisans
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ
ÖNBÜRO YÖNETİMİ
TURİZMDE GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI
MÖNÜ PLANLAMA
YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ
GASTRONOMİ BİLİMİ
TURİZMDE GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI 2
GASTRONOMİ
REKREASYON YÖNETİMİ
BESİN GÜVENLİĞİ VE HİJYEN
Yönetilen Tezler
6
-
Gastronomik deneyimin restoran imajı, müşteri algılanan değeri, müşteri memnuniyeti ve müşteri sadakati üzerindeki etkisi
Cankül D. (Danışman)
-
Söğüt'ün gastronomik kimliğinin incelenmesi
Cankül D. (Danışman)
A.ÜNVER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Yiyecek içecek işletmelerinde çalışanların stres ve işkoliklik düzeylerinin iş performanslarına etkisi
Cankül D. (Danışman)
E.AK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Gastronomik deneyimsel değerlerin tekrar ziyaret niyetine etkisi: Eskişehir örneği
Cankül D. (Danışman)
-
Profesyonel turist rehberlerinin yurt dışı turlarında yaşadıkları sorunlar
Cankül D. (Danışman)
F.TAYFUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Mobil artırılmış gerçeklik uygulamaları ve öğrenci açısından turizm eğitiminde kullanılabilirliğinin değerlendirilmesi
CANKÜL D. (Danışman)
B.SÖNMEZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019