Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Akademi Dışı Deneyim
-
2011 - 2013 ÖĞRETMEN
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Verdiği Dersler
-
Lisans KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ
-
Lisans ÖNBÜRO YÖNETİMİ
-
Doktora YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YENİ TRENDLER
-
Lisans TURİZMDE GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI
-
Lisans MÖNÜ PLANLAMA
-
Yüksek Lisans ULUSLARARASI GASTRONOMİ
-
Doktora GASTRONOMİ VE MEDYA
-
Yüksek Lisans TÜRK MUTFAĞI
-
Yüksek Lisans ULUSLARARASI YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ YÖNETİMİ
-
Lisans YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ
-
Lisans GASTRONOMİ BİLİMİ
-
Lisans TURİZMDE GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI 2
-
Yüksek Lisans ÖZEL İLGİ TURİZMİ
-
Lisans GASTRONOMİ
-
Lisans REKREASYON YÖNETİMİ
-
Lisans BESİN GÜVENLİĞİ VE HİJYEN
Yönetilen Tezler
-
Gastronomik deneyimin restoran imajı, müşteri algılanan değeri, müşteri memnuniyeti ve müşteri sadakati üzerindeki etkisi
Cankül D. (Danışman)
-
Yiyecek içecek işletmelerinde çalışanların stres ve işkoliklik düzeylerinin iş performanslarına etkisi
Cankül D. (Danışman)
E.AK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Gastronomik deneyimsel değerlerin tekrar ziyaret niyetine etkisi: Eskişehir örneği
Cankül D. (Danışman)
H.CODA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Söğüt'ün gastronomik kimliğinin incelenmesi
Cankül D. (Danışman)
A.ÜNVER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Profesyonel turist rehberlerinin yurt dışı turlarında yaşadıkları sorunlar
Cankül D. (Danışman)
F.TAYFUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Mobil artırılmış gerçeklik uygulamaları ve öğrenci açısından turizm eğitiminde kullanılabilirliğinin değerlendirilmesi
CANKÜL D. (Danışman)
B.SÖNMEZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019