-
2019 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2013 - 2019 Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2007 - 2013 Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2000 - 2007 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1993 - 2000 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2022 - Devam Ediyor Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2022 - Devam Ediyor Etik Kurul Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Başkanı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2020 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2020 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2020 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2022 - 2023 Bilimsel Ödülü Komisyonu Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2020 - 2022 Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2020 - 2021 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2013 - 2016 Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2010 - 2015 Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2014 BAP Alt Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2009 - 2013 Bilimsel Ödülü Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2005 - 2007 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2002 - 2005 Fakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
Doktora
Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü ve Analiz Yöntemleri
-
Yüksek Lisans
KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
ET BİYOKİMYASI VE KALİTESİ
Kırmızı Et Ürünleri Ve İşleme Teknolojileri
Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü Ve Analiz Yönt.
GIDA ANALİZLERİ, TEORİ VE UYGULAMALARI
Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi
-
Lisans
Et Bilimi ve Teknolojisi
Et Ürünleri İşleme Mühendisliği
Et Ürünleri İşleme Mühendisliği
Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Et Ürünleri İşleme Mühendisliği
Et Ürünleri İşleme Mühendisliği
Besin Kimyası ve Analizleri
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Et Bilimi ve Teknolojisi
Et Bilimi ve Teknolojisi
Ürün Geliştirme
Gıda Analizleri-II
Gıda Analizleri-I
Meslek Tarihi ve Deontolojisi
-
Ön Lisans
Et Analizleri-II
Et Analizleri-I
-
Geleneksel Kars Gravyer peynirlerinin maya florasının tanımlanması ve karakterizasyonu
Aksu M. İ. (Eş Danışman), Güçlü C.
-
Pastırma üretim aşamalarında fosfolipit fraksiyonundaki yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi
Aksu M. İ. (Danışman)
M.DOĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Dilimlenmiş ve vakum ambalajlanmış sığır etinin raf ömrü üzerine ısırgan otu (Urtica dioica L.) su ekstraktının etkisi
Aksu M. İ. (Danışman)
H.ALİNEZHAD(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Sırt, bohça, şekerpare ve kuşgömü pastırma çeşitlerinin kalite özellikleri
Aksu M. İ. (Danışman)
N.ÇAKICI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Pastırmanın serbest amino asit kompozisyonu ve diğer bazı kalitatif özellikleri üzerine farklı nitrit seviyelerinin etkileri
Aksu M. İ. (Danışman)
E.ERDEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Bazı pastırma çeşitlerinin (sırt, bohça, şekerpare) serbest amino asit kompozisyonu
Aksu M. İ. (Danışman)
S.CEYLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Sığır kıymasının kalite özellikleri ve raf ömrüne ısırgan otu (Urtica dioica L.) ve modifiye atmosferde ambalajlamanın etkileri
Aksu M. İ. (Danışman)
E.ALP(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Et teknolojisinde yüksek basınç uygulamaları
Aksu M. İ. (Danışman)
H.ÖZLÜ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Vitamin E ve farklı depolama şartlarının kavurmanın lipid oksidasyonu ile renk ve duyusal özelliklerine etkisi
Aksu M. İ. (Danışman)
M.ADIGÜZEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005