Akademik Unvanlar
-
2019 - Devam Ediyor Prof.Dr.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - 2019 Prof.Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2007 - 2013 Doç.Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2000 - 2007 Yrd.Doç.Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1993 - 2000 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2023 - Devam Ediyor Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor Etik Kurul Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Başkanı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2020 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2020 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2020 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022 - 2023 Bilimsel Ödülü Komisyonu Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2020 - 2022 Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2020 - 2021 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - 2016 Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2010 - 2015 Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2014 BAP Alt Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2009 - 2013 Bilimsel Ödülü Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2005 - 2007 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2002 - 2005 Fakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans ET BİYOKİMYASI VE KALİTESİ
-
Lisans Et Bilimi ve Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Kırmızı Et Ürünleri Ve İşleme Teknolojileri
-
Yüksek Lisans Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü Ve Analiz Yönt.
-
Yüksek Lisans GIDA ANALİZLERİ, TEORİ VE UYGULAMALARI
-
Lisans Et Ürünleri İşleme Mühendisliği
-
Lisans Et Ürünleri İşleme Mühendisliği
-
Ön Lisans Et Analizleri-II
-
Lisans Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu
-
Doktora Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü ve Analiz Yöntemleri
-
Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Lisans Et Ürünleri İşleme Mühendisliği
-
Ön Lisans Et Analizleri-I
-
Yüksek Lisans Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi
-
Lisans Et Ürünleri İşleme Mühendisliği
-
Lisans Besin Kimyası ve Analizleri
-
Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Lisans Et Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Et Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Ürün Geliştirme
-
Lisans Gıda Analizleri-II
-
Lisans Gıda Analizleri-I
-
Lisans Meslek Tarihi ve Deontolojisi
Yönetilen Tezler
-
Geleneksel Kars Gravyer peynirlerinin maya florasının tanımlanması ve karakterizasyonu
Aksu M. İ. (Eş Danışman), Güçlü C.
T.ÜRAVELLİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Pastırma üretim aşamalarında fosfolipit fraksiyonundaki yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi
Aksu M. İ. (Danışman)
M.DOĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Dilimlenmiş ve vakum ambalajlanmış sığır etinin raf ömrü üzerine ısırgan otu (Urtica dioica L.) su ekstraktının etkisi
Aksu M. İ. (Danışman)
H.ALİNEZHAD(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Pastırmanın serbest amino asit kompozisyonu ve diğer bazı kalitatif özellikleri üzerine farklı nitrit seviyelerinin etkileri
Aksu M. İ. (Danışman)
E.ERDEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Sırt, bohça, şekerpare ve kuşgömü pastırma çeşitlerinin kalite özellikleri
Aksu M. İ. (Danışman)
N.ÇAKICI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Bazı pastırma çeşitlerinin (sırt, bohça, şekerpare) serbest amino asit kompozisyonu
Aksu M. İ. (Danışman)
S.CEYLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Sığır kıymasının kalite özellikleri ve raf ömrüne ısırgan otu (Urtica dioica L.) ve modifiye atmosferde ambalajlamanın etkileri
Aksu M. İ. (Danışman)
E.ALP(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Et teknolojisinde yüksek basınç uygulamaları
Aksu M. İ. (Danışman)
H.ÖZLÜ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Vitamin E ve farklı depolama şartlarının kavurmanın lipid oksidasyonu ile renk ve duyusal özelliklerine etkisi
Aksu M. İ. (Danışman)
M.ADIGÜZEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005