Yayınlar & Eserler

Makaleler 91
Tümü (91)
SCI-E, SSCI, AHCI (75)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (77)
ESCI (2)
Scopus (75)
TRDizin (22)
Diğer Yayınlar (6)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 34

1. Pastırma ve potasyum laktat

2nd International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2020), Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2020, ss.437, (Özet Bildiri)

5. Pastırma Çemeni Kalitesi Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktının Etkisi

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 Ocak - 07 Ekim 2016, cilt.1, ss.473, (Özet Bildiri)

6. Microbiological quality of pastırma covered with cemen paste added to lyophilized water extract of red cabbage

1st Black Sea Association of Food Science and Technology, B-FoST Congress, Ohrid, Makedonya, 22 - 24 Eylül 2016, cilt.1, ss.82, (Özet Bildiri)

7. Farklı pH’lı pastırma çemenlerin renk özellikleri üzerine kırmızı lahana su ekstraktının etkisi

I. Uluslararası Turizm ve Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)

9. Some Properties of the Lyophilized Raspberry (Rubus idaeus) Water Extract

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.302, (Özet Bildiri)

10. Effects of Low Sodium Mixtures of Salts on Microbiological Properties of Pastırma During Storage

The 3rd International Symposium on Traditional Food From Adriatic to Caucasus, SARAJOVA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.13, (Özet Bildiri)

11. Some Quality Characteristics of the Lyophilized Red Cabbage (Brassica oleracea var capitata f rubra) Water Extract

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.304, (Tam Metin Bildiri)

12. Free amino acids profile and quality properties of Turkish pastırma cured with potassium lactate and sodium chloride combinations

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.163

13. Kırmızı Pancar (Beta vulgaris ssp vulgaris var conditiva) Liyofilize Su Ekstraktlarlarının Bazı Kalite Özellikleri

Pamukkale Gıda Sempozyumu-III, Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, cilt.1, ss.290, (Özet Bildiri)

15. Effect of acute heat and cold stres on meat quality in broilers

International VETistanbul Group Congress 2015, Pietersburg, Güney Afrika, 7 - 09 Nisan 2015, ss.668-669, (Tam Metin Bildiri)

16. The effect of different nitrite levels on colour values during pastirma production

2nd International Congress on Food Technology, İzmir, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, (Tam Metin Bildiri)

17. Traditional Fishery Product in Eastern Black Sea : Anchovy

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

18. Proteolytic Changes in Meat Products and Their Quality Effects.

The 2nd International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.1, (Özet Bildiri)

19. The Effect on Free Amino Acid Composition of Different Nitrite Levels in Pastirma Production, A Turkish Dry Meat Product.

59th ICoMIST International Congress of Meat Science and Technology., İzmir, Türkiye, 18 - 23 Ağustos 2013, ss.1, (Özet Bildiri)

20. The Some Chemical Quality Properties of Sirt, Sekerpare, Bohca and Kusgomu Pastirma Types, A Turkish Dry Meat Product.

59th ICoMIST International Congress of Meat Science and Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 23 Ağustos 2013, ss.1-2, (Özet Bildiri)

21. Sırt, Bohça, Şekerpare ve Kuşgömü Pastırma Çeşitlerinin Renk Değerleri.

I. International Scientific Conference on Young Researchers. , Baku, Azerbaycan, 26 - 27 Nisan 2013, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)

22. Farklı yetiştirme metotlarının etlik piliçlerde besi performansı, kesim, karkas ve bazı et kalite parametreleri üzerine etkisi.

Uluslararası Türk ve Akraba Toplulukları Zootekni Kongresi. Süleyman Demirel Üniversitesi. , Isparta, Türkiye, 11 - 13 Eylül 2012, ss.112-113, (Tam Metin Bildiri)

24. The effects of different cooking methods on beef quality.

Novel Approaches in Food Industry. International Food Congress, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1, (Özet Bildiri)

25. Effects of Chelated Minerals Complex on Broiler Meat Quality.

1st International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 11 - 15 Mayıs 2011, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

26. Free amino acids composition of sırt, bohca and sekerpare pastırma types

Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu), Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1, (Özet Bildiri)

27. Investigating the effect of modified starch on textural properties of beef meat sausage.

Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu), Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1, (Özet Bildiri)

28. A Study on Possibility of Rosa Canina Seed Use as Feed Ingredient in Diets of Morkaraman Male Lambs.

Internatıonal Rural Development Symposıum’09, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2009, ss.1, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

31. The possible use of Thymus vulgaris L. in the production of Sucuk.

2nd International Congress on Food and Nutrition. , İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2007, ss.1, (Özet Bildiri)

34. Pastırma ve Çemende E. coli O157:H7’xxnin İnhibisyonu Üzerine Araştırmalar

12. BİYOTEKNOLOJİ Kongresi, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001, (Özet Bildiri)
Kitaplar 1

1. Kanatlı Etleri ve Ürünleri

Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü, Merih Kıvanç, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.78-106, 2010
Metrikler

Yayın

126

Yayın (WoS)

77

Yayın (Scopus)

75

Atıf (WoS)

1326

H-İndeks (WoS)

22

Atıf (Scopus)

1448

H-İndeks (Scopus)

22

Atıf (Scholar)

268

H-İndeks (Scholar)

8

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

467

Proje

35

Tez Danışmanlığı

11

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları