Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2015 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Siirt Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2014 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.
Siirt Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü
-
2004 - 2011 Uzman
Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2022 - Devam Ediyor Dekan
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ
-
2022 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2021 - Devam Ediyor BAP Bilimsel Komisyon Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2020 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
-
Bazı Yüzey Aktif Maddelerin Çeşni Adhezyon Özelliklerine Etkisi
Konar N. (Eş Danışman), Toker Ö. S.
E.KAPLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Model şekerli jel yapılarda jelatin düzeyi ve proses koşulları interaksiyonunun tekstürel özellikler üzerinde etkisinin incelenmesi
Konar N. (Danışman)
M.ERHAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Bazı doğal renklendiricilerin beyaz kokolin ve sürülebilir krema üretiminde kullanımı ve biyoerişilebilirliklerinin belirlenmesi
-
Porphyridium cruentum mikroalg türü biyomasının yumuşak şekerlemelerde doğal renklendirici olarak kullanım olanaklarının araştırılması
Konar N. (Danışman)
H.ELİF(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Jelly tipi yumuşak şekerleme kalori düzeyinin çözünür lif ve poliol kullanımı ile azaltılması
Konar N. (Danışman)
Ş.GÖK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Konçlama işleminde bazı fiziksel özelliklerin değişim kinetiğinin farklı çikolata çeşitleri için belirlenmesi
Konar N. (Danışman)
İ.BİNGÖL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Nannochloropsıs oculata mikroalg türü biyomasının beyaz çikolata ve sürülebilir beyaz kremada kullanımının kalite özelliklerine etkileri
-
Sakaroz partikül boyutunun, sütlü çikolata ve kokolinde tekstür, su aktivitesi ve duyusal özellikler üzerindeki etkisinin incelenmesi
Konar N. (Danışman)
S.POLAT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı polimerizasyon derecesine sahip inulinin kaplamalık çikolatada kullanım olanaklarının araştırılması