Makaleler
26
Tümü (26)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (15)
Diğer Yayınlar (9)
7. Coğrafi İşarete Aday Gastronomik Bir Değer: Eskişehir Simidi
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.229-241, 2021 (TRDizin)
9. Gastronomi Eğitim Mutfaklarının Temel Mutfak Uygulamaları Kapsamında Planlanması: Gerekçelendirme
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.5, sa.2, ss.388-419, 2021 (Hakemli Dergi)
11. Eskişehir’deki Seyahat Acentalarının Web Sitelerinin İçerik Analizi
Uluslararası Batı Karadeniz Sosyal ve Beşeri Bilimler Dergisi
, cilt.4, sa.2, ss.116-129, 2020 (Hakemli Dergi)
12. Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Uygulama Oteli Memnuniyet Düzeyleri: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Örneği
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.241-256, 2020 (TRDizin)
15. Turizm Eğitimi Lisans Mezunları ve İstihdam Durumları
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.3, sa.3, ss.437-461, 2019 (Hakemli Dergi)
16. TURİST REHBERİ ADAYLARININ ÖZELLİKLERİNİN MESLEĞİN GEREKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
JOURNAL OF GASTRONOMY HOSPITALITY AND TRAVEL
, cilt.2, sa.1, ss.65-79, 2019 (TRDizin)
18. Medikal Turizmde Medikal Seyahat Planlayıcılarının Web Siteleri Üzerine Bir Analiz
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel
, cilt.1, sa.2, ss.26-36, 2018 (TRDizin)
19. Investigation of the Needs of Higher Education Tourism Students for English
Journal of Gastronomy, Hospitality, and Travel
, cilt.1, sa.1, ss.18-28, 2018 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
15
2. Medikal Seyahat Planlayıcılarının Web Siteleri Üzerine Bir Analiz: Map2heal Örneği
19. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, afyon, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
3. Akademisyenlerin Sağlıklı Beslenme Bilinci Algılarının ve Organik Gıdalara Yönelik Tutumlarının Değerlendirilmesi
International Gastronomy Tourism Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.1-16, (Tam Metin Bildiri)
4. Evaluation Of Dietary Habits in University Students
International Association of Social Science Research, Prizren, Sırbistan, 10 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
5. Tatların Algılanma Mekanizması ve Acı Tat
VII. DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
12. Eskişehirde Termal Su Kullanılan Hamamların Turizm Açısından Değerlendirilmesi
EITOC-2015 1. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators, 28 - 30 Mayıs 2015, (Tam Metin Bildiri)
13. Üniversitelerin Gastronomi Eğitimindeki Fiziksel Sorunları Üerine Genel Bir Bakış
4. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Türkiye, 17 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
Kitaplar
6
1. İÇ TURİZME YÖNELİK STRATEJİLER: SOSYAL SINIFLAR VE DEZAVANTAJLI GRUPLARIN TURİZME KATILIMI
Makro Perspektiften Turizm Stratejileri, AZİZ GÖKHAN ÖZKOÇ, HAKAN KENDİR, EMİN ARSLAN, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.59-70, 2021
2. Beslenme ve Menü
Menü Yönetimi, Doç.Dr. Saadet Pınar Temizkan, Doç.Dr. Duran Cankül, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.43-62, 2019
3. Toplumsal Dönüşüm İçerisinde Gastronomi
Gastronomi Olgusuna Sosyolojik BAkış, Cevdet Avcıkurt, Mehmet Sarıoğlan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.17-33, 2019
4. Turist rehberi adaylarının turist rehberi kavramına ilişkin ileri sürdükleri metaforlar
Turist rehberliği üzerine güncel araştırmalar, Necdet Hacıoğlu, cevdet avcıkurt, arzu kılıç, hasret ulusoy yıldırım, Editör, Detay, Ankara, ss.49-57, 2018
5. SPA Turizmi Kavramı ve Türkiye'de SPA Turizmi
Sağlık Turizmi, Yrd.Doç.Dr. Saadet Pınar Temizkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.141-168, 2015
6. Sağlık Turizmi Kavramı ve Özellikleri
Sağlık Turizmi, Yrd.Doç.Dr. Saadet Pınar Temizkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.11-36, 2015