Makaleler
26
Tümü (26)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (15)
Diğer Yayınlar (9)
1. A GOLDEN TOUCH TO ESKİŞEHİR GASTRONOMY: MIDAS
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.8, sa.2, ss.846-857, 2025 (Hakemli Dergi)
3. THE EFFECT OF PERCEPTION TOWARDS CHOCOLATE BRANDS ON PURCHASE BEHAVIOUR
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.7, sa.2, ss.585-597, 2024 (Hakemli Dergi)
4. TÜRKİYE VE YUNANİSTAN’DAKİ MİCHELİN YILDIZLI RESTORANLARIN İNTERNET SİTELERİNİN İNCELENMESİ
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.6, sa.2, ss.787-800, 2023 (Hakemli Dergi)
7. Coğrafi İşarete Aday Gastronomik Bir Değer: Eskişehir Simidi
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.229-241, 2021 (Hakemli Dergi)
9. Gastronomi Eğitim Mutfaklarının Temel Mutfak Uygulamaları Kapsamında Planlanması: Gerekçelendirme
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.5, sa.2, ss.388-419, 2021 (Hakemli Dergi)
10. DÜNYADA VE TÜRKİYE DE MEDİKAL TURİZM KAPSAMINDA PLASTİK VE ESTETİK CERRAHİ UYGULAMALARIN HİZMET PAZARLAMASI KARMASI PERSPEKTİFİNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ (THE EVALUATİON OF PLASTİC AND AESTHETİC SURGERY APPLİCATİONS İN THE WORLD AND TURKEY FROM THE SCOPE OF SERVİCE MARKETİNG MİX)
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel (JOGHAT)
, cilt.3, sa.2, ss.284-298, 2020 (Hakemli Dergi)
11. Eskişehir’deki Seyahat Acentalarının Web Sitelerinin İçerik Analizi
Uluslararası Batı Karadeniz Sosyal ve Beşeri Bilimler Dergisi
, cilt.4, sa.2, ss.116-129, 2020 (Hakemli Dergi)
12. Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Uygulama Oteli Memnuniyet Düzeyleri: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Örneği
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.241-256, 2020 (Hakemli Dergi)
13. MUTFAK DONATIMINDA GEREKÇELİ EKİPMAN ANALİZİ: HAZIRLIK EKİPMANLARI ÖRNEĞİ
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.3, sa.1, ss.122-133, 2020 (Hakemli Dergi)
15. Turizm Eğitimi Lisans Mezunları ve İstihdam Durumları
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.3, sa.3, ss.437-461, 2019 (Hakemli Dergi)
16. TURİST REHBERİ ADAYLARININ ÖZELLİKLERİNİN MESLEĞİN GEREKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
JOURNAL OF GASTRONOMY HOSPITALITY AND TRAVEL
, cilt.2, sa.1, ss.65-79, 2019 (Hakemli Dergi)
17. Bolu’nun Termal Turizm Potansiyeli ve Termal Turist Profili
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.20, ss.321-347, 2019 (Hakemli Dergi)
18. Medikal Turizmde Medikal Seyahat Planlayıcılarının Web Siteleri Üzerine Bir Analiz
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel
, cilt.1, sa.2, ss.26-36, 2018 (Hakemli Dergi)
19. Investigation of the Needs of Higher Education Tourism Students for English
Journal of Gastronomy, Hospitality, and Travel
, cilt.1, sa.1, ss.18-28, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
15
2. Medikal Seyahat Planlayıcılarının Web Siteleri Üzerine Bir Analiz: Map2heal Örneği
19. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, afyon, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
3. Akademisyenlerin Sağlıklı Beslenme Bilinci Algılarının ve Organik Gıdalara Yönelik Tutumlarının Değerlendirilmesi
International Gastronomy Tourism Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.1-16, (Tam Metin Bildiri)
4. Evaluation Of Dietary Habits in University Students
International Association of Social Science Research, Prizren, Sırbistan, 10 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
5. Tatların Algılanma Mekanizması ve Acı Tat
VII. DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
12. Eskişehirde Termal Su Kullanılan Hamamların Turizm Açısından Değerlendirilmesi
EITOC-2015 1. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators, 28 - 30 Mayıs 2015, (Tam Metin Bildiri)
13. Üniversitelerin Gastronomi Eğitimindeki Fiziksel Sorunları Üerine Genel Bir Bakış
4. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Türkiye, 17 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
Kitaplar
6
1. İÇ TURİZME YÖNELİK STRATEJİLER: SOSYAL SINIFLAR VE DEZAVANTAJLI GRUPLARIN TURİZME KATILIMI
Makro Perspektiften Turizm Stratejileri, AZİZ GÖKHAN ÖZKOÇ, HAKAN KENDİR, EMİN ARSLAN, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.59-70, 2021
2. Beslenme ve Menü
Menü Yönetimi, Doç.Dr. Saadet Pınar Temizkan, Doç.Dr. Duran Cankül, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.43-62, 2019
3. Toplumsal Dönüşüm İçerisinde Gastronomi
Gastronomi Olgusuna Sosyolojik BAkış, Cevdet Avcıkurt, Mehmet Sarıoğlan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.17-33, 2019
4. Turist rehberi adaylarının turist rehberi kavramına ilişkin ileri sürdükleri metaforlar
Turist rehberliği üzerine güncel araştırmalar, Necdet Hacıoğlu, cevdet avcıkurt, arzu kılıç, hasret ulusoy yıldırım, Editör, Detay, Ankara, ss.49-57, 2018
5. SPA Turizmi Kavramı ve Türkiye'de SPA Turizmi
Sağlık Turizmi, Yrd.Doç.Dr. Saadet Pınar Temizkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.141-168, 2015
6. Sağlık Turizmi Kavramı ve Özellikleri
Sağlık Turizmi, Yrd.Doç.Dr. Saadet Pınar Temizkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.11-36, 2015