Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Üçüncü Dalga Kahve İşletmesi Müşterilerinin Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği

VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023

Evaluation Of Dietary Habits in University Students

International Association of Social Science Research, Prizren, Sırbistan, 10 - 12 Mayıs 2018

Tatların Algılanma Mekanizması ve Acı Tat

VII. DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018

Kadın Akademisyenlerin Beslenme Alışkanlıkları ve Günlük Sıvı Tüketim DüzeylerininBelirlenmesi

I. Uluslararası Kadın Araştırmaları SempozyumuEskişehir, 13-14 Ekim 2017, Eskişehir, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2017

Presenteeism (absence at work) in Food and Beverage Business: The case of Female Employees

1st International Women Research Symposium, Eskişehir, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2017, ss.142-143

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Presenteeism (İşte Varolamama): Kadın Çalışanlar Örneği

I. Uluslararası Kadın Araştırmaları SempozyumuEskişehir, 13-14 Ekim 2017, Eskişehir, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2017

Online Marketing and Hotel's Spa Website Designs

International Interdisciplinary Business-Economics Advancement Conference, miami, florida, Amerika Birleşik Devletleri, 9 - 13 Mayıs 2016, ss.25-34

ESKİŞEHİR DE TERMAL SU KULLANAN HAMAMLARIN TURİZM AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015), Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, cilt.2, ss.534-541 Creative Commons License

Eskişehirde Termal Su Kullanılan Hamamların Turizm Açısından Değerlendirilmesi

EITOC-2015 1. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators, 28 - 30 Mayıs 2015

Otel SPA Websiteleri Üzerine Bir İnceleme

9th International Conference: New Perspectives in Tourism and Hospitality, Balıkesir, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.176-184 Creative Commons License

Yüksek Öğretim Düzeyinde Verilen Turizm Eğitiminde Staj Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Modeli

VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 05 Nisan 2014, cilt.1, ss.640-648 Creative Commons License

Kitap & Kitap Bölümleri

İÇ TURİZME YÖNELİK STRATEJİLER: SOSYAL SINIFLAR VE DEZAVANTAJLI GRUPLARIN TURİZME KATILIMI

Makro Perspektiften Turizm Stratejileri, AZİZ GÖKHAN ÖZKOÇ, HAKAN KENDİR, EMİN ARSLAN, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.59-70, 2021

Beslenme ve Menü

Menü Yönetimi, Doç.Dr. Saadet Pınar Temizkan, Doç.Dr. Duran Cankül, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.43-62, 2019

Toplumsal Dönüşüm İçerisinde Gastronomi

Gastronomi Olgusuna Sosyolojik BAkış, Cevdet Avcıkurt, Mehmet Sarıoğlan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.17-33, 2019

Turist rehberi adaylarının turist rehberi kavramına ilişkin ileri sürdükleri metaforlar

Turist rehberliği üzerine güncel araştırmalar, Necdet Hacıoğlu, cevdet avcıkurt, arzu kılıç, hasret ulusoy yıldırım, Editör, Detay, Ankara, ss.49-57, 2018

SPA Turizmi Kavramı ve Türkiye'de SPA Turizmi

Sağlık Turizmi, Yrd.Doç.Dr. Saadet Pınar Temizkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.141-168, 2015

Sağlık Turizmi Kavramı ve Özellikleri

Sağlık Turizmi, Yrd.Doç.Dr. Saadet Pınar Temizkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.11-36, 2015

Metrikler

Yayın

46

Atıf (TrDizin)

29

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

4

Açık Erişim

14
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları